Jordbruget.dk

Rhododendron jord pristjek

Er du på udkig efter rhododendron jord? Vi har fundet 14 online forhandlere, og noteret deres priser for 3.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveGlad.dk, som sælger 3.000 liter for kun 2.243 kr. Det er 68 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 3.000 liter rhododendron jord inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
2.243 kr.Sække med 2.000 literKøb
2.695 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.065 kr.Poser med 40 literKøb
3.125 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.125 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.125 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.125 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.314 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.387 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.597 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.675 kr.Sække med 1.000 literKøb
4.173 kr.Sække med 1.000 literKøb
4.474 kr.Sække med 1.000 literKøb
5.214 kr.Sække med 500 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 3.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Varianter: organisk NPK hjemmelavet

Mængder: 50 liter 1000 liter 200 liter 2000 liter 400 liter 1 m3 300 liter 500 liter 3000 liter 80 liter

Levering: i sække hent selv afhentning vognlæs løst leveret trailer i løs vægt i bigbag i poser

Brands: Osmo Hornum Prima

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er byggeprojekter lig med en verden af spørgsmål. Hermed bør du købe fra en netbutik, hvor du tilbydes råd og vejledning til valg af rhododendron jord.
Hvis du vil have varerne hurtigt eller bare vil undvære leveringsgebyret, så kunne du med fordel fragte byggematerialerne selv. Dette er især et alternativ hos de udbredte byggecentre.
Der er variationer i prisniveauet på billige rhododendron jord hos de forskellige online byggecentre. En del satser på billige priser, hvorimod andre satser på faglig rådgivning. Du må vurdere hvad der for dig betyder mest.
Du bør vide hvilke retningslinjer webshoppen udsteder ved din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel returret. Derfor bør man læse forretningens regningslinjer.
Flere byggecentre tilbyder et enormt produktudvalg, hvorimod øvrige specialiserer sig i en specifik varegruppe. Du skal afveje hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange varer at vælge fra, foruden blot rhododendron jord.
Det er helt klart meget relevant at vide, om de produkter du vil købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Som alternativ kan du vælge et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre sælger varer fra flere leverandører, og dermed har du mulighed for at købe fra et bredt udvalg af rhododendron jord online.
De udbredte byggekæder har butikker nær dig, og takket være dette har du chancen for at købe online og transportere materialerne personligt. På grund af det er der mulighed for at blive fri for fragten, samt samtidig skaffe produkterne lige nu.
De store byggecentre er populære og velkendte firmaer, som kan give øget troværdighed når du skal handle online. Dette er noget nogle vil se som positivt.

Nichewebshop

Størsteparten af nichefokuserede netbutikker har et indgående kendskab til deres online produktsortiment, da de har skarpt fokus på disse produkter. Altså kan du opleve ekstremt kyndig sparring fra folk som er specialister i lige præcis rhododendron jord.
Diverse webshops som fokuserer på en enkelt niche er producenter af produkterne der sælges fra større webshops. Ved at købe direkte fra niche netbutikkerne online får du bedre priser.
Diverse webshops i små nicher er små virksomheder, som oftest drives i Danmark, eventuelt sågar lokalt i dit område. Dem understøtter du når du bestiller rhododendron jord online på deres hjemmeside.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
rhododendron jord harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og styres dagligt af omkring 2.000 medarbejdere i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og omfatter i dag i omegn af 2.300 kollegaer i selskabets 56 varehuse. Bygma satser på salg til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

rhododendron jord bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og beskæftiger nu omkring 1.000 medarbejdere i kædens 17 butikker. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 ansatte i de 72 byggecentre. Stark fokuserer på salg til professionelle, og sælger hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og beskæftiger i dag omkring 100 kollegaer i forretningens 6 varehuse. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

rhododendron jord silvan

Silvan blev dannet i 1968, og udgøres i dag af flere end 1.000 ansatte i de 41 butikker. Silvan fokuserer primært på salg til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og styres dagligt af omkring 1.000 kollegaer i virksomhedens 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 500 mennesker i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

rhododendron jord jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger i dag omkring 2.100 mennesker i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på billige priser til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og styres dagligt af ca. 2.000 medarbejdere i forretningens 104 butikker. XL-Byg har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Forberedelse er metoden til et uproblematisk forløb med byggeprocessen. Du bør overveje at forfatte en struktureret handlingsplan, som fortæller hvilke arbejdsopgaver der laves på hvilken dag, samt en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Husk at være skarp i udarbejdelsen af din tidsplan.
2Det er anbefalelsesværdigt at indhente en hjælpende hånd til byggeprocessen, hovedsageligt ved større byggeopgaver. Nogle ting bør udføres af flere mennesker. Derudover vil det blive hurtigere og mere interessant at være flere om det.
3Du bør regne på hvorvidt du selv skal stå for hele projektet, eller du i stedet for bør få eksperthjælp til områder af byggeriet. Når du indhenter assistance fra en fagmand er det normalt at modtage tilbud fra forskellige foretagender.
4Potentielt kan det blive essentielt at du har samtlige byggematerialer disponible i god tid før du indleder projektet. Du får god gavn af at udfærdige en overskuelig note med alt du får brug for, og dernæst efterse listen, med det formål at du sikrer dig at alt er klar.
5For udendørs opgaver har vejret en vigtig rolle. Af den årsag kan du løbende se vejrforudsigelserne når du nærmer dig byggeriets begyndelse, så du undgår at det uden du havde regnet med det begynder at stå ned i stænger netop som du står midt i dit vigtige projekt.
6Husk at du kan indhente støtte fra det offentlige til ombygninger. Det bliver givet i tilfælde hvor renoveringen er positivt for miljøet. Støtten kræver altså at byggeprojektet har betydning for miljøet.
7Forud for at du optager byggeprojektet kan det være ubeskriveligt fornuftigt med en forsikring om, at byggeriet er lovligt. Afhængigt af din boligtype kan der vise sig forskellige regler omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke må laves.
8Du må aldrig negligere sikkerheden, så glem ikke beklædning bl.a. arbejdshjelm som beskyttelse imod mulige skader. Det er yderst relevant med fokus på dit eget helbred i byggeprocessen, i særdeleshed såfremt du ikke fremskaffer professionel hjælp.
9Der viser sig jævnligt pludselige vanskeligheder i forbindelse med store projekter, og altså vil det vise sig essentielt at man afsætter rigeligt med tid i arbejdsplanen, med det formål at man er afslappet omkring at man når det til siden.
10Man må aldrig mangle grej. Jævnligt kan det vise sig essentielt at du har grejet ved hånden inden du starter byggeriet. Det er desuden vigtigt at medtage de tilhørende udgifter i regnskabet for byggeprojektet.
11Ofte vil det være essentielt at lave et udgiftsbudget for byggeprojektet, så man har kontrol over omkostningerne. Det bør være behjælpeligt at nedskrive samtlige poster, hvorefter man bør indsamle billige priser på dem én og én.
12Du finder et stort udvalg af hjælpeartikler og videoer på internettet hvorfra du kan få gode råd. Ikke mindst YouTube supporterer dig med ekstremt meget konstruktiv viden, især forudsat at du skriver søgeordene på engelsk.
De højest ratede byggekæder
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som tydeligvis er hamrende betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvor ikke mindre end 76 % giver den højeste karakter, og bare 4 % har givet bundkarakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som uden tvivl er enormt imponerende. Vurderingen grundlægges af 2.856 kommentarer, hvor intet mindre end 59 % giver den højeste karakter, og blot 9 % har givet den laveste karakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er usædvanligt beundringsværdigt. Evalueringen grundlægges af 11.467 anbefalinger, hvor ikke mindre end 86 % giver 5 stjerner, og blot 2 % har givet den laveste karakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket altså er rigtig imponerende. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er ualmindeligt imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 ratings, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 8 % kvitterer med dumpekarakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.

Typiske spørgsmål vedrørende rhododendron jord

 • Hvilken jord til rhododendron?
 • Hvor meget jord til rhododendron?
 • Rhododendron hvilken jord?
 • Hvilken slags levering skal jeg vælge?

  En hel del online varehuse giver nu om dage en hel del forskellige billige leveringstyper til rhododendron jord. Den mest anvendte er lige nu levering til en pakkeshop, og så henter du bare bestillingen præcis når det passer dig. Denne er nemlig ultra fremkommelig, og mange gange endda den mest letkøbte fragtløsning.

  Du bør derudover forsøge at bestille produkterne til levering hjem til din privatadresse eller ud til din arbejdsplads. Muligheden er tit en lille smule mindre billig, men på den anden side temmelig gnidningsløs for rhododendron jord online. Den prisbilligste fragtløsning er utvivlsomt at hente pakken selv, men dette står og falder med at du opholder dig lige ved online virksomhedens butikker, eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

  Leveringsdygtigheden på rhododendron jord er selvfølgelig ret så aktuel ifald du mangler pakken inden for kort tid, og med det formål er det komplet væsentligt at du besigtiger tidshorisonten for levering på rhododendron jord. En hel del e-butikker i Danmark – fx Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – tilbyder billig 1 dags levering på mange af butikkens varenumre online, som trods alt regnes ud fra at der bestilles før et fastsat klokkeslæt, sådan at de garanteret kan nå at få varerne ud af døren forud for at de pakkeansatte drager hjemad.

  En hel del e-firmaer præsterer fragt uden betaling på rhododendron jord online, men i mange tilfælde påkræves det at man køber for et præcist beløb. I øvrigt bør man beslutte sig for den prisbilligste mulighed for fragt, som mange gange vil blive at få fragtmanden til at levere dine varer til en pakkeshop.

  Temmelig mange byggecentre foreslår klik-og-hent hvor du bestiller billig rhododendron jord online og selv henter i byggemarkedet. Fx Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, 10-4 og XL-Byg. Byggecentrene giver blandt andet click-and-collect på rhododendron jord i følgende byer:

  Vordingborg, Hedensted, Allerød, Vallensbæk, Brønderslev, Odder, Randers, Tårnby, Nørresundby, Horsens, Viborg, Skive, Brabrand, Køge, Haslev, Virum, Varde, Holstebro, Nakskov, Holbæk, Rønne, Solrød Strand, Frederiksberg, Lillerød, Birkerød, Rødovre, Ikast, Søborg, København, Greve, Struer, Ringsted, Hobro, Dragør, Thisted, Farum, Gentofte, Jyllinge, Odense, Svendborg, Herning, Hørsholm, Herlev, Frederiksværk, Hedehusene, Risskov, Ballerup, Middelfart, Glostrup, Frederikssund, Tilst, Brønshøj, Kalundborg, Højbjerg, Frederikshavn, Nykøbing Falster, Taastrup, Aabenraa, Stenløse, Vejle, Charlottenlund, Nyborg, Hillerød, Slagelse, Gladsaxe, Grenaa, Vanløse, Haderslev, Åbyhøj, Rudersdal, Lyngby, Helsingør, Brøndby, Fredericia, Hjørring, Esbjerg, Aarhus, Hvidovre, Værløse, Kolding, Næstved, Albertslund, Silkeborg, Kokkedal, Korsør, Ølstykke, Roskilde, Sønderborg, Skanderborg, Aalborg, Lystrup, Nærum, Ishøj, og Valby, .

  Klik-og-hent ift. rhododendron jord er muligt i de fleste regioner af Danmark: Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn), Sjælland (Falster, Østsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Bornholm, Amager, Sydsjælland, Nordsjælland, Lolland, Midtsjælland) og Jylland (Sydjylland, Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Østjylland).

  Når der ses på tallene fremstår det klart, at mennesker typisk leder efter bl.a. rhododendron jord tilbud og rhododendron jord priser. Foruden dette oplever man jævnligt netshoppere søge eksempelvis køb rhododendron jord, billig rhododendron jord samt rhododendron jord online, plus de velkendte byggecentre som Harald Nyborg, Stark, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Bygma.

  Gode priser på rhododendron jord

  Det er jo særdeles nemt for almindelige dødelige at sammenholde priser på billige rhododendron jord online fra diverse e-butikker, og med det motiv har masser af e-handler været nødt til at nedskære prisniveauet på rhododendron jord markant, og derudover yde gebyrfri levering.

  Det kan ikke desto mindre blive smart at undersøge visse internet varehuse i Danmark efter rabatter og tilbud på rhododendron jord online inden du færdiggør din shopping, så du er skråsikker på at indhente den mest billige pris. Se ikke blot hos de udbredte byggemarkeder som Davidsen, Stark, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg og XL-Byg.

  Du må trods alt ikke glemme, at såfremt en online forretning udlover billige rhododendron jord online for en salgspris som kan virke ekstraordinært fremragende, så er det mange gange være et bevis på en uærlig webshop. Kortkøb er heldigvis omfavnet af et regelsæt, der skærmer dig som kunde overfor svindlende e-firmaer.

  Vi foreslår generelt køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Alternativt kunne du drage nytte af en billig afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, når du vil dække omkostningerne til rhododendron jord af flere omgange. Det fås typisk i specialiserede webshops, men dog sjældent de gængse byggecentre som for eksempel Davidsen, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Silvan, Stark, Bygma og Harald Nyborg.

  Når man kigger i statistikkerne er det markant, at mennesker tit søger efter bl.a. rhododendron jord online og køb rhododendron jord. Derudover oplever man jævnligt internet shoppere søge bl.a. billig rhododendron jord, rhododendron jord priser samt rhododendron jord tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 3.000 liter kg rhododendron jord er 1649 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 2 brugeranmeldelser.

  SUPER” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Varianter: organisk NPK hjemmelavet

  Mængder: 200 liter 80 liter 500 liter 1000 liter 1 m3 400 liter 300 liter 2000 liter 3000 liter 50 liter

  Levering: i løs vægt løst leveret i poser hent selv trailer i sække vognlæs afhentning i bigbag

  Brands: Prima Osmo Hornum

  Læs tidligere køberes oplevelser

  Trustpilot frembringer immervæk fantastiske genveje til at gennemsøge en lang række aktuelle konsumenters tanker og derfor er det en hjælp, at du gransker online butikkens vurderinger inden du shopper billige rhododendron jord online.

  Facebook tilbyder dig ydermere absolut fordelagtige chancer for at få indsigt i e-shoppens kundetilfredshed. I øvrigt møder vi endda shops på nettet hvor folk kan sammensætte en evaluering af deres køb, hvilket desuden må udnyttes til at danne dig et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

  Forinden nogen shopper billige rhododendron jord online hos en e-butik behøver man i virkeligheden granske dens forretningsvilkår, det er dog mange gange ikke videre interessant, særligt ved de kendte byggekæder som Davidsen, Bauhaus, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, XL-Byg og 10-4.

  Et alternativ kunne være at kigge om internet butikken er e-mærket, grundet at det typisk er en indikator for at e-forretningen tilslutter sig de officielle regler, samt at e-firmaet løbende ses til af jurister som har meget erfaring med de gældende love.

  Det er en rigtig god genvej til støtte, for så vidt du skulle få dilemmaer ved din bestilling af rhododendron jord. Foruden dette er det anbefalelsesværdigt at man er omhyggelig omkring de mest vitale retningslinjer der kan have betydning for bestillingen af rhododendron jord online, for eksempel hvilken returrettighed e-forretningen tilsikrer.

  Her er det ydermere essesentielt, at man stadig opbevarer sin ordremail, således man til enhver tid vil kunne eftervise bestillingen af rhododendron jord, ligegyldig om man har handlet ved Davidsen, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, 10-4 eller Bauhaus.

  Morten gav 5 stjerner

  God pris og extremt hurlig levering

  Bente C gav 4 stjerner

  SUPER

  Lone E gav 5 stjerner

  Vi er meget tilfredse med hele…

  Anna Jensen gav 5 stjerner

  Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

  9 gode råd til din online shopping
  1En masse e-firmaer tilbyder på nuværende tidspunkt mange forskellige billige fragtløsninger til rhododendron jord. En af de mest benyttede er i vore dage at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du kan afhente de købte produkter når du har tid. Den er nemlig meget bekvem, og oftest ydermere den billigste mulighed for fragt.
  2Forinden nogen køber billige rhododendron jord hos en butik burde de i princippet tyde shoppens forretningsvilkår, men det er for det meste ikke særlig morsomt. Tilmed tilråder vi at kunden er hensynstagende til de mest basale reglementer der spiller ind i forbindelse med handlen med billige rhododendron jord online, som for eksempel hvilken bytteret e-firmaet benytter.
  3Den mest betalelige fragtform vil utvivlsomt være at du selv henter produkterne, hvilket står og falder med at du lever i kort afstand af netshoppens tilholdssted. Den type af levering er selvfølgelig super essentiel hvis vi har behov for rhododendron jord om få sekunder. Alternativt så præsterer enkelte outlets på nettet billig levering, men typisk kun ifald der købes for et fastslået beløb.
  4Indtil flere internet forhandlere præsterer gebyrfri levering på rhododendron jord, men undertiden kun ifald der handles for en bestemt sum. I øvrigt må man snuppe den mest letkøbte metode til levering, som gerne er at få fragtfirmaet til at køre dine varer til en pakkeshop. Leveringsmetoden er desværre omvendt rigtig smart. Den prisbilligste leveringsudgave er unægtelig at hente varerne selv.
  5Vi tilråder generelt betalinger med kort eller mobilbetaling. Kortkøb er omsluttet af en retningslinje, der assisterer dig som kunde overfor svindlende webshops. Som en anden løsning burde du drage nytte af en afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, forudsat du ønsker at godtgøre pengene over et længere tidsrum.
  6Leveringsdygtigheden kan i nogle tilfælde være temmelig vital om du behøver dine nye varer med det samme, og herved er det nemlig fornuftigt at du besigtiger den estimerede leveringsdato ved rhododendron jord. Mange online firmaer garanterer billig levering efter en enkelt hverdag på en række af deres varenumre, men glem ikke at det er afhængig af at bestillingen gennemføres tidligere end et nøjagtigt klokkeslæt.
  7Trustpilot fremskaffer en lang række habile løsninger til at eksaminere mange nuværende forbrugeres domme og derfor kan det anbefales, at du gennemgår internet butikkens kritik forinden du shopper billige rhododendron jord online. Facebook tilbyder for øvrigt adskillige strålende løsninger til at få indblik i online firmaets pålidelighed.
  8Generelt slår vi et slag for at efterse om webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, hvilket længe har været en påvisning af at e-forhandleren føjer de danske retningslinjer, udover at online forhandleren løbende besigtiges af eksperter som har ekspertise inden for de gældende regulativer. Inden nogen bestiller billige rhododendron jord på en netshop behøver de til hver en tid gennemse e-butikkens forretningsbetingelser.
  9Det er usædvanlig smart for alle at sammenholde priser online på billige rhododendron jord på tværs af e-handler, og på grund af dette præsterer en lang række internet varehuse levering uden gebyr. Dog kan det til hver en tid være gunstigt at sammenligne nogle forskellige online selskaber efter tilbud og udsalg forinden du gennemfører din bestilling, således at man er usvigeligt sikker på at få den bedste pris.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk