Jordbruget.dk

Pyntesten pristjek

Er du på udkig efter pyntesten? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 1.000 kg for kun 999 kr. Det er 26 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg pyntesten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.125 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til krukker til potteplanter til haven til blomster til dekoration til borddækning til vaser til gravsted

Varianter: indendørs glas marmor små hvide store sorte

Mængder: 800 kg 1000 kg 1 kubikmeter 15 kg 10 kg 25 kg 1 ton 500 liter 25 kg 1 m3 500 kg 20 kg 15 kg

Levering: i poser i bigbag vognlæs løst leveret trailer i sække afhentning i løs vægt hent selv

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder præsterer et enormt sortiment af varer, imens andre har fokus på en bestemt varegruppe. Du skal beslutte om det er betydningsfuldt for dig at du har mange varetyper at vælge fra, udover bare pyntesten.
Du bør vide hvilke regler butikken udsteder når du køber online, så du undgår problemer med eksempelvis returret. Du bør derfor tjekke butikkens regler.
Det er helt klart meget relevant at vide, hvorvidt den vare du vil købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Som alternativ må du lede andre steder.
Der vil være forskel på salgspriserne på billige pyntesten fra netbutik til netbutik. Enkelte vil have de bedste priser, imens nogle giver service. Du må bestemme hvad der betyder mest for dig.
Hvis du står og skal bruge produkterne hurtigt eller blot har lyst til at blive fri for fragtomkostningen, så kan du overveje at hente byggematerialerne selv. Det er i særdeleshed et alternativ ved de kendte byggemarkeder.
For de fleste er byggeri ens betydende med en masse spørgsmål. På grund af det er det en fordel at vælge et online byggecenter, som kan tilbyde hjælp og vejledning omkring pyntesten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder samler produkter fra adskillige leverandører, så du kan handle fra et stort udvalg af pyntesten online.
De store byggemarkeder er etablerede og velkendte forretninger, som kan give øget sikkerhed når du skal handle online. Dette er noget nogle vil se positivt på.
De store byggekæder findes i det meste af landet, og pga. det har du chancen for at bestille online og fragte produkterne på egen hånd. Derigennem er det muligt at blive fri for fragten, samt tilmed hente produkterne hurtigere.

Nichewebshop

Flertallet af nichefokuserede webshops er producenter af produkterne der sælges i de kendte byggemarkeder. Når du køber direkte på de nichefokuserede webshops online er det muligt at få bedre priser.
De fleste niche webshops er små familievirksomheder, som typisk er dansk ejede, givetvis tilmed lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at støtte ved at købe pyntesten online på deres webshop.
Størstedelen af specialiserede netbutikker ved ekstremt meget om deres online produktkategori, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Herved kan du modtage super kompetent service fra folk som er specialister i netop pyntesten.
Danmarks største byggemarkeder

Johannes Fog åbnede i 1920, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 500 mennesker i de 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og udgøres i dag af omkring 2.000 medarbejdere i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg satser på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

pyntesten jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og lønner i dag flere end 2.100 kollegaer i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber gode tilbud til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

pyntesten harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og udgøres nu af cirka 2.000 personer i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og udgøres i dag af flere end 100 medarbejdere i deres 6 butikker. 10-4 fokuserer på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

pyntesten bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 ansatte i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus har fokus på billige priser til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og udgøres nu af cirka 1.000 ansatte i deres 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og lønner i dag cirka 2.000 kollegaer i byggemarkedets 72 varehuse. Stark fokuserer på salg til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

pyntesten silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og beskæftiger nu flere end 1.000 personer i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Bygma startede i 1952, og udgøres i dag af flere end 2.300 mennesker i firmaets 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Det kan vise sig at være afgørende at nedskrive et budget for ombygningen, så du har kontrol over omkostningerne. Det kan være behjælpeligt at gennemgå alle udgiftsposter, hvorefter man kan kortlægge eventuelle tilbud på dem hver især.
2Forinden du starter byggeprocessen kan det være højst fundamentalt at man sikrer sig, at dit projekt ikke er ulovligt. Afhængigt af din bopæl vil der være mange regler for, hvad du må, samt hvad du ikke må.
3Der ligger vældig mange vejledninger og videoer på internettet som der kan findes hjælp i. Særligt YouTube giver dig adgang til ekstremt meget gavnlig information, specielt hvis du benytter den engelske version.
4Der viser sig næsten altid utidige problematikker når det kommer til omfattende projekter, og pga. dette kan det vise sig essentielt at man har afsat nok tid i køreplanen, med det formål at man er overbevist om at nå i mål til tiden.
5Potentielt kan det blive værdifuldt at have samtlige materialer indkøbt i god tid før du iværksætter dit arbejde. Du kan sammensætte en simpel indkøbsliste hvor der bør fremgå alt der bliver brug for, og dernæst efterse materialerne, så du kan føle dig tryg ved at du har husket det hele.
6I nogle tilfælde kan man forsøge at få støtte fra det offentlige til ombygninger. Det bliver givet hvis ombygningen er CO2-besparende. Af få støtte er altså betinget af at byggeriet har betydning for miljøet.
7Du skal unden ingen omstændigheder undlade at tage højde for dit velbefindende, så glem ej beskyttelse bl.a. fod- og hovedbeklædning som beskytter dig overfor potentielle ulykker. Det er fundamentalt at du har styr på dit eget helbred i byggeriet, især hvis du ikke sikrer dig assistance fra en professionel.
8Det anbefales at spørge om assistance til byggearbejdet, specielt i tilfælde af krævende byggerier. Store projekter bør udføres af flere folk. Ydermere bliver det bedre og mere socialt når man er flere om opgaven.
9Husk at vurdere om du selv skal stå for hele projektet, eller du burde anskaffe professionel assistance til opstarten af byggeriet. Hvis du benytter assistance fra en fagperson vil det ofte være fornuftigt at lede efter prisoverslag fra forskellige selskaber.
10Man bør nødig stå uden det nødvendige værktøj. Jævnligt kan det være fornuftigt at du har det disponibelt akkurat som du tager fat på byggeriet. Det er desuden vigtigt at medtage udgifterne hertil i din økonomi.
11For udendørs opgaver har vejret en væsentlig rolle. På grund af dette bør du hyppigt se vejrvarslen i den tid der er op til arbejdets start, så du slipper for at det pludselig begynder at vælte ned når du lige vil i gang med det store byggeprojekt.
12Godt forarbejde bliver metoden til at komme i mål med arbejdet. Du er nødt til at udarbejde en velovervejet tidsplan, der fortæller hvilke opgaver der skal laves på hvilke dage, og en tilhørende prioriteret rækkefølge. Vær skarp når du sammensætter din tidsplan.
De mest vellidte byggeshops
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er hamrende flot. Karakteren grundlægges af 19.208 kommentarer, hvor imponerende 84 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % har givet bundkarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket altså er yderst godt arbejde. Vurderingen er baseret på 11.467 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 86 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % har givet bundkarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er yderst imponerende. Scoren grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 59 % har givet den bedste karakter, og bare 9 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som tydeligvis er kolossalt beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 8 % har givet dumpekarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, som i særdeleshed er fantastisk imponerende. Ratingen grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvoraf hele 76 % har givet maksimum point, og kun 4 % giver dumpekarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.

Populære spørgsmål angående pyntesten

 • Hvor købes pyntesten billigt?
 • Hvor meget vejer pyntesten?
 • Hvad koster pyntesten?
 • Hvad er pyntesten?
 • Hvor købes pyntesten online?
 • Hvor er pyntesten på tilbud?
 • Hvilken løsning til levering skal du vælge?

  Størstedelen af e-shops udlover nu om stunder diverse forskellige billige former for levering til pyntesten. Førstevalget hos mange er for nærværende at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du selv kan hente dine nye produkter når der er tid til det. Leveringsmetoden er nemlig ekstremt ligetil, samt desuden endvidere den billigste metode til levering.

  Du kan derudover planlægge at få leveret hjem til dig privat eller til dit arbejde. Den viser sig undertiden en anelse mindre billig, men til gengæld ekstremt ligetil med pyntesten online. Den mest prisbevidste leveringsmåde kan ikke benægtes at være at du selv henter produkterne, hvilket betinges af at du er tæt på internet forhandlerens byggecenter, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

  Fragttiden på pyntesten kan i nogle tilfælde være vældig central ifald du mangler dine nye varer lige om lidt, og herved er det ret meningsfuldt at vi finder tidshorisonten for levering på pyntesten. Størstedelen af byggecentre – fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – stiller udsigt til billig 1 hverdags levering på de fleste varer online, men vær obs på at det nødvendiggør at bestillingen indsendes tidligere end et givent tidspunkt, så at de kan nå at få bestillingen klargjort forud for at de pakkeansatte tager hjem.

  Visse online forhandlere lover fragt uden omkostninger på pyntesten online, men i de fleste tilfælde kun ifald der handles for en præcis sum. I øvrigt må man gribe den mindst kostelige leveringsmanér, hvilket tit er at få leveret din bestilling til et udleveringssted.

  Store kæder giver klik-og-hent hvor man køber billig pyntesten på nettet men afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Bygma, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg og Stark. Byggecentrene giver blandt andet klik-og-hent på pyntesten i disse byer:

  Middelfart, Holstebro, Ringsted, Tilst, Birkerød, Næstved, Kalundborg, Thisted, Hjørring, Frederiksberg, Grenaa, Kolding, Struer, Valby, Herlev, Odder, Helsingør, Ballerup, Hillerød, Solrød Strand, Nyborg, Vanløse, Glostrup, Skive, Lystrup, Ikast, Holbæk, Rudersdal, Kokkedal, Brabrand, Sønderborg, Charlottenlund, Albertslund, Hedehusene, Hobro, Gladsaxe, Svendborg, Tårnby, Dragør, Brønderslev, Haderslev, Hedensted, Varde, Roskilde, Herning, Lillerød, Vallensbæk, Køge, Esbjerg, Jyllinge, Virum, Aarhus, Silkeborg, København, Haslev, Allerød, Ishøj, Hørsholm, Brønshøj, Risskov, Værløse, Slagelse, Brøndby, Søborg, Nørresundby, Viborg, Stenløse, Aalborg, Rønne, Fredericia, Rødovre, Taastrup, Åbyhøj, Nakskov, Vordingborg, Hvidovre, Ølstykke, Farum, Vejle, Skanderborg, Frederikssund, Lyngby, Frederiksværk, Nærum, Korsør, Højbjerg, Nykøbing Falster, Aabenraa, Frederikshavn, Odense, Horsens, Randers, Gentofte, og Greve, .

  Click-and-collect for pyntesten er tilgængeligt i alle regioner af Danmark: Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn), Jylland (Østjylland, Vestjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sydjylland, Midtjylland, Sønderjylland) og Sjælland (Midtsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Østsjælland, Amager, Lolland, Falster, Sydsjælland, Bornholm, Nordsjælland).

  Når vi ser på statistikkerne fremstår det tydeligt, at online shoppere ofte kigger efter bl.a. køb pyntesten og pyntesten priser. Man ser desuden som regel internet shoppere søge efter eksempelvis billig pyntesten, pyntesten online samt pyntesten tilbud, plus de velkendte byggekæder som Jem og Fix, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Davidsen og Bygma.

  Rabat på pyntesten

  Det er efterhånden særdeles bekvemt for almindelige mennesker at finde tilbud på billige pyntesten online på diverse internet foretagender, og til tak har adskillige forhandlere på nettet ikke kunne lade være med at reducere udsalgspriserne på pyntesten en hel del, og ydermere frembyde levering uden gebyr.

  Dog kan det trods alt blive lukrativt at tjekke nogle enkelte firmaer på nettet efter udsalg og tilbud på pyntesten online inden du gennemfører din handel, således at man er velinformeret til at indhente den mest billige pris. Kig ikke bare på de gængse byggekæder som Davidsen, Stark, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Bygma.

  Du bør blot være opmærksom på, at ifald en e-handler udbyder billige pyntesten online på tilbud til en pris der kan virke ekstraordinært tiltalende, burde det for det meste være et tegn på en bedragerisk online shop. Kortbestillinger er i hvert fald dækket ind under en bestemmelse, der forsvarer en overfor svindlende internet foretagender.

  Generelt tilråder vi shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning bør du overveje en løsning fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du gerne vil betale betalingen af pyntesten i flere bidder. Dette fås som regel i specialiserede webshops, men ikke de store byggemarkeder som eksempelvis Davidsen, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Bygma og Bauhaus.

  Ses der på søgedata bliver det markant, at online shoppere typisk søger efter bl.a. billig pyntesten og pyntesten priser. Man ser derudover tit netshoppere søge efter eksempelvis køb pyntesten, pyntesten tilbud samt pyntesten online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg pyntesten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 8 brugeranmeldelser.

  Simpelt og hurtigt service” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til gravsted til blomster til potteplanter til vaser til haven til krukker til borddækning til dekoration

  Varianter: hvide indendørs sorte glas marmor store små

  Mængder: 1 m3 15 kg 20 kg 800 kg 1000 kg 1 kubikmeter 10 kg 15 kg 25 kg 1 ton 500 kg 25 kg 500 liter

  Levering: i poser trailer hent selv løst leveret i sække vognlæs i bigbag i løs vægt afhentning

  Gennemsøg tidligere køberes synspunkter

  Trustpilot præsterer nogenlunde uafhængige genveje til at dechifrere en hel del nuværende konsumenters bedømmelser og af den grund er det en hjælp, at du gennemgår online shoppens kritik før du færdiggør din shopping med billige pyntesten online.

  Facebook bringer dig lignende fuldstændig gavnlige genveje til at få indsigt i internet selskabets kundetilfredshed. Herinde møder vi endda shops på nettet hvor man kan forfatte en evaluering af deres køb, som tillige kan benyttes til vurdering af kundetilfredsheden.

  Før folk køber billige pyntesten online på en e-butik behøver de i virkeligheden se på virksomhedens handelsvilkår, men det er gerne ikke særlig spændende, i særdeleshed med de gængse byggecentre som 10-4, Silvan, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark og Bauhaus.

  Et andet alternativ kan derfor være at se nærmere på om internet forhandleren er tilsluttet e-mærket, som typisk er et tegn på at internet forretningen tilslutter sig den officielle danske lovgivning, udover at e-handlen en gang i mellem kontrolleres af jurister der er indført i reglerne på området.

  Dette er en god genvej til assistance, for så vidt du udsættes for dilemmaer ved din bestilling af pyntesten. Ligeså kan det anbefales at køberen er vidende om de mest aktuelle vilkår der kan influere på bestillingen af pyntesten online, fx den byttepolitik e-handlen bruger.

  I den relation er det ydermere vigtigt, at man til enhver tid opbevarer ens ordrekvittering, således man senere kan bevidne bestillingen af pyntesten, uanset om man køber ved Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Bygma, 10-4, Silvan eller Harald Nyborg.

  Christian Nielsen gav 5 stjerner

  Alt som det skulle være.

  Søren D gav 4 stjerner

  Alt som det skulle være.

  Søren Jørgensen gav 5 stjerner

  Super hurtig levering

  Inger gav 5 stjerner

  Alt ok

  9 gode råd til online shopping
  1Antal dages levering er selvfølgelig vældig aktuel om man mangler varen om få sekunder, og i det øjemed er det ret vigtigt at du ser den anslåede leveringstid på pyntesten. En del online varehuse udlover billig levering efter en enkelt hverdag på adskillige varenumre, men vær på vagt da det kræver at transaktionen gennemføres inden et angivent tidspunkt.
  2Før nogen bestiller billige pyntesten i en e-forhandler behøver man for at være sikker kigge på butikkens forretningsvilkår, det er dog for det meste ikke super spændende. Udover dette er det smart at køberen er oppe på mærkerne omkring de mest aktuelle forhold der gælder for shopping af billige pyntesten online, som fx hvilken returneringsret internet forretningen har.
  3Adskillige e-shops giver nu om stunder diverse billige metoder til levering til pyntesten. Et hit er i dag udleveringssteder, hvor det er muligt at hente de købte varer når du har tid. Metoden er nemlig ultra bekvem, samt desuden tillige den billigste fragtmulighed.
  4Den mest betalelige form for levering er utvivlsomt at du selv henter produkterne, som jo afhænger af at du befinder dig lige ved online butikkens bopæl. Den løsning til levering er jo ekstremt afgørende hvis man skal bruge pyntesten om kort tid. Alternativt så garanterer nogle få internet selskaber fragtfri levering, men undertiden er det forudsat at der handles for en bestemt pris.
  5En hel del online webshops byder på portofri fragt på pyntesten, men i mange tilfælde er det så nødvendigt at man shopper for en fastsat pris. Ellers kunne man udvælge den mindst kostelige fragtmetode, som gerne vil være at få bragt din ordre til et afhentningssted. Fragtmuligheden viser sig af og til også meget ukompliceret. Den mest billige leveringsmanér vil dog utvivlsomt være at du selv henter ordren.
  6Generelt anbefaler vi at se nærmere på hvorvidt webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, som er en indikation om at online butikken tilslutter sig de danske love, tillige med at internet firmaet lejlighedsvis monitoreres af specialister som mestrer de gældende love. Forud for at folk shopper billige pyntesten på en internet butik kan man faktisk gennemlæse webshoppens vilkår.
  7Generelt tilråder vi kortbestillinger eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er en del af en ordning, hvilket dækker dig som køber overfor uærlige online webshops. Som alternativ kunne du benytte et afdragstilbud fra for eksempel ViaBill, hvis du foretrækker at godtgøre regningen over flere uger.
  8Trustpilot byder på visse gunstige genveje til at efterforske en stor portion øvrige køberes meninger og derfor går vi ind for, at du betragter e-forretningens anmeldelser forud for at du handler billige pyntesten online. Facebook indebærer også i højeste grad relevante muligheder for at få kendskab til online forhandlerens troværdighed.
  9Det er efterhånden ret ligetil for alle at kigge efter tilbud online på billige pyntesten i blandt diverse e-forretninger, og for det garanterer de fleste e-forhandlere fragt uden omkostninger. Trods dette kan det stadigvæk vise sig rentabelt at studere et par internet outlets efter tilbud og udsalg forinden du færdiggør din shopping, sådan at du er sikker på at indhente den mest betalelige pris.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk