Jordbruget.dk

Rosengødning pristjek

Er du på udkig efter rosengødning? Vi har fundet 12 online forhandlere, og noteret deres priser for 3.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 3.000 liter for kun 3.091 kr. Det er 53 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 3.000 liter rosengødning inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
3.091 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.124 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.314 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.435 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.435 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.435 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.675 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.899 kr.Sække med 1.000 literKøb
4.000 kr.Poser med 40 literKøb
4.095 kr.Sække med 1.000 literKøb
4.300 kr.Poser med 40 literKøb
4.375 kr.Sække med 1.000 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 3.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Varianter: organisk flydende økologisk

Mængder: 400 liter 1000 liter 50 liter 80 liter 3000 liter 1 m3 300 liter 200 liter 500 liter 2000 liter

Levering: i poser i løs vægt i bigbag løst leveret trailer afhentning hent selv i sække vognlæs

Brands: Osmo Hornum Kongerslev PrimaSubstral Animix Ecostyle

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggemarkeder fremviser et enormt sortiment af varer, og nogle er specialiserede i en specifik varegruppe. Du kan afveje hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige grupper af varer at vælge i mellem, udover bare rosengødning.
Det er selvsagt super vigtigt at vide, hvorvidt de varer du vil købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Alternativt bør du overveje at kigge hos de andre.
Du skal kende de retningslinjer webshoppen udsteder når du handler online, så du kan undgå udfordringer med bl.a. reklamationer. Af den grund bør man kende byggemarkedets handelsbetingelser.
For nogle er byggeri lig med diverse spørgsmål. På grund af det kan det være en god idé at købe fra en online byggeshop, hvor du kan modtage sparring omkring rosengødning.
Der er forskel på prisen på billige rosengødning fra byggemarked til byggemarked. Nogle vil have billige priser, hvorimod andre vil have kompetent sparring. Du bør tænke over hvad der for dig betyder mest.
Hvis du har brug for dine byggematerialer med det samme eller blot vil undgå fragtomkostningen, så kunne du med fordel fragte varerne på eget initiativ. Dette er i høj grad en mulighed hos de store byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre tilbyder varer fra en lang række forskellige nichebutikker, hvilket giver dig mulighed for at bestille fra et stort udvalg af rosengødning online.
De velkendte byggecentre har butikker nær dig, og herigennem har man mulighed for at bestille online og hente byggematerialerne personligt. Af den grund har man chancen for at blive fri for leveringsgebyret, samt samtidig få produkterne lige nu.
De store byggemarkeder er etablerede og højtprofilerede forretninger, som kan medvirke til ubekymrethed i forbindelse med dit køb online. Dette vil nogle se som en fordel.

Nichewebshop

Hovedparten af webshops med fokus på en enkelt niche er iværksættervirksomheder, der i de fleste tilfælde er danske, gerne endda fra dit lokalområde. Disse kan du støtte idet du handler rosengødning online på deres hjemmeside.
Hovedparten af niche netbutikker har en dyb forståelse for deres online produktudvalg, idet de ikke sælger andre produkter. Derigennem vil du opleve super indsigtsfuld sparring fra nogle som er specialister i netop rosengødning.
Størsteparten af små butikker producerer selv de varer som byggermarkederne forhandler. Ved køb direkte hos de nichefokuserede netbutikker online kan du få et ekstra godt tilbud.
Danmarks største byggemarkeder
rosengødning harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 medarbejdere i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og beskæftiger nu mere end 1.000 kollegaer i firmaets 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

rosengødning bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og beskæftiger nu cirka 1.000 ansatte i kædens 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og lønner i dag i omegn af 100 ansatte i deres 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

rosengødning silvan

Silvan begyndte i 1968, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på gode tilbud til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og lønner i dag mere end 2.000 medarbejdere i kædens 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

rosengødning jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og beskæftiger i dag mere end 2.100 kollegaer i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og er nu arbejdsplads for mere end 500 personer i de 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 medarbejdere i firmaets 72 varehuse. Stark satser på salg til professionelle, og afsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og beskæftiger i dag flere end 2.300 personer i de 56 butikker. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Man må for alt i verden ikke stå uden det nødvendige udstyr. Typisk kan det vise sig uundværligt at du har udstyret parat idet du iværksætter byggeprocessen. Derudover er det vigtigt at tage højde for de her udgifter i byggeriets regnskab.
2I nogle tilfælde kan man få offentligt tilskud til byggerier. Det fås i tilfælde hvor projektet gør en forskel for miljøet. Den økonomiske støtte beroer altså på at byggeriet har positiv betydning for naturen.
3Forberedelse vedbliver at være metoden til at komme i mål med dit arbejde. Du er nødt til at lave en effektiv arbejdsplan, der viser hvilke gøremål du vil løse på hvilket tidspunkt, og som også indeholder en prioriteringsliste. Det anbefales at være konkret idet du laver tidsplanen.
4I god tid inden at du iværksætter byggeprocessen kan det være yderst afgørende at være sikker på, at projektet overholde de gældende regler. Alt efter din bopæl vil der vise sig begrænsende retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
5Det er vigtigt at have lavet et budget for dit projekt, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det må være fordelagtigt at notere samtlige udgiftsposter, og efterfølgende undersøge omkostningen ved dem én efter én.
6Måske det burdes overvejes hvorvidt du bør stå med det hele selv, eller du hellere skal sikre dig hjælp fra en fagmand til delelementer af arbejdet. Ifald du får hjælp fra en ekspert kan det være optimalt at søge prisoverslag fra en håndfuld foretagender.
7Der viser sig altid ubelejlige hovedpiner i forbindelse med store opgaver, og følgelig vurderes det vigtigt at der er afsat god nok tid i køreplanen, som gør at man er afslappet omkring at komme i mål.
8Der er utrolig mange vejledninger og videoer på nettet hvorfra du kan få inspiration. Især YouTube tilbyder store mængder konstruktiv viden, i særlig grad når man søger på engelsk.
9Du skal nødig glemme din sikkerhed, så husk sikkerhedsbeklædning såsom sikkerhedssko der beskytter dig mod potentielle skader. Det er fundamentalt at du husker din sikkerhed i byggeprocessen, ikke mindst såfremt du ikke får assistance fra en professionel.
10Ved byggeprojekter udendørs har vejret en afgørende rolle. Af den årsag kan du med jævne mellemrum undersøge femdøgnsprognosen i forbindelse med arbejdets start, så det forhåbentlig ikke med et brag går i gang med at stå ned i stænger nøjagtig som du arbejder hårdt på det komplicerede byggeprojekt.
11Muligvis kan det blive fundamentalt at have samtlige byggematerialer tilgængelige forud for at du indleder byggeriet. Du får god gavn af at forfatte en enkel huskeliste hvor der bør fremgå alt det du skal bruge, og som det næste tjekke hver eneste ting, med øje for at du sikrer dig at du har husket alt.
12Det kan være en god idé at sikre sig hjælp til byggearbejdet, hovedsageligt ved væsentlige byggerier. Flere ombygninger bør udføres af mere end en person. Endvidere må det blive hurtigere og mere minderigt at dele arbejdet med nogen.
Danskernes foretrukne byggeshops
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er kolossalt betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 ratings, hvoraf imponerende 76 % har givet toprating, og blot 4 % kvitterer med den dårligste rating. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er yderst betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 bedømmelser, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med topkarakter, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som naturligvis er usædvanligt beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvor intet mindre end 86 % har givet topkarakter, og kun 2 % giver dumpekarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er virkelig flot. Karakteren grundlægges af 23.161 anbefalinger, hvor hele 69 % kvitterer med toprating, og bare 8 % har givet bundkarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, som selvsagt er temmelig godt arbejde. Evalueringen grundlægges af 2.856 anbefalinger, hvor hele 59 % kvitterer med maksimum point, og bare 9 % giver den laveste karakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Hvilken leveringsløsning skal du vælge?

En masse outlets på nettet tilbyder i dag et stort udvalg af billige leveringstyper til rosengødning. Den mest almindelige er nu til dags pakkeshoppen, hvor det er nemt for dig at hente de bestilte varer når det passer ind i din hverdag. Fragtmetoden er altså i høj grad smart, samt typisk tilmed den billigste mulighed for levering.

Du kunne derudover vælge at få produkterne bragt hjem til dig privat eller ud til dit arbejdes adresse. Fragtløsningen bliver gennemsnitligt en kende mere omkostningsfuld, men på den anden side ret ukompliceret ift. rosengødning online. Den mindst kostelige form for levering er uden tvivl at du selv henter pakken, som jo kræver at du fysisk befinder dig med kort afstand til online forretningens butikker, eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på rosengødning kan vise sig at være ultra udslagsgivende når du har behov for din ordre øjeblikkeligt, så i det øjemed er det selvfølgelig på sin plads at du dobbelttjekker den anslåede leveringstid på rosengødning. En hel del internet selskaber – for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – reklamerer med billig dag-til-dag levering på en række af deres varer online, men som ikke desto mindre er regnet ud fra at bestillingen laves før et besluttet tidspunkt, sådan at de garanteret kan nå at få varerne hen til fragtfirmaet forinden pakkemedarbejderne holder fyraften.

Enkelte forretninger på nettet lover levering uden betaling på rosengødning online, men oftest kun såfremt du aftager for en konkret pris. Ellers kan man tage den billigste slags levering, som typisk vil være at få dem til at bringe produkterne til et udleveringssted.

Flere kæder tildeler click-and-collect hvor man bestiller billig rosengødning online men selv henter i butikken. Fx Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Stark, 10-4, Bauhaus, Bygma, XL-Byg og Harald Nyborg. Byggekæderne giver for eksempel klik-og-hent på rosengødning i følgende byer:

Fredericia, Frederiksberg, Nykøbing Falster, Haderslev, Farum, Ringsted, Gladsaxe, Ølstykke, Nørresundby, Nærum, Kalundborg, Grenaa, Frederiksværk, Nakskov, Hvidovre, Køge, Holstebro, Vejle, Lystrup, Brabrand, Svendborg, Allerød, Glostrup, Hedehusene, Skanderborg, Frederikshavn, Hobro, Aabenraa, Horsens, Stenløse, Brønderslev, Rødovre, Struer, Holbæk, Gentofte, Søborg, Odense, Brønshøj, Slagelse, Viborg, Hørsholm, Dragør, Aarhus, Haslev, Randers, Middelfart, Ballerup, Birkerød, Højbjerg, Hjørring, Esbjerg, Taastrup, Værløse, Lillerød, København, Hillerød, Jyllinge, Ikast, Helsingør, Thisted, Næstved, Frederikssund, Albertslund, Herlev, Ishøj, Tårnby, Hedensted, Greve, Rønne, Vordingborg, Vanløse, Charlottenlund, Risskov, Herning, Tilst, Aalborg, Varde, Vallensbæk, Valby, Korsør, Skive, Virum, Sønderborg, Rudersdal, Roskilde, Nyborg, Odder, Lyngby, Solrød Strand, Åbyhøj, Brøndby, Kolding, Kokkedal, og Silkeborg, .

Klik-og-hent for rosengødning er en mulighed i alle dele af landet: Jylland (Sønderjylland, Østjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sydjylland, Vestjylland, Midtjylland), Sjælland (Falster, Vestsjælland, Hovedstaden, Lolland, Sydsjælland, Bornholm, Østsjælland, Nordsjælland, Amager, Midtsjælland) og Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn).

Ved kig i data bliver det klart, at internet shoppere jævnligt efterspørger blandt andet rosengødning online og rosengødning priser. Man ser derudover typisk online shoppere søge efter blandt andet billig rosengødning, køb rosengødning og rosengødning tilbud, foruden de store byggecentre som Stark, Davidsen, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Bauhaus og Harald Nyborg.

Priser på rosengødning

Det er i dag ret så problemfrit for enhver at finde de laveste priser på billige rosengødning online på forskellige e-butikker, og derfor har en lang række online varehuse ikke kunne slippe for at nedbringe prisniveauet på rosengødning en hel del, og i øvrigt tilbyde fri fragt.

Dog kan det alligevel vise sig udbytterigt at besigtige visse internet handler efter tilbud og rabatter på rosengødning online inden du handler, sådan at man er skråsikker på at skaffe sig den billigste pris. Se ikke bare hos de udbredte byggekæder som XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Stark, Bygma, Davidsen, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Man må bare være så påvagt, at hvis en shop på nettet annoncerer billige rosengødning online på tilbud til en pris som er hamrende overkommelig, så er det mange gange være et fingerpeg om en uærlig e-handler. Handler med kort er på den anden side indbefattet af et regelsæt, som passer på køberen overfor uærlige internet firmaer.

Vi foreslår generelt kortbetalinger eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kunne du drage fordel af en billig afdragsordning fra for eksempel ViaBill, hvis du har i sinde at klare omkostningerne til rosengødning af flere omgange. Det tilbydes ofte ved nichebutikker, men sjældent de gængse byggecentre som fx Davidsen, Bauhaus, Bygma, Silvan, Stark, Jem og Fix, XL-Byg og 10-4.

Ved indkig i tallene står det tydeligt, at folk tit efterspørger eksempelvis rosengødning tilbud og rosengødning online. Foruden dette ser vi typisk online shoppere søge blandt andet rosengødning priser, billig rosengødning og køb rosengødning.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 3.000 liter kg rosengødning er 2050 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 9 brugeranmeldelser.

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Varianter: økologisk organisk flydende

Mængder: 500 liter 2000 liter 80 liter 400 liter 300 liter 3000 liter 1 m3 50 liter 1000 liter 200 liter

Levering: i poser løst leveret afhentning trailer vognlæs i løs vægt hent selv i bigbag i sække

Brands: Hornum PrimaSubstral Animix Kongerslev Osmo Ecostyle

Undersøg eksisterende kunders anmeldelser

Trustpilot bringer dig super fantastiske løsninger til at tyde ganske mange nuværende konsumenters meninger og herved kan det være til hjælp, at du ser nærmere på netbutikkens bedømmelser før du placerer din ordre på billige rosengødning online.

Facebook medfører derudover ganske gavnlige metoder til at få et kig ind i e-forhandlerens popularitet. Her er der nogle e-shops hvor folk kan offentliggøre en kritik af ordreforløbet, hvilket lige så vel burde drages fordel af til afvejning af kundetilfredsheden.

Inden folk shopper billige rosengødning online i en netshop kan de uden tvivl betragte butikkens vilkår, men det er gerne ikke særlig spændende, især på de gængse byggemarkeder som Stark, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Silvan, 10-4, Bauhaus, XL-Byg og Jem og Fix.

Et nemt alternativ er at kontrollere hvorvidt internet butikken er e-mærket, grundet at det kan være et sympol på at e-firmaet retter sig efter de danske love, tillige med at online virksomheden nu og da besøges af eksperter der er meget fortrolige retningslinjerne.

Desuden får du mulighed for at blive assisteret, såfremt du bliver udsat for udfordringer i processen med din bestilling af rosengødning. Yderligere er det smart at du er opmærksom på de mest essentielle regler der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af rosengødning online, for eksempel den ombytningsrettighed internet webshoppen garanterer.

I den sammenhæng er det tilmed afgørende, at man stadig opbevarer sin kvittering, således man når som helst vil kunne dokumentere købet af rosengødning, hvad end man shopper hos Bauhaus, Silvan, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Stark, Harald Nyborg eller XL-Byg.

Hans Hansen gav 5 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

Christian C gav 4 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

Maria Møller gav 5 stjerner

God til prisen

Jens Hansen gav 4 stjerner

Alt som det skulle være.

9 tips til internetshopping
1Nogle få online outlets yder gebyrfri levering på rosengødning, men i mange tilfælde under forudsætning af at man handler for en konkret sum. Desuden burde man udvælge den mest billige leveringsform, som typisk er at få dem til at levere pakken til et afhentningssted. Leveringsformen er mange gange også særligt enkel. Den mest letkøbte mulighed for fragt er dog at du selv henter pakken.
2Den mest prisbevidste leveringsmodel vil utvivlsomt være selv at hente produkterne, men den mulighed er betinget af at du opholder dig med kort afstand til netbutikkens adresse. Den løsning til levering er selvfølgelig ret udslagsgivende forudsat du står og skal bruge rosengødning omgående. Alternativt så frembyder enkelte online butikker billig fragt, men undertiden er det betinget af at man handler for et fastslået beløb.
3Generelt tilråder vi handler med kort eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er omsluttet af en lov, der assisterer os overfor uærlige online varehuse. Alternativt bør du udnytte en billig afbetalingsløsning fra fx ViaBill, for så vidt du gerne vil afdrage omkostningerne af flere omgange.
4En lang række internet selskaber giver nu om dage diverse billige metoder til levering til rosengødning. En af dem der er mest populær er i vore dage levering til en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente din ordre når der er tid til det. Fragtformen er nemlig ret praktisk, og tit ydermere den prisbilligste leveringsmodel.
5Forinden folk bestiller billige rosengødning i en online virksomhed kunne de i og for sig gennemlæse forhandlerens forretningsaftale, men det er naturligvis en tidskrævende opgave. Derudover er det fornuftigt at køberen er påpasselig med de vigtigste forhold der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af billige rosengødning online, eksempelvis den returrettighed e-butikken lover.
6Trustpilot frembyder uden sammenligning fine muligheder for at tyde adskillige eksisterende køberes omtaler og på grund af dette tilrådes det, at du studerer e-shoppens kritik forud for at du handler billige rosengødning online. Facebook resulterer i tilsvarende sådan set nyttige metoder til at få et kig ind i internet firmaets popularitet.
7Det er i dag ekstremt bekvemt for forbrugerne at finde frem til de bedste priser online på billige rosengødning i blandt flere internet forretninger, og følgelig lover utallige outlets på nettet fragt uden beregning. Men det kan imidlertid vise sig indbringende at kontrollere nogle forskellige internet handler efter udsalg og tilbud inden du gennemfører din bestilling, sådan at du er usvigeligt sikker på at antage den mest attraktive pris.
8Vi anbefaler at se hvorvidt online firmaet er e-mærke tilsluttet, som længe har været en påvisning af at netbutikken overholder de gældende danske regler, udover at shoppen løbende overværes af sagkyndige der mestrer vedtægterne på området. Inden nogen bestiller billige rosengødning hos en e-shop kunne de utvivlsomt se på butikkens handelsbetingelser.
9Fragttiden kan være usædvanlig vital når man mangler din ordre øjeblikkeligt, og herved er det komplet fornuftigt at vi checker den anslåede leveringsdato på rosengødning. Størstedelen af netshops i Danmark giver løfte om billig levering på næstkommende hverdag på adskillige varenumre, som imidlertid påkræver at bestillingen anbringes tidligere end et fast tidspunkt.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk