Jordbruget.dk

Ral sten pristjek

Er du på udkig efter ral sten? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 1.000 kg for kun 999 kr. Det er 26 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg ral sten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.125 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 15 kg 25 kg 25 kg 10 kg 15 kg 1 m3 800 kg 500 liter 1 ton 500 kg 20 kg 1 kubikmeter 1000 kg

Levering: i løs vægt i poser trailer i bigbag hent selv løst leveret i sække vognlæs afhentning

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre udbyder et bredt sortiment af varer, imens øvrige er specialiserede i en bestemt varetype. Du skal tænke på hvorvidt det er essentielt for dig at have adskillige produkter at vælge i mellem, foruden bare ral sten.
For de fleste er gør-det-selv projekter lig med diverse spørgsmål. Derfor kan du købe fra et online byggecenter, som tilbyder hjælp og vejledning omkring ral sten.
Såfremt du skal have dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare ønsker at blive fri for fragtomkostningen, så kan du overveje at fragte produkterne på egen hånd. Dette er specielt muligt i de gængse byggekæder.
Der er forskel på udsalgspriserne på billige ral sten fra byggecenter til byggecenter. Nogle har de bedste priser, imens øvrige fokuserer på faglig sparring. Du bør beslutte hvad du vil prioritere.
Det er selvsagt ekstremt afgørende at tjekke, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du tjekke de andre.
Du skal kende de regler webshoppen udsteder når du køber online, så du undgår problemer med bl.a. returret. Derfor skal man læse firmaets regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er udbredte og anerkendte firmaer, hvilket kan bidrage til øget tryghed når man skal handle online. Det er noget nogle vil se en fordel i.
De gængse byggemarkeder finder du mange steder i landet, og derfor har de fleste valget om at handle online og transportere varerne selv. Som følge af det kan du slippe for leveringsomkostningen, og tilmed hente varerne med det samme.
De velkendte byggecentre tilbyder produkter fra en lang række forskellige producenter, og som følge af dette kan du handle fra et stort udvalg af ral sten online.

Nichewebshop

Alverdens webshops i små nicher er eksperter i de produkter de sælger online, idet de ikke sælger andre produkter. Herved kan du forvente endnu mere konstruktiv rådgivning fra nogle der er eksperter i netop ral sten.
Alverdens nicheforretninger på nettet er små familiefirmaer, der typisk er dansk ejede, eventuelt endda lokalt i dit område. Dem understøtter du idet du køber ral sten online på deres webshop.
Mange nichebutikker på internettet styrer selv produktionen af de produkterne som de store byggekæder sælger. Ved at købe direkte på disse nichewebshops online bør du få et ekstra godt tilbud.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
ral sten jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.100 ansatte i firmaets 122 butikker. Jem og Fix satser på gode tilbud til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og udgøres i dag af omkring 100 personer i firmaets 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og beskæftiger nu flere end 1.000 medarbejdere i de 9 varehuse. Davidsen fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og udgøres i dag af omkring 500 kollegaer i selskabets 9 butikker. Johannes Fog tilstræber salg til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

ral sten silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og lønner i dag omkring 1.000 kollegaer i firmaets 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

Bygma startede i 1952, og er i dag arbejdsgiver for over 2.300 medarbejdere i byggemarkedets 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

ral sten bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og omfatter i dag omkring 1.000 personer i de 17 byggecentre. Bauhaus er specialiseret i salg til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

ral sten harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 medarbejdere i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og udgøres i dag af cirka 2.000 personer i deres 72 butikker. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 kollegaer i forretningens 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Der præsenterer sig typisk pludselige problemer når det handler om krævende opgaver, og af den grund er det væsentligt at man har afsat nok tid i tidsplanen, som er vigtigt for at man føler sig sikker på at man får det færdiggjort.
2Der ligger stribevis af vejledninger og videoer fra alverdens hjemmesider som kan inspirere dig. Særligt YouTube tilbyder meget anvendelig information, i særlig grad såfremt du benytter engelske søgeord.
3Det kan vise sig at være betydningsfuldt at udfærdige et budget for byggeriet, så man har styr på penge-delen af det. Det vil blive fordelagtigt at nedskrive samtlige omkostninger, og så gennemgå ens udgift ved dem slavisk.
4Det anbefales at sikre sig assistance til byggearbejdet, ikke mindst såfremt det er vigtige projekter. Flere ombygninger stiller krav om flere mennesker. Dertil er det mere effektivt og mere socialt at udføre arbejdet med andre.
5Potentielt kan det blive meningsfuldt at du har de nødvendige bygningsmaterialer handlet ind i god tid før du påbegynder projektet. Du kunne med fordel udfærdige en punktforms huskeliste hvorpå der noteres alt hvad der bliver brug for, og dernæst granske hvert eneste punkt, med øje for at du sikrer dig at der ikke mangler noget.
6Det er muligt at indhente et bidrag fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det tilbydes såfremt byggeriet er energi- og miljøvenligt. Af få tilbud om et bidrag betinger at ombygningen har en positiv betydning for naturen.
7Ved projekter udenfor kan vejret få meget at sige. På grund af dette bør du tit tage notits af vejrvarslen lige før byggeriets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det mod forventning starter med at vælte ned absolut lige når du er i fuld gang med det omfattende byggeprojekt.
8Forberedelse vedbliver at være metoden til at få en god oplevelse med dit arbejde. Du kunne overveje at forfatte en struktureret plan, der dikterer hvilke opgaver der skal laves hvornår, som også inkluderer en prioriteringsliste. Husk at være konkret når du udarbejder planen.
9Længe før du påbegynder byggeprojektet kan det blive temmelig vigtigt at have styr på, at byggeprojektet overhovedet overholder gældende love. Alt efter hvordan du bor vil der gælde begrænsende love omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
10Du bør ikke på noget tidspunkt fattes arbejdsredskaber. Ofte vil det være smart at have værktøjet disponibelt idet du iværksætter arbejdet. Desuden er det fordelagtigt at medregne de tilhørende omkostninger i regnskabet for byggeriet.
11Husk at tage til overvejelse om du ønsker at klare det hele selv, eller du burde få hjælp fra en fagmand til afslutningen af byggeprocessen. Forudsat at du køber assistance fra en fagmand er det en god idé at søge uforpligtende tilbud fra en håndfuld virksomheder.
12Du må aldrig undlade at tage højde for dit velbefindende, så glem ej beskyttelse som eksempelvis arbejdssko som hjælper dig mod hændelige risici. Det er fundamentalt at du har styr på dit eget helbred i byggeprocessen, hovedsageligt når du ikke har hjælp fra en ekspert.
De højest ratede byggemarkeder
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvsagt er ualmindeligt betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 ratings, hvor ikke mindre end 76 % har givet toprating, og bare 4 % har givet den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er temmelig overlegent. Scoren er regnet ud fra 23.161 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet 5 stjerner, og blot 8 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som uden tvivl er kolossalt betryggende. Scoren er regnet ud fra 19.208 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 84 % har givet topkarakter, og kun 2 % giver den dårligste rating. Pt. har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket klart er meget betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 meninger, hvor intet mindre end 86 % giver 5 stjerner, og alene 2 % giver den laveste karakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som tydeligvis er kolossalt godt arbejde. Scoren er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 59 % giver topkarakter, og alene 9 % giver bundkarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.

Almindelige spørgsmål inden for ral sten

 • Hvad er ral sten?
 • Hvor købes ral sten billigt?
 • Hvor købes ral sten online?
 • Hvor er ral sten på tilbud?
 • Hvad koster ral sten?
 • Hvor meget vejer ral sten?
 • Hvilken løsning til levering skal jeg vælge?

  Temmelig mange firmaer på nettet foreslår heldigvis alverdens billige fragtformer til ral sten. Den mest anvendte er i øjeblikket at afsende til en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente de nyindkøbte produkter på et selvvalgt tidspunkt. Muligheden er altså ret overkommelig, og ofte ydermere den prisbilligste fragtform.

  Du bør også udse dig at bestille pakken til levering hjem til dig eller til adressen hvor du arbejder. Den er i mange tilfælde en tak mindre billig, men endvidere ekstremt uproblematisk for ral sten online. Den mindst kostelige leveringsløsning er utvivlsomt at du selv henter pakken, men dette står og falder med at du er tæt på webshoppens byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

  Fragtperioden på ral sten er naturligvis ret central i tilfælde af at man har behov for produktet inden for få dage, og af den grund er det øjensynligt passende at vi kontrollerer det forventede leveringstidspunkt for ral sten. En række forretninger på nettet – herunder Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – annoncerer billig 1 hverdags levering på mange af butikkens produkter online, som kræver at ordren køres igennem forud for et aftalt klokkeslæt, med hensynstagen til at de højst sandsynligt kan nå at få ordren på posthuset inden logistikmedarbejderne får fri.

  En hel del e-butikker sikrer gratis fragt på ral sten online, men i mange tilfælde er det så præmissen at man handler for et fastsat beløb. Derudover burde man vælge den prisbilligste leveringsmodel, der i mange tilfælde vil blive at få leveret varerne til et afhentningssted.

  En stor portion netshops tilbyder click-and-collect hvor du køber billig ral sten online men selv henter i byggemarkedet. Fx Stark, 10-4, Bygma, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan. Byggemarkederne yder blandt andet click-and-collect på ral sten i følgende byer:

  Køge, Randers, Frederikssund, Herlev, Næstved, Holbæk, Virum, Herning, Brabrand, Rudersdal, Hobro, Haslev, Ballerup, Rødovre, Nyborg, Varde, Solrød Strand, Svendborg, Taastrup, Hvidovre, Brøndby, Slagelse, Hjørring, Nørresundby, Aabenraa, Ishøj, Værløse, Kalundborg, Thisted, Nakskov, Gladsaxe, Charlottenlund, Rønne, Højbjerg, Åbyhøj, Birkerød, Vallensbæk, Nærum, Holstebro, Roskilde, Skanderborg, Jyllinge, Helsingør, Middelfart, Lyngby, Nykøbing Falster, Glostrup, Ringsted, Farum, Allerød, København, Søborg, Hedehusene, Kokkedal, Grenaa, Odense, Esbjerg, Fredericia, Aarhus, Albertslund, Ølstykke, Brønderslev, Stenløse, Ikast, Tilst, Vanløse, Aalborg, Hørsholm, Lystrup, Frederikshavn, Dragør, Silkeborg, Korsør, Tårnby, Hillerød, Horsens, Odder, Frederiksværk, Kolding, Vejle, Skive, Risskov, Haderslev, Frederiksberg, Sønderborg, Brønshøj, Vordingborg, Hedensted, Greve, Valby, Struer, Viborg, Gentofte, og Lillerød, .

  Click-and-collect af ral sten er tilgængeligt i samtlige regioner af Danmark: Sjælland (Sydsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Lolland, Midtsjælland, Amager, Falster, Bornholm, Hovedstaden, Østsjælland), Jylland (Nordjylland, Østjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sydjylland) og Fyn (Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn).

  Når man kigger i søgedata er det markant, at folk typisk kigger efter blandt andet ral sten online og ral sten priser. Vi ser desuden ofte online shoppere søge efter fx billig ral sten, ral sten tilbud samt køb ral sten, foruden de gængse byggekæder som Stark, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Bygma, Bauhaus, Davidsen og Harald Nyborg.

  Gode priser på ral sten

  Det er jo efterhånden usædvanlig ligetil for alle at kigge efter tilbud på billige ral sten online hos diverse forretninger på nettet, og til tak har langt de fleste internet foretagender fundet det uundgåeligt at stampe prisniveauet på ral sten kolossalt, og ydermere præstere portofri levering.

  Det kan imidlertid vise sig lønsomt at checke diverse internet forretninger efter billige priser på ral sten online forinden du shopper, således at man er sikret at få fat i den laveste pris. Se ikke bare hos de kendte byggekæder som Bauhaus, Stark, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Bygma, Silvan og Jem og Fix.

  Man skal imidlertid ikke overse, at ifald en internet webshop forhandler billige ral sten online på tilbud til en pris der kan ses som kolossalt letkøbt, så burde det tit være et fingerpeg om en bedragerisk online virksomhed. Bestillinger med betalingskort er på den anden side omfattet af en lov, som beskytter dig som køber overfor uoprigtige e-handler.

  Generelt slår vi et slag for bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Alternativt bør du bruge en afbetalingsløsning fra fx ViaBill, ifald du tilstræber at klare betalingen af ral sten over en længere periode. Dette fås som regel hos specialiserede netbutikker, men ikke de gængse byggekæder som fx 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Stark og Jem og Fix.

  Ved kig i data fremstår det markant, at internetbrugere mange gange søger fx ral sten online og køb ral sten. Foruden dette oplever man jævnligt internet shoppere lede efter fx ral sten tilbud, ral sten priser samt billig ral sten.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg ral sten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 2 brugeranmeldelser.

  Hurtigt og let” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 1 kubikmeter 15 kg 15 kg 10 kg 1 m3 800 kg 1000 kg 500 liter 1 ton 500 kg 25 kg 25 kg 20 kg

  Levering: afhentning trailer i sække vognlæs hent selv løst leveret i bigbag i løs vægt i poser

  Analyser andre menneskers meninger

  Trustpilot medfører en lang række værdifulde løsninger til at beskue en række andre brugeres domme og derfor anbefaler vi, at du analyserer webshoppens bedømmelser forud for at du handler billige ral sten online.

  Facebook bringer dig lignende faktisk anstændige genveje til at få en idé om online firmaets troværdighed. Desuden møder vi faktisk online forhandlere som tilbyder folk at ytre en anmeldelse af virksomhedens service, hvilket på samme måde kan drages fordel af til at få et indblik i hvor glade kunderne er.

  Før nogen shopper billige ral sten online på en internet virksomhed behøver de når alt kommer til alt granske webshoppens forretningsvilkår, dog er det uden tvivl ikke særlig sjovt, især på de kendte byggemarkeder som Stark, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Davidsen og Silvan.

  En nem løsning kan være at se nærmere på om e-shoppen er støttet af e-mærket, grundet at det typisk er en erklæring om at internet butikken efterkommer de opstillede regler, samt at butikken fra tid til anden gennemses af specialister som er indført i de gældende vilkår.

  Derudover tilbydes du genvej til support, såfremt du udsættes for udfordringer ved din bestilling af ral sten. Yderligere foreslåes det at køberen er hensynstagende til de fundamentale regler der har indflydelse på bestillingen af ral sten online, som for eksempel den ombytningsret online firmaet garanterer.

  På grund af dette er det tillige essesentielt, at man permanent beholder ens købsbekræftelse, således man når som helst kan bevise sin bestilling af ral sten, uanset om man har bestilt fra 10-4, Stark, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Bygma, Bauhaus eller Harald Nyborg.

  Pia gav 5 stjerner

  Virkelig god service

  Anna R gav 4 stjerner

  Billigt, hurtigt og nemt.

  Søren F gav 5 stjerner

  Fuld tilfreds

  Martin gav 4 stjerner

  Fin omgående levering

  9 tips til online shopping
  1Leveringstidspunktet kan vise sig at være særligt betydningsfuld når vi har brug for ordren nu og her, så derfor er det øjensynligt vigtigt at vi checker den forventede leveringsdato for ral sten. Mange e-forhandlere yder billig dag-til-dag fragt på masser af varenumre, hvilket påkræver at ordren køres igennem inden et aftalt tidspunkt.
  2Det er rigtig ligetil for almindelige mennesker at sammenligne priser online på billige ral sten på tværs af internet forretninger, og af den grund præsterer en hel del internet firmaer gratis levering. Til gengæld kan det imidlertid blive nyttigt at analysere flere e-forretninger efter tilbud og rabat forud for at du placerer ordren, så man er tryg ved at opnå den bedste pris.
  3Flere internet selskaber yder i vore dage alverdens billige leveringstyper til ral sten. Den mest almindelige er i dag levering til et afhentningssted, og så skal du blot gå forbi efter dine varer når du har tid. Fragtløsningen er nemlig i høj grad fleksibel, samt tit tilmed den prisbilligste fragtmetode.
  4Nogle få internet firmaer yder levering uden beregning på ral sten, men i mange tilfælde kun når man bestiller for et fastsat beløb. Som alternativ kan man snuppe den mest betalelige leveringsløsning, hvilket oftest vil være at få fragtfirmaet til at køre pakken til en pakkeshop. Denne er typisk endvidere ultra enkel. Den mest betalelige mulighed for fragt er dog at hente varerne selv.
  5Den billigste leveringsløsning vil til enhver tid være at du selv henter pakken, som dog forudsætter at du opholder dig i kort afstand af e-shoppens adresse. Den fragtmulighed er ultra essentiel ifald man skal bruge ral sten om et øjeblik. Alternativt så garanterer nogle online varehuse fragt uden betaling, men oftest er det påkrævet at du indkøber for et præcist beløb.
  6Generelt tilråder vi at undersøge hvorvidt e-handlen er tilsluttet e-mærket, da det almindeligvis er en tryghed om at e-handlen efterkommer de danske love, foruden at shoppen rutinemæssigt føres tilsyn med af fagmænd der har nøje kendskab til de gældende love. Forinden folk bestiller billige ral sten i en webbutik kunne de altid tyde e-butikkens regler.
  7Vi tilråder køb med betalingskort eller MobilePay. Kortkøb er dækket ind under en lov, som forsvarer dig som kunde imod fup e-forhandlere. Som en anden løsning burde du overveje en billig afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, såfremt du higer efter at dække omkostningerne over flere uger.
  8Trustpilot giver dig fuldt ud troværdige chancer for at kontrollere forskellige forhenværende kunders domme og på grund af dette er det godt, at du evaluerer webshoppens vurderinger inden du shopper billige ral sten online. Facebook bringer dig lige så vel super gode chancer for at få kendskab til online firmaets popularitet.
  9Før nogen bestiller billige ral sten hos en online webshop behøver man til hver en tid skimme virksomhedens forretningsbetingelser, men det er almindeligvis ikke specielt ophidsende. Dertil tilråder vi at man er påpasselig med de væsentligste betingelser der er gældende for handlen med billige ral sten online, som fx hvilken ombytningspolitik netshoppen tilsikrer.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk