Jordbruget.dk

Rhododendron gødning pristjek

Er du på udkig efter rhododendron gødning? Vi har fundet 14 online forhandlere, og noteret deres priser for 3.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveGlad.dk, som sælger 3.000 liter for kun 2.243 kr. Det er 68 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 3.000 liter rhododendron gødning inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
2.243 kr.Sække med 2.000 literKøb
2.695 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.065 kr.Poser med 40 literKøb
3.125 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.125 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.125 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.125 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.314 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.387 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.597 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.675 kr.Sække med 1.000 literKøb
4.173 kr.Sække med 1.000 literKøb
4.474 kr.Sække med 1.000 literKøb
5.214 kr.Sække med 500 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 3.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Varianter: NPK organisk hjemmelavet

Mængder: 200 liter 1 m3 400 liter 300 liter 2000 liter 3000 liter 50 liter 500 liter 80 liter 1000 liter

Levering: i poser løst leveret trailer i bigbag hent selv i sække vognlæs i løs vægt afhentning

Brands: Osmo Hornum Prima

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggekæder tilbyder et bredt produktudvalg, hvorimod nogle specialiserer sig i en enkelt varegruppe. Du kan forholde dig til om det er vigtigt for dig at have adskillige grupper af varer at vælge i mellem, udover blot rhododendron gødning.
Når du skal have byggematerialerne hurtigt eller blot vil undvære leveringsgebyret, så kan du med fordel hente byggematerialerne på eget initiativ. Dette er hovedsageligt en mulighed i de kendte byggecentre.
Det er selvsagt ekstremt vigtigt at undersøge, om den vare du ønsker at købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Alternativt bør du overveje at kigge hos de andre.
Du vil finde forskelle i prisniveauet på billige rhododendron gødning hos de forskellige online byggemarkeder. En del vil have de bedste priser, imens andre satser på et højt serviceniveau. Du bør vurdere hvad du vurderer er vigtigst.
For de fleste er gør-det-selv projekter ens betydende med en stor portion spørgsmål. Hermed er det en fordel at handle hos en webshop, hvor du kan modtage information omkring rhododendron gødning.
Du skal vide hvilke retningslinjer der gør sig gældende når du køber online, så du undgår udfordringer med for eksempel reklamationer. Derfor skal man kende butikkens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder køber produkter fra talrige leverandører, og takket være dette kan du handle fra et stort udvalg af rhododendron gødning online.
De store byggemarkeder er etablerede og bekendte firmaer, som kan bidrage til en tryghedsfølelse når man skal handle online. Det er noget nogle vil se som en fordel.
De store byggekæder er fysisk til stede i de større byer, og på grund af det har du adgang til at købe online og køre materialerne personligt. Derigennem er der mulighed for at blive fri for fragtgebyret, samt tilmed have produkterne hurtigere.

Nichewebshop

Størstedelen af nichespecifikke netbutikker er ekstraordinært passionerede omkring deres varer, idet de har skarpt fokus på disse varer. På grund af det kan du modtage super kompetent rådgivning fra personale der er specialister i lige præcis rhododendron gødning.
En masse nichebutikker på internettet står selv for produktion af de varer der sælges fra større webshops. Når du køber direkte igennem nichebutikkerne online kan du muligvis få et ekstra godt tilbud.
Forskellige niche netbutikker er mindre firmaer, der typisk har danske ejere, givetvis sågar lokalt i dit område. Dem bidrager du til idet du bestiller rhododendron gødning online hos dem.
Danmarks største byggecentre

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og beskæftiger nu flere end 500 medarbejdere i forretningens 9 butikker. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Bygma åbnede i 1952, og beskæftiger nu flere end 2.300 personer i forretningens 56 butikker. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

rhododendron gødning jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og udgøres i dag af over 2.100 personer i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og er i dag arbejdsgiver for cirka 100 kollegaer i selskabets 6 varehuse. 10-4 satser på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 medarbejdere i kædens 104 varehuse. XL-Byg satser på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 kollegaer i deres 72 butikker. Stark sætter ind på salg til professionelle, og omsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 ansatte i virksomhedens 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

rhododendron gødning silvan

Silvan kom frem i 1968, og beskæftiger i dag ca. 1.000 mennesker i virksomhedens 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

rhododendron gødning harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 kollegaer i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

rhododendron gødning bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og udgøres nu af omtrent 1.000 personer i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus specialiserer sig i billige priser til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Før du går i gang med byggeprocessen kan det vise sig ultra centralt at sikre sig, at dit projekt ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i din bopæl vil der være begrænsende regler for, hvad der er lovligt, og hvad der er ulovligt.
2Du skal aldrig glemme dit eget helbred, så glem ej beskyttelse som eksempelvis hoved- og fodbeklædning som hjælp med henblik på potentielle ulykker. Det er vigtigt at du husker dit eget helbred i byggeprocessen, navnlig såfremt du ikke får eksperthjælp.
3Man skal aldrig fattes grej. Jævnligt kan det være strategisk at du har udstyret parat når du tager fat på arbejdet. I øvrigt må du ikke glemme at tage højde for de medfølgende udgifter i budgettet for byggeriet.
4Det kan være nyttigt at søge assistance til dele af projektet, hovedsageligt ved omfattende byggerier. Krævende opgaver gør krav på flere folk. Dertil må det være mere produktivt og mere minderigt når der er flere der bidrager.
5Du bør reflektere over om det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du hellere bør investere i hjælp fra en fagperson til dele af det. Når du skal have assistance fra en professionel vil det ofte være en god idé at hente tilbud fra en håndfuld selskaber.
6Det vil vise sig essentielt at du har alle byggematerialer til disposition på forhånd inden du kaster dig over din byggeproces. Du har fordel af at nedskrive en hurtig liste hvoraf der fremgår alt hvad der er nødvendige, og efterfølgende tjekke listen, hvormed du kan føle dig tryg ved at alt er på sin plads.
7Der præsenterer sig som regel overraskende udfordringer når det kommer til store projekter, og følgelig vil det være betydningsfuldt at man afsætter en god portion tid i handlingsplanen, som bidrager til at man er tryg ved at nå i mål til tiden.
8Du kan finde ekstremt mange vejledninger og videoer på internettet hvor du kan få gratis hjælp. Specielt YouTube faciliterer utrolig meget nyttig info, særligt ifald man kigger i hele verden.
9Godt forarbejde viser sig som vejen til et godt forløb med arbejdet. Du må udarbejde en strømlinet plan, der dikterer hvilke opgaver der laves på hvilket tidspunkt, og en tilhørende prioriteringsliste. Vær konkret i sammensætningen af din agenda.
10Det er fundamentalt at have et regnskab for dit byggeprojekt, så man har styr på penge-delen af det. Det kan blive en god idé at kortlægge hver eneste udgiftspost, hvorefter man bør kortlægge ens omkostning ved hver eneste af dem.
11Ved udendørs opgaver har vejrsituationen stor betydning. Derfor kan du med jævne mellemrum tage notits af meldingerne om vejret i den tid der er op til byggeprojektet, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde set det komme begynder at piske ned netop som du er trukket i arbejdstøjet til det komplekse byggeprojekt.
12Man kan indhente støtte fra det offentlige til ombygninger. Det bliver givet når renoveringen er energi- og miljøvenligt. Bidraget forudsætter altså at byggeriet har en positiv effekt på miljøet.
De mest folkekære byggecentre
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som selvsagt er ret så imponerende. Evalueringen er regnet ud fra 19.208 anbefalinger, hvoraf hele 84 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er usædvanligt betryggende. Ratingen grundlægges af 2.856 anbefalinger, hvor imponerende 59 % har givet den højeste karakter, og alene 9 % kvitterer med 1 stjerne. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, som selvsagt er virkelig beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvoraf hele 76 % har givet topkarakter, og alene 4 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som selvfølgelig er fantastisk imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvor intet mindre end 69 % giver maksimum point, og blot 8 % giver bundkarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er meget godt arbejde. Karakteren er regnet ud fra 11.467 ratings, hvor hele 86 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % har givet dumpekarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.

Mest stillede spørgsmål inden for rhododendron gødning

 • Hvor meget gødning til rhododendron?
 • Hvilken gødning til rhododendron?
 • Rhododendron gødning hvordan?
 • Gødning af rhododendron hvornår?
 • Rhododendron gødning hvornår?
 • Hvornår skal rhododendron have gødning?
 • Hvilken fragtform er smartest?

  En stor portion internet virksomheder tildeler til alt held mange forskellige billige leveringsformer til rhododendron gødning. En der er meget populær er lige nu levering til en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente de købte varer når der er tid til det. Leveringstypen er jo vældig smart, og typisk tilmed den billigste form for levering.

  Du bør derudover overveje at bestille pakken til levering til din lejlighed eller hus eller til din arbejdsplads. Leveringsformen viser sig undertiden en sjat mere bekostelig, men omvendt særligt let ved køb af rhododendron gødning online. Den mindst kostelige fragttype kan ikke modsiges at være at hente ordren selv, som desværre står og falder med at du bor i kort afstand af internet shoppens byggemarked, for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

  Leveringsdygtigheden på rhododendron gødning er ret relevant forudsat vi har behov for din pakke med det samme, så derfor er det i sandhed passende at vi besigtiger den estimerede leveringsdato ved rhododendron gødning. Adskillige online forretninger – for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – reklamerer med billig 1 hverdags levering på deres bedst sælgende varer online, men vær obs på at det nødvendiggør at bestillingen placeres forinden et fast tidspunkt, med det formål at de kan nå at få de nye varer fikset forinden lagermedarbejderne tager hjem.

  En hel del internet forretninger garanterer fri fragt på rhododendron gødning online, men typisk stiller det krav om at der shoppes for en bestemt pris. Som alternativ må man foretrække den prisbilligste mulighed for levering, der i de fleste tilfælde vil blive at få dem til at køre din ordre til et udleveringssted.

  En hel del netshops tilbyder klik-og-hent hvor du handler billig rhododendron gødning online men selv henter i byggecenteret. Fx Stark, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Silvan og Bygma. Byggekæderne giver blandt andet click-and-collect på rhododendron gødning i disse områder:

  Charlottenlund, Hvidovre, Vanløse, Gentofte, Herlev, Nakskov, Albertslund, Solrød Strand, Vallensbæk, Frederikshavn, Stenløse, Odense, København, Næstved, Varde, Birkerød, Randers, Brabrand, Roskilde, Ringsted, Holstebro, Struer, Rudersdal, Kokkedal, Nærum, Viborg, Virum, Kolding, Svendborg, Hillerød, Herning, Højbjerg, Ishøj, Søborg, Fredericia, Frederiksberg, Slagelse, Hedensted, Rødovre, Sønderborg, Horsens, Vejle, Kalundborg, Nyborg, Glostrup, Aarhus, Taastrup, Jyllinge, Frederikssund, Farum, Aabenraa, Skive, Tilst, Åbyhøj, Ballerup, Nørresundby, Aalborg, Odder, Korsør, Lillerød, Rønne, Hørsholm, Haslev, Lystrup, Brønderslev, Hjørring, Haderslev, Greve, Gladsaxe, Esbjerg, Frederiksværk, Grenaa, Dragør, Allerød, Tårnby, Risskov, Nykøbing Falster, Brøndby, Holbæk, Middelfart, Helsingør, Værløse, Lyngby, Køge, Ikast, Hobro, Ølstykke, Hedehusene, Brønshøj, Silkeborg, Vordingborg, Valby, Skanderborg, og Thisted, .

  Afhentning af rhododendron gødning er muligt i alle dele af landet: Jylland (Østjylland, Sydjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Vestjylland, Midtjylland, Nordjylland), Sjælland (Vestsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Amager, Bornholm, Østsjælland, Falster, Lolland, Hovedstaden) og Fyn (Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn).

  Når der ses på data bliver det klart, at mennesker tit efterspørger blandt andet rhododendron gødning priser og billig rhododendron gødning. Man ser desuden tit folk lede efter bl.a. rhododendron gødning tilbud, rhododendron gødning online og køb rhododendron gødning, foruden de kendte byggekæder som Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, 10-4 og Silvan.

  Få den bedste pris på rhododendron gødning

  Det er ualmindeligt fremkommeligt for forbrugerne at finde information om priser på billige rhododendron gødning online i blandt flere forretninger på nettet, og så har adskillige netshops været presset til at at formindske priserne på rhododendron gødning enormt, og derudover byde på levering uden betaling.

  Trods dette kan det til hver en tid vise sig smart at studere enkelte e-firmaer efter tilbud på rhododendron gødning online forinden du bestiller, så du er tryg ved at modtage den laveste pris. Kig ikke blot på de gængse byggemarkeder som Harald Nyborg, Davidsen, Stark, 10-4, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix og Bauhaus.

  Man må imidlertid ikke undervurdere, at i tilfælde af at en netbutik udlover billige rhododendron gødning online på tilbud til en pris som er hamrende billig, så er det i nogle tilfælde være en varsel om en bedragerisk e-handler. Køb med betalingskort er imidlertid omfattet af en vedtægt, som redder folk imod bedrageriske forhandlere på nettet.

  Vi tilråder generelt køb med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ kunne du udnytte en afdragsordning som fx ViaBill, hvis du foretrækker at klare prisen på rhododendron gødning over flere uger. Det tilbydes normalt i niche webshops, men ikke de velkendte byggekæder som fx 10-4, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark og Bauhaus.

  Ved indkig i data bliver det klart, at internet shoppere som regel leder efter eksempelvis køb rhododendron gødning og rhododendron gødning priser. Foruden dette ser man tit folk lede efter blandt andet billig rhododendron gødning, rhododendron gødning tilbud og rhododendron gødning online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 3.000 liter kg rhododendron gødning er 1649 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

  God pris og alt ok” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Varianter: NPK hjemmelavet organisk

  Mængder: 1 m3 3000 liter 80 liter 2000 liter 300 liter 400 liter 50 liter 200 liter 1000 liter 500 liter

  Levering: afhentning løst leveret i sække i bigbag vognlæs hent selv i poser trailer i løs vægt

  Brands: Osmo Prima Hornum

  Læs eksisterende kunders oplevelser

  Trustpilot præsterer ret fornemme løsninger til at efterforske en række øvrige brugeres evalueringer og af den grund er det en hjælp, at du eksaminerer e-forretningens vurderinger forud for at du handler billige rhododendron gødning online.

  Facebook leverer ligeledes temmelig fine muligheder for at få indblik i internet forretningens kundefokus. Herinde ser vi endda forhandlere på nettet som gør det muligt at tilkendegive en anmeldelse af ordreforløbet, som også må bruges til at få et indblik i kundernes tilfredshed.

  Forud for at nogen køber billige rhododendron gødning online på en webbutik kan man faktisk gennemløbe shoppens handelsaftale, men det er i mange tilfælde ikke videre spændende, specielt ved de velkendte byggecentre som Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Bygma, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix og Davidsen.

  Et alternativ kan være at finde ud af hvorvidt internet webshoppen er e-mærket, eftersom det burde være en garanti for at webbutikken tilslutter sig de opstillede regler, og at netbutikken fra tid til anden gennemses af jurister som har megen viden om lovene på området.

  Det giver dig mulighed for en håndsrækning, ifald du møder dilemmaer i processen med din shopping med rhododendron gødning. Endvidere stiller vi forslag om at man er klar over de væsentligste regler der spiller ind i forbindelse med bestillingen af rhododendron gødning online, som eksempelvis hvilken returrettighed internet firmaet anvender.

  I den sammenhæng er det virkelig afgørende, at man når som helst bibeholder sin faktura, således man til enhver tid vil kunne bevidne sit køb af rhododendron gødning, uagtet om man køber fra Jem og Fix, Bygma, 10-4, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Stark eller XL-Byg.

  Louise T gav 5 stjerner

  Det er et godt sted at handle varerne…

  Rasmus H gav 4 stjerner

  Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

  Maria Larsen gav 5 stjerner

  Vi er meget tilfredse med hele…

  Kirsten E gav 5 stjerner

  Billigt, hurtigt og nemt.

  9 gode råd til når du køber online
  1Forinden folk køber billige rhododendron gødning på en internet webshop kan de altid læse dens regler, men det er mange gange en omfattende opgave. Ligeså rekommanderer vi at køber er klar over de elementære retningslinjer der kan have indflydelse på handlen med billige rhododendron gødning online, fx hvilken returneringsret netbutikken har.
  2Størstedelen af netbutikker i Danmark yder på nuværende tidspunkt diverse forskellige billige løsninger til levering til rhododendron gødning. En yndling er p.t. at få bragt ordren til en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente de bestilte varer når det passer dig. Leveringsmetoden er nemlig særligt fleksibel, og mange gange endvidere den prisbilligste leveringsform.
  3Flere e-butikker tilbyder fragt uden betaling på rhododendron gødning, men typisk er det forbeholdt når man køber for en præcis sum. I øvrigt kan du gribe den billigste slags levering, hvilket i mange tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at bringe dine varer til et afhentningssted. Metoden viser sig somme tider til gengæld rigtig hensigtsmæssig. Den mest letkøbte form for fragt vil dog utvivlsomt være at hente pakken selv.
  4Generelt tilråder vi kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er omfattet af en bestemmelse, hvilket støtter dig som køber overfor svindlende online varehuse. Alternativt kunne du overveje en afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, for så vidt du vil afbetale betalingen over tid.
  5Fragtperioden kan være meget udslagsgivende ifald man har behov for din pakke om et øjeblik, og med det formål er det uden tvivl fornuftigt at du ser den anslåede leveringsdato ved rhododendron gødning. Adskillige online webshops reklamerer med billig levering på blot en enkelt hverdag på deres favorit varenumre, men husk at det er regnet ud fra at ordren lægges inden et fast tidspunkt.
  6Den billigste type af levering er unægtelig at hente produkterne selv, som dog nødvendiggør at du bor lige ved internet butikkens arbejdslager. Den leveringsmanér er selvfølgelig vældig udslagsgivende om du mangler rhododendron gødning øjeblikkeligt. Alternativt så yder flere internet webshops levering uden gebyr, men ofte påkræves det at der shoppes for et konkret beløb.
  7Generelt tilråder vi at tjekke hvorvidt internet butikken er medlem af e-mærke ordningen, fordi det længe har været en angivelse af at e-butikken retter sig efter dansk lovgivning, tillige med at e-handlen ofte besøges af sagkyndige som har den nødvendige knowhow om vilkårene. Forinden nogen bestiller billige rhododendron gødning i en internet shop burde man egentlig løbe igennem e-shoppens regler.
  8Det er i dag usædvanlig praktisk for enhver at finde de bedste priser online på billige rhododendron gødning på forskellige e-firmaer, og til gengæld præsterer en lang række internet outlets levering uden gebyr. Trods dette kan det trods alt være gavnligt at tjekke en række e-firmaer efter tilbud og udsalg forud for at du shopper, således at du er skudsikker på at skaffe sig den mindst kostelige pris.
  9Trustpilot yder uden sammenligning passelige genveje til at læse en lang række eksisterende køberes opfattelser og derved slår vi et slag for, at du tolker internet virksomhedens anmeldelser inden du handler billige rhododendron gødning online. Facebook resulterer i derudover egentlig troværdige metoder til at få et kig ind i internet selskabets pålidelighed.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk