Jordbruget.dk

Rosenjord pristjek

Er du på udkig efter rosenjord? Vi har fundet 12 online forhandlere, og noteret deres priser for 3.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 3.000 liter for kun 3.091 kr. Det er 53 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 3.000 liter rosenjord inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
3.091 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.124 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.314 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.435 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.435 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.435 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.675 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.899 kr.Sække med 1.000 literKøb
4.000 kr.Poser med 40 literKøb
4.095 kr.Sække med 1.000 literKøb
4.300 kr.Poser med 40 literKøb
4.375 kr.Sække med 1.000 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 3.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 300 liter 50 liter 400 liter 3000 liter 1000 liter 2000 liter 200 liter 1 m3 500 liter 80 liter

Levering: i bigbag i løs vægt afhentning vognlæs i poser hent selv trailer i sække løst leveret

Brands: Danmuld Park Champost Pindstrup GreenBio

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er gør-det-selv projekter ens betydende med mange spørgsmål. Hermed kan du have fordel af at bestille ved en netbutik, som tilbyder rådgivning og sparring omkring rosenjord.
Der vil være forskel på priserne på billige rosenjord fra byggemarked til byggemarked. En del vil have gode priser, hvorimod andre har fokus på kompetent rådgivning. Du skal vurdere hvad der er vigtigst for dig.
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå problemer med bl.a. returnering. Af den grund bør du læse forretningens regler.
Såfremt du vil have dine byggematerialer nu og her eller bare ønsker at blive fri for fragtomkostningen, så kan du overveje at transportere materialerne personligt. Det er i særdeleshed en mulighed hos de kendte byggekæder.
Flere byggekæder udbyder et enormt produktsortiment, imens nogle fokuserer på en bestemt gruppe af vare. Du bør gennemtænke om det er vigtigt for dig at du har adskillige grupper af varer at vælge i mellem, udover blot rosenjord.
Det er selvsagt meget relevant at undersøge, hvorvidt den vare du vil købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder er fysisk til stede i de større byer, og dermed har flertallet mulighed for at købe online og fragte varerne selv. Derigennem er der mulighed for at slippe for leveringsgebyret, samt tilmed skaffe produkterne straks.
De gængse byggecentre samler produkter fra alle mulige leverandører, og så kan du vælge fra et bredt sortiment af rosenjord online.
De store byggemarkeder er etablerede og bekendte forretninger, som bidrager til øget tryghed i forbindelse med dit køb online. Dette kan du se fordele i.

Nichewebshop

En masse nichespecifikke netbutikker har meget ekspertise i deres online produktsortiment, idet de kun sælger disse varer. Derigennem vil du modtage endnu mere nyttig assistance fra ansatte der er eksperter i lige præcis rosenjord.
Størsteparten af nicheforhandlere styrer selv produktionen af de varer der kan købes i de store byggekæder. Idet du køber direkte på disse nichewebshops online vil du få ekstra gode tilbud.
Hovedparten af webshops med fokus på et smalt varesortiment er mindre virksomheder, der tit er danske, givetvis tilmed lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe når du bestiller rosenjord online på deres webshop.
Danmarks største byggekæder
rosenjord silvan

Silvan startede i 1968, og udgøres i dag af ca. 1.000 personer i selskabets 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og omfatter i dag cirka 2.000 medarbejdere i kædens 104 varehuse. XL-Byg satser på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og udgøres i dag af omtrent 1.000 ansatte i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

rosenjord bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 ansatte i de 17 butikker. Bauhaus sætter ind på billige priser til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og omfatter i dag mere end 2.000 ansatte i deres 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

rosenjord harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 medarbejdere i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og er nu arbejdsplads for flere end 500 medarbejdere i deres 9 butikker. Johannes Fog satser på salg til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og beskæftiger nu over 100 ansatte i firmaets 6 byggecentre. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

rosenjord jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og er nu arbejdsplads for over 2.100 ansatte i kædens 122 butikker. Jem og Fix satser på gode tilbud til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og er nu arbejdsplads for over 2.300 personer i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Måske burde du overveje om du ønsker at klare det hele selv, eller du alternativt skal anskaffe hjælp fra en fagmand til delelementer af arbejdet. Såfremt du indhenter hjælp fra en fagmand er det lukrativt at indhente tilbud fra forskellige leverandører.
2Forinden du opstarter byggeprojektet er det højst meningsfuldt at du sikrer dig, at byggeriet ikke er i strid med loven. Alt efter hvor du bor vil der vise sig gældende retningslinjer for, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
3Der ligger et stort udvalg af guides og videoer online som du kan finde hjælp i. Særligt YouTube er anvendeligt med ret så meget brugbar viden, i særlig grad såfremt du bruger engelske søgeord.
4I nogle tilfælde kan man søge offentligt tilskud til renoveringer. Det gives hvis ombygningen er energi- og miljøvenligt. At få tilbud om støtte beroer altså på at renoveringen har en positiv effekt på naturen.
5Godt forarbejde bliver vejen til et godt forløb med dit arbejde. Du anbefales at lave en gennemarbejdet arbejdsplan, som viser hvilke arbejdsopgaver der skal laves hvornår, som også inkluderer en kronologisk orden. Det anbefales at være konkret når du sammensætter strategien.
6Du skal ikke se bort fra sikkerheden, så husk arbejdstøj bl.a. hjelm og sko som hjælper dig med henblik på eventuelle ulykker. Det er uundværligt at du har styr på dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, navnlig såfremt du ikke får hjælp fra en professionel.
7Der viser sig altid pludselige bump på vejen ved større byggeprojekter, og på grund af det kan det være essentielt at der afsættes rigeligt med tid i agendaen, så man kan føle sig ubekymret om at man når det til siden.
8Du vil på ingen måde stå uden det nødvendige grej. Ofte kan det vise sig betydningsfuldt at have udstyret ved hånden forinden du indleder arbejdet. Det er i øvrigt vigtigt at indregne de her udgifter i budgettet.
9Det kan blive betydningsfuldt at have de relevante byggematerialer parat på forhånd inden du tager fat på dit arbejde. Du har fordel af at udfærdige en enkel liste som indeholder alle de ting du får brug for, og efterfølgende efterse punkterne, således at du kan føle dig sikker på at alt er på sin plads.
10Ved projekter udenfor har vejret en betydningsfuld rolle. Således bør du jævnligt tage notits af vejrprognosen i de dage der er op til byggeriets start, så du slipper for at det uden varsel begynder at regne nøjagtig som du arbejder hårdt på dit komplekse projekt.
11Det kan overvejes at spørge om hjælp til byggeprocessen, ikke mindst ved krævende byggeopgaver. Flere ombygninger bør udføres af flere personer. I øvrigt er det bedre og mere minderigt at dele arbejdet med nogen.
12Ofte vil det være afgørende at have et budget for dit byggeri, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det vil være en god idé at notere samtlige udgifter, hvorefter man bør søge sig frem til mulige tilbud på dem en ad gangen.
De højest ratede byggeshops
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, som naturligvis er rigtig beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvor ikke mindre end 76 % giver den højeste karakter, og bare 4 % har givet dumpekarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som uden tvivl er rigtig imponerende. Evalueringen grundlægges af 2.856 meninger, hvor ikke mindre end 59 % har givet maksimum point, og blot 9 % giver den dårligste rating. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som selvfølgelig er ultra overlegent. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 kommentarer, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og alene 8 % har givet den dårligste rating. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som jo er virkelig flot. Ratingen grundlægges af 11.467 meninger, hvoraf hele 86 % giver den bedste karakter, og blot 2 % har givet den laveste karakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som uden tvivl er temmelig beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 19.208 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med toprating, og bare 2 % giver den dårligste rating. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.

Sædvanlige spørgsmål til rosenjord

 • Hvad er rosenjord?
 • Hvor købes rosenjord billigt?
 • Hvor købes rosenjord online?
 • Hvor er rosenjord på tilbud?
 • Hvad koster rosenjord?
 • Hvor meget vejer rosenjord?
 • Hvilken leveringsmodel skal jeg vælge?

  En masse e-forretninger udlover nu om dage diverse forskellige billige leveringsudgaver til rosenjord. Et hit er p.t. udleveringssteder, som giver dig mulighed for at hente dine nye produkter når du har tid. Leveringsformen er altså yderst gnidningsløs, samt endda endvidere den mest prisbevidste leveringsform.

  Du bør ligeledes forsøge at bestille levering til din adresse eller til når du er på job. Fragtmetoden viser sig som oftest en lille smule dyrere, men lige så vel ret smertefri for rosenjord online. Den mindst kostelige fragtmetode er uden tvivl selv at hente ordren, som jo beroer på at du fysisk befinder dig nær webshoppens butikker, fx Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

  Leveringstidspunktet på rosenjord er jo temmelig central ifald vi behøver dine nye produkter fluks, og derfor er det aldeles relevant at du efterser tidshorisonten for levering ved rosenjord. En lang række internet varehuse – eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – annoncerer billig levering efter en enkelt hverdag på mange af shoppens varenumre online, der dog er regnet ud fra at transaktionen gennemføres tidligere end et fast tidspunkt, med det formål at de sandsynligvis kan nå at få produkterne sendt afsted forinden de pakkeansatte får fri.

  En hel del netbutikker yder fragt uden omkostninger på rosenjord online, men typisk kræves det at man aftager for en konkret sum. I øvrigt kan du vælge den billigste leveringsmanér, hvilket typisk vil blive at få fragtfirmaet til at bringe bestillingen til et udleveringssted.

  En del netbutikker yder klik-og-hent hvor du handler billig rosenjord hjemmefra og selv henter i byggecenteret. Fx Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg og Bygma. Byggemarkederne yder eksempelvis afhentning af rosenjord i følgende områder:

  Kokkedal, Brøndby, Varde, Glostrup, Silkeborg, Vordingborg, Frederikssund, Frederiksværk, Jyllinge, Thisted, Frederiksberg, Søborg, Sønderborg, Gladsaxe, Ikast, Ishøj, Højbjerg, Nakskov, Aabenraa, Taastrup, Roskilde, Ølstykke, Haslev, Lyngby, Værløse, Næstved, Randers, Odense, Aalborg, Struer, Brabrand, Lystrup, Ringsted, Køge, Allerød, Vanløse, Haderslev, Horsens, Hillerød, Hedensted, Charlottenlund, Grenaa, Herlev, Slagelse, Fredericia, Frederikshavn, Odder, Svendborg, Hjørring, Nykøbing Falster, Nørresundby, Korsør, Hvidovre, Albertslund, Tilst, Hørsholm, Nærum, Farum, Risskov, Greve, Aarhus, Rødovre, Esbjerg, Skanderborg, Skive, Nyborg, Kolding, Viborg, Åbyhøj, Herning, Vejle, Hobro, København, Rudersdal, Gentofte, Middelfart, Kalundborg, Ballerup, Solrød Strand, Holstebro, Helsingør, Stenløse, Vallensbæk, Rønne, Brønshøj, Tårnby, Brønderslev, Dragør, Birkerød, Hedehusene, Lillerød, Holbæk, Virum, og Valby, .

  Click-and-collect for rosenjord er en mulighed i samtlige områder af landet: Fyn (Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn), Jylland (Vestjylland, Østjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Syddanmark, Midtjylland) og Sjælland (Bornholm, Midtsjælland, Østsjælland, Nordsjælland, Falster, Vestsjælland, Lolland, Sydsjælland, Hovedstaden, Amager).

  Når vi kigger i tendenserne bliver det tydeligt, at internet shoppere som regel søger efter fx billig rosenjord og rosenjord online. Foruden dette oplever man ofte mennesker kigge efter fx køb rosenjord, rosenjord tilbud samt rosenjord priser, plus de gængse byggecentre som Silvan, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Stark, XL-Byg, Bygma, Bauhaus og Harald Nyborg.

  Den bedste pris på rosenjord

  Det er i dag vældig smertefrit for almindelige dødelige at kigge efter tilbud på billige rosenjord online hos forskellige e-butikker, og altså har massevis af internet varehuse set sig tvunget til at formindske salgspriserne på rosenjord markant, og endda love gebyrfri levering.

  Det kan immervæk vise sig tiden værd at sammenligne nogle enkelte e-handler efter udsalg og tilbud på rosenjord online før du shopper, sådan at man ikke er i tvivl om at modtage den mest billige pris. Se ikke bare på de udbredte byggekæder som Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, XL-Byg og Stark.

  Man må dog være omhyggelig med, at såfremt en webbutik annoncerer billige rosenjord online på tilbud til en pris der kan ses som uforståeligt fremragende, burde det ofte være et kendetegn på en uærlig internet shop. Køb med kort er dog omsluttet af en forordning, som dækker folk overfor svindlende netshops.

  Generelt slår vi et slag for kortkøb eller betalinger med mobilen. Som et alternativ burde du drage nytte af en billig afdragsordning som fx ViaBill, for så vidt du higer efter at honorere prisen på rosenjord i flere bidder. Dette foreslåes normalt i online nichebutikker, i modsætning til de store byggekæder som eksempelvis 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Davidsen og Bygma.

  Ved indkig i data bliver det markant, at internetbrugere mange gange leder efter for eksempel køb rosenjord og rosenjord priser. Vi ser derudover tit mennesker søge for eksempel rosenjord online, billig rosenjord og rosenjord tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 3.000 liter kg rosenjord er 2050 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 12 brugeranmeldelser.

  god service” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 3000 liter 500 liter 300 liter 50 liter 1 m3 80 liter 2000 liter 400 liter 200 liter 1000 liter

  Levering: afhentning løst leveret i bigbag vognlæs i løs vægt trailer i poser i sække hent selv

  Brands: Danmuld Park Champost GreenBio Pindstrup

  Tjek nuværende kunders synspunkter

  Trustpilot forærer dig nogle fordelagtige genveje til at blive klogere på diverse aktuelle køberes oplevelser og herved er det smart, at du analyserer e-forretningens vurderinger inden du færdiggør din shopping med billige rosenjord online.

  Facebook yder på samme måde evigt stabile chancer for at få indblik i internet forretningens pålidelighed. Desuden ser vi endda e-butikker hvor folk kan forfatte en omtale af ordreforløbet, hvilket desuden burde udnyttes til at få et indtryk af hvor glade kunderne er.

  Inden folk handler billige rosenjord online i en internet webshop kan man for at være på den sikre side kigge på shoppens handelsvilkår, men det er almindeligvis ikke super spændende, i særdeleshed hos de gængse byggekæder som XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Stark, 10-4, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus.

  Et nemt alternativ kunne være at efterse hvorvidt internet butikken er tilsluttet e-mærket, fordi det bør være en tryghed om at internet virksomheden adlyder de gældende danske regler, og at e-handlen regelmæssigt monitoreres af eksperter som kender bestemmelserne på området.

  Dette er desuden din mulighed for støtte, hvis du skulle få udfordringer som følge af dit køb af rosenjord. Desuden er det prisværdigt at køberen er klar over de grundlæggende regler der indvirker på købet af rosenjord online, for eksempel hvilken returrettighed netshoppen har.

  I relation til det er det virkelig essesentielt, at man til enhver tid gemmer ens kvittering, så man senere vil kunne bevidne sin bestilling af rosenjord, uafhængig af om man køber hos 10-4, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Davidsen, Jem og Fix, Bygma eller Bauhaus.

  Kirsten Nielsen gav 5 stjerner

  Hurtig levering godt gået

  Anna M gav 4 stjerner

  Som altid hurtig og smidig levering.

  Jette H gav 5 stjerner

  God webshop

  Jette gav 5 stjerner

  Fin omgående levering

  9 gode råd til når du køber online
  1Vi foreslår generelt at kontrollere om internet firmaet er verificeret af e-mærket, som generelt er en antydning af at e-firmaet følger de danske regler, samt at forretningen jævnligt føres tilsyn med af specialister der er inde i bestemmelserne på området. Før folk bestiller billige rosenjord på en internet forhandler bør de reelt studere forhandlerens regler.
  2Trustpilot genererer evigt anstændige genveje til at tolke forskellige forhenværende brugeres tanker og derved kan det anbefales, at du eksaminerer e-forretningens vurderinger inden du shopper billige rosenjord online. Facebook præsterer lignende faktisk anstændige muligheder for at få kendskab til online firmaets kundetilfredshed.
  3Det er super smart for os alle at tjekke tilbud online på billige rosenjord på diverse outlets på nettet, og til gengæld yder flertallet af online outlets levering uden gebyr. Trods dette kan det stadigvæk være indbringende at inspicere nogle enkelte firmaer på nettet efter udsalg og tilbud inden du køber, så man er velinformeret til at modtage den bedste pris.
  4Leveringstiden er naturligvis rigtig afgørende når man står og skal bruge pakken inden for få dage, og derfor er det selvsagt centralt at man tjekker leveringstiden for rosenjord. Flere internet butikker byder på billig 1 dags levering på en række af deres produkter, men det forudsætter at bestillingen fuldbyrdes før et angivent tidspunkt.
  5En hel del webbutikker i Danmark udlover nu om stunder flere billige fragtformer til rosenjord. Det mest populære er for øjeblikket at få leveret til et afhentningssted, så du selv har mulighed for at hente varerne når der er mulighed for det. Fragtløsningen er nemlig ekstremt problemfri, og typisk desuden den billigste slags levering.
  6Den mindst kostelige mulighed for fragt vil utvivlsomt være selv at hente pakken, som dog forudsætter at du bor i nærheden af online shoppens bopæl. Den fragtform er jo særdeles betydningsfuld når du mangler rosenjord øjeblikkeligt. Alternativt så frembyder en række internet forhandlere fragt uden omkostninger, men undertiden kræves det at der handles for en konkret pris.
  7Generelt foreslår vi kortbetalinger eller MobilePay. Kortbestillinger er inkluderet i en foranstaltning, hvilket skærmer dig som køber imod snydagtige internet varehuse. Som et alternativ burde du udnytte en løsning på afbetaling som fx ViaBill, ifald du higer efter at finansiere regningen i flere bidder.
  8Nogle forhandlere på nettet tilbyder fragt uden omkostninger på rosenjord, men typisk er det kun gældende hvis der shoppes for en fastsat pris. Derudover skulle man beslutte sig for den mest betalelige fragtmetode, der i de fleste tilfælde er at få fragtfirmaet til at køre dine varer til et udleveringssted. Leveringsformen viser sig uheldigvis tillige i høj grad overkommelig. Den prisbilligste fragttype er uden tvivl at du selv henter produkterne.
  9Forud for at folk bestiller billige rosenjord på en e-butik kan de for at være sikker bese butikkens forretningsvilkår, men det er ofte ikke super interessant. Endvidere er det fornuftigt at du er klar over de mest vedkommende betingelser der har indvirkning på bestillingen af billige rosenjord online, som for eksempel den byttepolitik webbutikken lover.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk