Jordbruget.dk

Rullegræs pristjek

Er du på udkig efter rullegræs? Vi har fundet 13 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Plantetorvet.dk, som sælger 100 m2 for kun 3.295 kr. Det er 52 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 100 m2 rullegræs inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
3.295 kr.Billigere over 289 m²Køb
3.295 kr.Minimumskøb er 96 m²Køb
3.495 kr.Køb
3.495 kr.Køb
3.495 kr.Køb
3.495 kr.Køb
3.790 kr.Køb
3.790 kr.Køb
3.858 kr.Køb
3.999 kr.Køb
4.295 kr.Køb
4.724 kr.Køb
6.495 kr.Minimumskøb er 15m²Køb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til altan til modelbaner til fodboldbaner til haver til tag til greens med blomster til skygge med mikrokløver til golfbaner til indendørs

Varianter: plastik ægte kunstigt

Mængder: 100 m2 50 m2 40 m2 20 m2 5 m2 10 m2 30 m2

Levering: hent selv leveret afhentning

Brands: Volstrup DLF Kingos LeopoldLindbjerg Plantorama Danturf Amager Plantetorvet Refsgaard Prodana Kronjysk

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal kende de betingelser butikken udsteder i forbindelse med dit køb online, så du kan slippe for problemer med for eksempel returnering. Derfor bør du undersøge butikkens handelsbetingelser.
Flere byggekæder præsterer et enormt sortiment af varer, og andre er specialiserede i en specifik varetype. Du kan afveje om det er vigtigt for dig at have adskillige produkter at vælge fra, udover blot rullegræs.
Det er absolut ekstremt afgørende at tjekke, hvorvidt den vare du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du kigge andetsteds.
For mange er et byggeprojekt ens betydende med mange spørgsmål. Af den grund bør du shoppe hos en webshop, hvor du får rådgivning og sparring omkring rullegræs.
Der er forskel på salgspriserne på billige rullegræs alt efter hvor du handler online. Enkelte har fokus på billige priser, hvorimod andre satser på en høj grad af service. Du skal tænke igennem hvad du vil prioritere.
Såfremt du skal bruge produkterne hurtigst muligt eller bare ønsker at undvære leveringsomkostningen, så kunne du tænke over at hente materialerne på eget initiativ. Dette er især muligt i de udbredte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og landskendte butikker, hvilket kan bidrage til en tryghedsfølelse når man handler online. Dette er noget nogle vil se som en fordel.
De velkendte byggecentre udbyder varer fra mange nicheshops, hvorfor du så kan handle fra et bredt udvalg af rullegræs online.
De kendte byggecentre findes nær dig, og som følge af det har folk chancen for at købe online og hente byggematerialerne på eget initiativ. Derigennem kan du overveje at undvære leveringsgebyret, samt ovenikøbet få fat i varerne på kortere tid.

Nichewebshop

Alverdens specialiserede netbutikker er eksperter i deres varer, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Derigennem vil du få mere kompetent service fra medarbejdere der er eksperter i lige præcis rullegræs.
En masse webshops med fokus på en enkelt niche er opstartsvirksomheder, som oftest er dansk ejede, måske ovenikøbet lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe når du handler rullegræs online hos dem.
En masse nicheforretninger på nettet styrer selv produktionen af varerne som byggekæderne sælger. Når du køber direkte på de nichefokuserede webshops online kan du muligvis få en billig pris.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

10-4 blev grundlagt i 1947, og lønner i dag omkring 100 personer i forretningens 6 butikker. 10-4 fokuserer på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

rullegræs silvan

Silvan begyndte i 1968, og styres dagligt af flere end 1.000 medarbejdere i firmaets 41 butikker. Silvan satser på billige priser til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Stark åbnede i 1896, og er nu arbejdsplads for over 2.000 medarbejdere i virksomhedens 72 butikker. Stark fokuserer på salg til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger i dag mere end 1.000 ansatte i de 9 butikker. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

rullegræs jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og styres dagligt af flere end 2.100 mennesker i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix satser på billige priser til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

rullegræs bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og lønner i dag omkring 1.000 ansatte i de 17 varehuse. Bauhaus specialiserer sig i billige priser til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og udgøres i dag af flere end 2.300 mennesker i firmaets 56 byggecentre. Bygma satser på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

rullegræs harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 kollegaer i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og styres dagligt af over 2.000 ansatte i forretningens 104 varehuse. XL-Byg sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 500 medarbejdere i deres 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeri
1Du har adgang til en verden af artikler og videoer på nettet som der kan findes inspiration i. Specielt YouTube er kilde til ekstremt meget almennyttig information, i særlig grad ifald man kigger på engelsk.
2Man vil under ingen omstændigheder fattes udstyr. I mange tilfælde vil det være smart at du har værktøjet klar før du tager fat på dit byggeprojekt. Husk også at indregne omkostningerne hertil i din økonomiske plan.
3Der kommer som regel uforudsete problematikker når det handler om krævende byggeprojekter, og pga. dette vil det være vigtigt at der afsættes nok tid i køreplanen, med det formål at man kan føle sig ubekymret om at nå i mål med projektet.
4Du skal på ingen måde glemme sikkerheden, så husk arbejdstøj inklusiv hoved- og fodbeklædning som hjælp med henblik på mulige skader. Det er yderst relevant at have styr på dit eget ve og vel i byggeprojektet, ikke mindst ifald du ikke investerer i professionel hjælp.
5Ofte vil det være fornuftigt at nedskrive et udgiftsbudget for projektet, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det vil være fordelagtigt at beskrive hver eneste udgiftspost, hvorefter man kunne undersøge eventuelle tilbud på dem én og én.
6Før du igangsætter byggeriet kan det være yderst betydningsfuldt at man sikrer sig, at byggeriet ikke er ulovligt. Afhængigt af hvor du bor vil der gælde begrænsende retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke må.
7Måske det viser sig afgørende at du har de presserende materialer handlet ind i god tid før du kaster dig over håndværket. Du får god gavn af at lave en hurtig indkøbsliste indeholdende alt du får brug for, og bagefter efterse listen, med øje for at du kan føle dig overbevist om at du har husket det hele.
8Det er oplagt at indhente hjælp til byggeprocessen, især ift. omfangsrige byggeprojekter. Større projekter behøver flere end en enkelt person. Dertil bliver det hurtigere og mere interessant at være flere om det.
9Forberedelse vil altid være kilden til et uproblematisk forløb med projektet. Du er nødt til at nedskrive en klar dagsorden, der fortæller hvilke opgaver du planlægger at løse hvornår, med en dertilhørende nummerorden. Husk at være realistisk i sammensætningen af din agenda.
10Husk at tage til overvejelse hvorvidt det er muligt at klare det hele selv, eller du alternativt skal få hjælp fra en fagmand til dele af det. Ifald du tager imod professionel hjælp kan det være en god idé at hente tilbud fra flere entreprenører.
11Det er muligt at spørge om et bidrag fra det offentlige til ombygninger. Det fås ifald renoveringen er positivt for miljøet. At få tilskud er altså afhængig af at ombygningen har en positiv indvirkning på klimaet.
12For byggeprojekter udendørs kan vind og vejr få meget at sige. Således bør du løbende holde øje med vejrvarslen lige før dit byggeprojekt, så du slipper for at det mod forventning går i gang med at regne når du lige er trukket i arbejdstøjet til det omfattende projekt.
De mest vellidte byggemarkeder
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som naturligvis er ret så overlegent. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 kommentarer, hvor hele 86 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 2 % giver den dårligste rating. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, som utvivlsomt er absolut beundringsværdigt. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 76 % har givet maksimum point, og blot 4 % giver bundkarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som klart er ualmindeligt betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 anmeldelser, hvoraf imponerende 84 % giver topkarakter, og alene 2 % har givet bundkarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som vel at mærke er meget imponerende. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvor imponerende 59 % har givet maksimum point, og kun 9 % har givet bundkarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er utrolig beundringsværdigt. Evalueringen grundlægges af 23.161 ratings, hvor ikke mindre end 69 % har givet maksimum point, og alene 8 % giver 1 stjerne. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.

Klassiske spørgsmål vedrørende rullegræs

 • Hvad koster det at få lagt rullegræs?
 • Hvordan laver man rullegræs?
 • Rullegræs hvornår?
 • Hvad koster rullegræs pr m2?
 • Hvor meget vand skal rullegræs have?
 • Hvor længe kan rullegræs ligge?
 • Rullegræs?
 • Hvor hurtigt skal rullegræs lægges?
 • Hvornår skal rullegræs slås?
 • Hvordan anlægger man rullegræs?
 • Hvad koster rullegræs udlagt?
 • Hvordan behandles rullegræs?
 • Hvor sent?
 • Rullegræs hvor længe?
 • Rullegræs hvordan?
 • Hvornår er rullegræs etableret?
 • Hvor kan man købe rullegræs?
 • Hvor sent kan man lægge rullegræs?
 • Rullegræs hvordan gør man?
 • Hvordan plejer man rullegræs?
 • Hvornår må rullegræs betrædes?
 • Hvordan behandler man rullegræs?
 • Hvornår kan man lægge rullegræs?
 • Hvordan lægger man rullegræs?
 • Hvor ofte skal rullegræs vandes?
 • Hvad er rullegræs?
 • Hvad koster rullegræs?
 • Hvilken leveringsudgave skal jeg vælge?

  En stor portion byggeforretninger giver i øjeblikket et stort udvalg af billige muligheder for levering til rullegræs. En af dem der er mest anvendt er på nuværende tidspunkt pakkeshops, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente pakken når der er mulighed for det. Leveringsmetoden er jo rigtig uproblematisk, og endda ydermere den mest betalelige leveringsversion.

  Du burde omvendt prøve at bestille pakken til levering hjem til dig privat eller til adressen på dit arbejde. Løsningen viser sig gerne en lille smule mindre billig, men tillige i høj grad enkel for rullegræs online. Den mest billige form for levering vil dog utvivlsomt være selv at hente ordren, men den løsning forudsætter at du er tæt på netshoppens byggecenter, eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

  Antal dages levering på rullegræs er rigtig afgørende hvis man absolut skal bruge produkterne fluks, så med det formål er det særdeles vigtigt at man tjekker tidshorisonten for levering for rullegræs. En række online outlets – herunder Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – annoncerer billig levering på næste hverdag på deres bedst sælgende produkter online, som dog er betinget af at ordren indsendes forinden et konkret tidspunkt, så de med sikkerhed kan nå at få bestillingen på posthuset inden lagerpersonalet har fri.

  Visse internet firmaer garanterer fragt uden betaling på rullegræs online, men i mange tilfælde er det så nødvendigt at der erhverves for en konkret pris. Som alternativ skulle man beslutte sig for den billigste leveringsversion, der typisk er at få leveret din bestilling til en pakkeshop.

  Temmelig mange webbutikker tildeler klik-og-hent hvor man handler billig rullegræs online og afhenter i butikken. Fx Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, 10-4, Jem og Fix, Silvan og Bygma. Byggekæderne foreslår blandt andet afhentning af rullegræs i disse områder:

  Ikast, Hvidovre, Vordingborg, Frederikshavn, Højbjerg, Brønshøj, Nørresundby, Jyllinge, Køge, Ølstykke, Nyborg, Ballerup, Værløse, Hillerød, Grenaa, Allerød, Lystrup, Lillerød, Haderslev, Viborg, Silkeborg, Sønderborg, Tilst, Vejle, Gentofte, Nærum, Holbæk, Odense, Hedehusene, Slagelse, Stenløse, Holstebro, Næstved, Tårnby, København, Brønderslev, Brabrand, Kolding, Nakskov, Frederiksberg, Birkerød, Risskov, Skive, Rødovre, Odder, Ishøj, Vallensbæk, Dragør, Esbjerg, Horsens, Åbyhøj, Virum, Nykøbing Falster, Solrød Strand, Taastrup, Valby, Charlottenlund, Greve, Herning, Aalborg, Søborg, Haslev, Middelfart, Glostrup, Albertslund, Hedensted, Frederiksværk, Hobro, Vanløse, Lyngby, Roskilde, Aabenraa, Thisted, Frederikssund, Hørsholm, Rønne, Helsingør, Aarhus, Randers, Kalundborg, Varde, Kokkedal, Brøndby, Ringsted, Svendborg, Farum, Korsør, Skanderborg, Hjørring, Herlev, Struer, Gladsaxe, Rudersdal, og Fredericia, .

  Klik-og-hent af rullegræs er en mulighed i samtlige dele af Danmark: Sjælland (Hovedstaden, Midtsjælland, Falster, Østsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Lolland, Amager, Sydsjælland, Bornholm), Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn) og Jylland (Nordjylland, Vestjylland, Sydjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Østjylland).

  Ses der på tendenserne står det markant, at online shoppere mange gange efterspørger fx rullegræs tilbud og rullegræs priser. Foruden dette oplever man tit internet shoppere kigge efter bl.a. rullegræs online, køb rullegræs og billig rullegræs, foruden de kendte byggecentre som Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Stark og Bygma.

  Bedste tilbud på rullegræs

  Det er i dag virkelig let gængeligt for alle og enhver at vurdere prisniveauet på billige rullegræs online fra forskellige online outlets, og så har en lang række e-forhandlere været presset til at at trykke prisniveauet på rullegræs drastisk, og endda yde fragt uden gebyr.

  Derfor kan det immervæk blive tiden værd at sammenligne enkelte internet handler efter tilbud og udsalg på rullegræs online forud for at du gennemfører din handel, således at man er sikret at opnå den laveste pris. Kig ikke blot hos de kendte byggekæder som Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Bauhaus, 10-4 og Bygma.

  Man må blot ikke overse, at hvis en online shop tilbyder billige rullegræs online til salg for en pris som anses for enormt billig, kunne det mange gange være et signal om en uærlig e-shop. Kortkøb er ikke desto mindre en del af en bestemmelse, der forsvarer en imod uærlige internet butikker.

  Generelt tilråder vi shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kunne du vælge et afdragstilbud fra fx ViaBill, når du agter at finansiere omkostningerne til rullegræs over flere uger. Dette tilbydes ofte hos niche netbutikker, men ikke de udbredte byggemarkeder som fx Stark, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix.

  Ved indkig i data står det markant, at netshoppere jævnligt søger efter blandt andet rullegræs tilbud og rullegræs online. Foruden dette oplever vi tit folk kigge efter bl.a. køb rullegræs, billig rullegræs og rullegræs priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg rullegræs er 3100 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 4 brugeranmeldelser.

  Hurtig ekspedition” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til skygge til altan til haver til tag med mikrokløver til golfbaner med blomster til indendørs til fodboldbaner til greens til modelbaner

  Varianter: plastik ægte kunstigt

  Mængder: 20 m2 10 m2 5 m2 30 m2 100 m2 40 m2 50 m2

  Levering: afhentning leveret hent selv

  Brands: Danturf Kronjysk Plantorama DLF Plantetorvet Kingos Refsgaard Amager LeopoldLindbjerg Prodana Volstrup

  Analyser nuværende kunders anbefalinger

  Trustpilot tilbyder dig helt anstændige løsninger til at kortlægge en stor gruppe aktuelle køberes oplevelser og på grund af dette er det smart, at du studerer online shoppens ratings før du køber billige rullegræs online.

  Facebook frembringer desuden regulære troværdige muligheder for at få indsigt i internet forhandlerens kundetilfredshed. I øvrigt ses en del e-forretninger som giver folk mulighed for at offentliggøre en evaluering af deres køb, hvilket også bør drages fordel af til afvejning af hvor glade kunderne er.

  Inden folk bestiller billige rullegræs online i en e-handler kunne man egentlig læse e-shoppens handelsbetingelser, dog er det normalt et tidskrævende arbejde, specielt hos de store byggemarkeder som Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Stark, Silvan, XL-Byg og Harald Nyborg.

  En nem løsning er at se hvorvidt e-forretningen er tilsluttet e-mærket, som almindeligvis er en erklæring om at e-butikken opretholder den officielle danske lovgivning, samt at den ofte revurderes af eksperter som har megen viden om bestemmelserne på området.

  Dette er desuden en god anledning til en hjælpende hånd, såfremt du udsættes for vanskeligheder ved dit køb af rullegræs. Tilsvarende er det at foretrække at du er omhyggelig omkring de mest vitale forhold der kan håndhæves i forbindelse med købet af rullegræs online, som eksempelvis den ombytningsrettighed internet forretningen benytter.

  I den sammenhæng er det tillige relevant, at man til enhver tid gemmer ens ordrekvittering, så man altid vil kunne eftervise bestillingen af rullegræs, uanset om man har købt ved Stark, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma eller Silvan.

  Susanne Larsen gav 5 stjerner

  Hurtig

  Morten Madsen gav 4 stjerner

  Billigt, hurtigt og nemt.

  Inge F gav 5 stjerner

  Rigtig hurtig levering.

  Tina F gav 4 stjerner

  Simpelt og hurtigt service

  9 tips til køb på nettet
  1Det har vist sig at være ualmindeligt overkommeligt for folk at lave prissammenligning online på billige rullegræs i blandt forskellige internet firmaer i Danmark, og for det garanterer utallige shops på nettet portofri levering. Trods dette kan det immervæk vise sig smart at kontrollere nogle enkelte e-forhandlere efter tilbud og rabat forud for at du gennemfører din handel, sådan at man er skråsikker på at opnå den mindst kostelige pris.
  2Den prisbilligste leveringsmodel vil altid vise sig at være at du selv henter ordren, som jo beroer på at du er i nærheden af online webshoppens lager. Den leveringsmetode kan være temmelig udslagsgivende såfremt vi har behov for rullegræs straks. Alternativt så frembyder indtil flere forhandlere på nettet fragt uden beregning, men ofte under forudsætning af at man handler for en konkret sum.
  3Vi foreslår generelt bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er omfattet af en anordning, der forsvarer dig som køber imod falske online varehuse. Som alternativ bør du bruge en afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, for så vidt du foretrækker at afbetale omkostningerne over en længere periode.
  4Inden folk shopper billige rullegræs på en forhandler på nettet kan de i og for sig bese dens vilkår, men det er naturligvis ikke specielt ophidsende. I øvrigt kan det anbefales at man er sat ind i de grundlæggende forhold gældende for købet af billige rullegræs online, til eksempel hvilken bytteret internet selskabet tilsikrer.
  5Nogle online outlets lover fragt uden omkostninger på rullegræs, men i mange tilfælde kræver det at man handler for et fastslået beløb. I øvrigt må du foretrække den prisbilligste fragtløsning, hvilket mange gange er at få dem til at bringe varerne til en pakkeshop. Leveringsmetoden er af og til til gengæld rigtig praktisk. Den prisbilligste leveringsform vil dog til enhver tid være at du selv henter ordren.
  6Generelt går vi ind for at se nærmere på om e-shoppen er e-mærke tilsluttet, fordi det typisk er et fingerpeg om at e-firmaet imødekommer de officielle regler, samt at internet webshoppen lejlighedsvis monitoreres af specialister som kender vilkårene. Før nogen shopper billige rullegræs i en internet shop behøver man når alt kommer til alt gøre sig bekendt med indholdet af netbutikkens regler.
  7Trustpilot leverer tilpas pæne løsninger til at kortlægge mange forhenværende kunders ratings og på grund af dette rekommanderer vi, at du beser internet virksomhedens omtaler inden du shopper billige rullegræs online. Facebook frembringer desuden de facto strålende metoder til at få indblik i netshoppens troværdighed.
  8Flere online varehuse foreslår i dag et bredt udvalg af billige leveringsmetoder til rullegræs. En af de mest benyttede er for øjeblikket levering til et afhentningssted, og så kan du blot gå forbi efter dine produkter når det passer dig. Muligheden er jo ekstremt gnidningsløs, samt mange gange derudover den mest betalelige leveringsløsning.
  9Fragttiden kan vise sig at være super aktuel i tilfælde af at du står og skal bruge varerne nu og her, så af den grund er det sandelig på sin plads at man undersøger den anslåede leveringstid på rullegræs. En række internet forretninger annoncerer billig 1 dags levering på adskillige varenumre, der dog antager at ordren køres igennem forud for et givent tidspunkt.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk