Jordbruget.dk

Småsten pristjek

Er du på udkig efter småsten? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 1.000 kg for kun 999 kr. Det er 26 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg småsten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.125 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til indkørsel til pynt til gulve til bede til gravsted til haven

Mængder: 500 kg 1000 kg 800 kg 1 kubikmeter 25 kg 1 m3 20 kg 1 ton 25 kg 15 kg 500 liter 15 kg 10 kg

Levering: i bigbag i poser i løs vægt løst leveret hent selv afhentning vognlæs trailer i sække

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut ekstremt relevant at se, om den vare du vil købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Som alternativ bør du overveje at kigge andetsteds.
For de fleste er byggeprojekter ens betydende med mange spørgsmål. På grund af det er det fordelagtigt at shoppe hos en online byggeshop, hvor du kan modtage råd og vejledning til valg af småsten.
Hvis du skal have byggematerialerne nu og her eller bare ønsker at undvære leveringsgebyret, så kan du med fordel køre varerne selv. Det er i høj grad en mulighed ved de kendte byggecentre.
Flere byggecentre fremviser et enormt varesortiment, hvorimod nogle har fokus på en enkelt varetype. Du bør vurdere hvorvidt det er essentielt for dig at have adskillige typer af varer at vælge fra, foruden bare småsten.
Du skal være opmærksom på hvilke regler der gør sig gældende når du shopper online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel returnering. Derfor bør man undersøge byggeshoppens regningslinjer.
Der kan være forskel på salgspriserne på billige småsten fra byggemarked til byggemarked. En del fokuserer på billige priser, og andre vil have en høj grad af service. Du bør gennemtænke hvad du vil prioritere.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder udbyder produkter fra diverse specialbutikker, og dermed har du mulighed for at shoppe fra et stort udvalg af småsten online.
De store byggecentre er udbredte og almenkendte butikker, hvilket kan medvirke til ubekymrethed når man handler online. Det vil nogle se fordele ved.
De store byggemarkeder findes nær dig, og derigennem har flertallet mulighed for at handle online og hente varerne på eget initiativ. Af den grund har man valget om at blive fri for fragtomkostningen, og endda skaffe produkterne straks.

Nichewebshop

Mange nichebutikker på nettet har et indgående kendskab til de varer de sælger online, idet de udelukkende sælger disse varer. Følgelig formår de at yde mere kyndig service fra personale med ekspertviden i lige præcis småsten.
Majoriteten af specialiserede webshops er producenter af produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Ved køb direkte fra nichebutikkerne online kan du få bedre priser.
Mange niche webshops er mindre firmaer, der oftest drives i Danmark, muligvis sågar lokalt nær dig. Dem kan du hjælpe ved at bestille småsten online fra deres webshop.
De 10 største byggemarkeder

Davidsen begyndte i 1944, og udgøres i dag af mere end 1.000 kollegaer i de 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og beskæftiger nu omtrent 100 kollegaer i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og lønner i dag ca. 500 kollegaer i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

småsten silvan

Silvan blev etableret i 1968, og styres dagligt af flere end 1.000 personer i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i gode tilbud til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

småsten bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og omfatter i dag omtrent 1.000 ansatte i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus satser på salg til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

småsten harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og omfatter i dag omtrent 2.000 ansatte i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og er nu arbejdsplads for mere end 2.300 mennesker i virksomhedens 56 butikker. Bygma satser på salg til professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

småsten jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og beskæftiger nu omkring 2.100 mennesker i selskabets 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og udgøres i dag af omtrent 2.000 medarbejdere i firmaets 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og beskæftiger nu mere end 2.000 medarbejdere i de 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Inden du iværksætter byggeprojektet kan det være højst meningsfuldt med et tilsagn om, at det du vil bygge ikke er i strid med loven. Afhængigt af hvordan du bor vil der være en række love omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke må laves.
2For udendørs opgaver har vejrsituationen en vigtig rolle. Af den grund må du ofte lægge mærke til vejrberetningerne i dagene før projektets start, så du ikke kommer til at opleve at det med et brag starter med at vælte ned når du netop står midt i det store projekt.
3Du finder en verden af artikler og videoer fra alverdens hjemmesider som der kan findes hjælp i. Særligt YouTube giver enorme mængder gavnlig information, specielt når du kigger på engelsk.
4Godt forarbejde viser sig som nøglen til et godt forløb med din byggeproces. Du bør sammensætte en gennemarbejdet plan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver der skal laves på hvilke dage, samt en tilhørende kronologisk rækkefølge. Husk at være realistisk når du sammensætter strategien.
5Det vil vise sig af stor betydning at du har de nødvendige byggematerialer handlet ind forinden du påbegynder håndværket. Du kunne med fordel notere en simpel huskeliste hvoraf der fremgår alt du får brug for, og så tjekke oversigten, med det formål at du kan føle dig sikker på at du ikke har glemt noget.
6Det kan være nyttigt at spørge om assistance til byggearbejdet, i særdeleshed når der er tale om omfangsrige byggeprojekter. Flere opgaver skal gerne udføres af flere end en enkelt person. I øvrigt bør det være bedre og mere interessant at lave arbejdet med andre.
7Det kan vise sig at være vigtigt at nedskrive en budgetoversigt for dit byggeprojekt, så du har styr på udgifterne. Det er fordelagtigt at beskrive hver enkelt udgift, og herefter gennemgå udgiften ved dem enkeltvis.
8Du må for alt i verden ikke se bort fra din sikkerhed, så glem ej sikkerhedstøj såsom arbejdshjelm som skåner dig med henblik på potentielle skader. Det er vigtigt at du husker dit eget helbred i arbejdet, hovedsageligt ifald du ikke får eksperthjælp.
9Man bør under ingen omstændigheder fattes grej. Tit kan det vise sig af stor betydning at have udstyret til rådighed når du begynder på byggeprocessen. Glem ikke at inkludere de tilhørende omkostninger i budgettet for byggeprojektet.
10Der præsenterer sig stort set altid ubelejlige vanskeligheder i forbindelse med større byggeprojekter, og altså viser det sig værdifuldt at man afsætter rimelig plads i kalenderen, som gør at man kan være ubekymret om at nå det inden ens deadline.
11I visse tilfælde kan man søge et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det tilbydes såfremt byggeriet er positivt for miljøet. Bidraget betinger at projektet har en positiv betydning for naturen.
12Måske du burde tage til overvejelse hvorvidt du bør stå med det hele selv, eller du bør sikre dig assistance fra en fagperson til dele af byggeprocessen. Når du anskaffer assistance fra en fagperson kan det være fordelagtigt at få priser fra en håndfuld leverandører.
Danskernes foretrukne byggemarkeder
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er temmelig godt arbejde. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er enormt beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 23.161 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med topkarakter, og kun 8 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvsagt er ualmindeligt imponerende. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 59 % giver den højeste karakter, og alene 9 % har givet den dårligste rating. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er temmelig imponerende. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 anmeldelser, hvor hele 86 % kvitterer med toprating, og alene 2 % har givet 1 stjerne. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er virkelig beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 28.109 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 4 % giver den dårligste rating. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.

Almindelige spørgsmål om småsten

 • Hvor er småsten på tilbud?
 • Hvad er småsten?
 • Hvad koster småsten?
 • Hvor købes småsten online?
 • Hvor meget vejer småsten?
 • Hvor købes småsten billigt?
 • Hvilken metode til levering skal du vælge?

  En lang række e-forretninger tildeler nu diverse forskellige billige leveringsudgaver til småsten. En af dem der er mest anvendt er i vore dage at få sendt til en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente de købte varer på et selvvalgt tidspunkt. Løsningen er altså usædvanlig hensigtsmæssig, og typisk tilmed den billigste leveringsmanér.

  Du kan ligeledes tænke over at få varerne bragt til din bopæl eller ud til din arbejdsplads. Denne viser sig ofte en tak mere bekostelig, men på den anden side temmelig bekvem for småsten online. Den billigste leveringsform vil dog til enhver tid være selv at hente varerne, som desværre afhænger af at du er nær internet virksomhedens butikker, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

  Antal dages levering på småsten kan vise sig at være ualmindeligt central ifald man har brug for varerne om et øjeblik, så af den grund er det sandelig væsentligt at vi finder tidshorisonten for levering ved småsten. Flere internet webshops – fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – reklamerer med billig dag-til-dag levering på utallige varer online, men det er afhængig af at orden realiseres tidligere end et bestemt tidspunkt, med det formål at de har udsigt til at kunne nå at få produktet skippet afsted forud for at logistikmedarbejderne har fri.

  Nogle enkelte butikker på nettet præsterer fragt uden beregning på småsten online, men ofte kun såfremt du bestiller for en præcis sum. Alternativt skal man gribe den mest prisbevidste leveringsmodel, hvilket gerne vil være at få fragtfirmaet til at bringe pakken til et afhentningssted.

  De største webshops frembyder click-and-collect hvor man bestiller billig småsten online og afhenter i byggecenteret. Fx Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Stark, Silvan og Harald Nyborg. Byggecentrene giver for eksempel click-and-collect på småsten i følgende byer:

  Haderslev, Rudersdal, Hvidovre, Brøndby, Helsingør, Hjørring, Birkerød, Kokkedal, Haslev, Sønderborg, Brabrand, Korsør, Skanderborg, Vallensbæk, Albertslund, Åbyhøj, Horsens, Slagelse, Vanløse, Gladsaxe, Herlev, Nærum, Silkeborg, Ikast, Rødovre, Gentofte, Rønne, Vordingborg, Tilst, Charlottenlund, Hedensted, Herning, Skive, Struer, Dragør, Søborg, Ringsted, Frederikshavn, Aarhus, Virum, Viborg, Kalundborg, Nakskov, Køge, Ishøj, Glostrup, Brønderslev, Højbjerg, Roskilde, Kolding, Stenløse, Aalborg, Næstved, Hedehusene, Odder, Ballerup, Grenaa, Hørsholm, Lillerød, Farum, Lystrup, Frederikssund, Tårnby, Thisted, Fredericia, Nyborg, Valby, København, Lyngby, Jyllinge, Taastrup, Ølstykke, Hillerød, Middelfart, Aabenraa, Solrød Strand, Allerød, Nykøbing Falster, Vejle, Værløse, Odense, Frederiksberg, Greve, Risskov, Hobro, Holstebro, Svendborg, Esbjerg, Nørresundby, Randers, Holbæk, Varde, Frederiksværk, og Brønshøj, .

  Afhentning ift. småsten er muligt i samtlige dele af Danmark: Jylland (Sønderjylland, Syddanmark, Sydjylland, Østjylland, Midtjylland, Vestjylland, Nordjylland), Sjælland (Hovedstaden, Midtsjælland, Østsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Amager, Falster, Vestsjælland, Lolland) og Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn).

  Ses der på data står det tydeligt, at internetbrugere tit efterspørger blandt andet køb småsten og småsten tilbud. Derudover ser vi mange gange internet shoppere søge fx småsten online, billig småsten samt småsten priser, foruden de velkendte byggecentre som Stark, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Bygma og XL-Byg.

  Priser på småsten

  Det er jo vældig enkelt for enhver at analysere tilbud på billige småsten online hos flere e-handler, og til gengæld har mange forretninger på nettet fundet det uundgåeligt at stampe prisniveauet på småsten helt i bund, og ovenikøbet frembyde gratis fragt.

  Dog kan det alligevel være profitabelt at undersøge nogle enkelte internet shops i Danmark efter tilbud og udsalg på småsten online forud for at du køber, sådan at man ikke er i tvivl om at opnå den mest betalelige pris. Kig ikke kun på de store byggemarkeder som XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Silvan, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg og Stark.

  Du må blot være årvågen med, at ifald en online shop udlover billige småsten online for en pris som kan virke besynderligt tiltalende, så bør det ofte være et faresignal om en fup internet butik. Kortbetalinger er dog indbefattet af en foranstaltning, hvilket værner dig som kunde imod uærlige internet firmaer.

  Generelt tilråder vi kortbestillinger eller MobilePay. Alternativt kan du drage fordel af en afdragsløsning som for eksempel ViaBill, forudsat du har i sinde at dække prisen på småsten senere. Det foreslåes som regel i specialiserede netbutikker, men ikke de gængse byggecentre som eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Bauhaus, Stark, Davidsen og Bygma.

  Når der ses på søgedata er det klart, at internetbrugere typisk søger eksempelvis køb småsten og småsten priser. Foruden dette ser man tit mennesker kigge efter for eksempel småsten tilbud, billig småsten samt småsten online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg småsten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 6 brugeranmeldelser.

  Simpelt og hurtigt service” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til haven til bede til pynt til gulve til indkørsel til gravsted

  Mængder: 500 kg 20 kg 500 liter 25 kg 1 ton 15 kg 800 kg 1000 kg 15 kg 1 m3 25 kg 10 kg 1 kubikmeter

  Levering: løst leveret i løs vægt vognlæs i bigbag afhentning i sække i poser hent selv trailer

  Analyser nuværende kunders bedømmelser

  Trustpilot leverer super tiltalende muligheder for at verificere en lang række øvrige forbrugeres meninger og derved foreslår vi, at du iagttager internet webshoppens kritik forud for at du placerer din ordre på billige småsten online.

  Facebook indebærer også ret pæne muligheder for at få et kig ind i online webshoppens kundefokus. Desuden er der faktisk internet virksomheder hvor man kan ytre en vurdering af deres købsoplevelse, som ligeledes kan tages i brug til afvejning af tidligere kunders oplevelser.

  Forud for at nogen shopper billige småsten online hos en shop behøver man på en vis måde sætte sig ind i deres forretningsaftale, men det er uden tvivl en omfattende opgave, især hos de kendte byggekæder som Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Silvan, Jem og Fix, 10-4 og Davidsen.

  En anden valgmulighed kunne måske være at se om online webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, hvilket skulle være en erklæring om at internet forretningen efterkommer de officielle danske regler, udover at internet selskabet nu og da føres tilsyn med af fagfolk der har megen viden om vilkårene.

  Derudover giver det dig mulighed for at blive assisteret, for så vidt du forvoldes udfordringer med dit køb af småsten. Endvidere støtter vi at du er sat ind i de vigtigste betingelser der gælder for købet af småsten online, for eksempel den returrettighed e-forretningen har.

  I den forbindelse er det i øvrigt afgørende, at man altid gemmer ens kvittering, således man senere kan bevise bestillingen af småsten, uagtet om man har bestilt fra XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg eller Stark.

  Hans Johansen gav 5 stjerner

  Det kører bare som det skal.

  Anders Madsen gav 4 stjerner

  Meget nemt at bestille og hurtig

  Mads Sørensen gav 5 stjerner

  Varen kommer præcis som ønsket

  Louise B gav 5 stjerner

  Lynhurtig expedition og forsendelse.

  9 tips til internetshopping
  1Generelt foreslår vi bestillinger med kort eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er omfattet af et regulativ, hvilket begunstiger kunden overfor uærlige internet foretagender. Som alternativ burde du overveje et afdragstilbud som for eksempel ViaBill, når du ønsker at klare prisen over en længere periode.
  2Visse internet varehuse præsterer fri fragt på småsten, men ofte stiller det krav om at du aftager for en bestemt pris. Som alternativ kunne du tage den mest letkøbte fragtmetode, der i mange tilfælde er at få fragtfirmaet til at køre bestillingen til et afhentningssted. Fragtformen er mange gange derudover temmelig overkommelig. Den mest prisbevidste fragtmulighed vil dog altid vise sig at være at du selv henter pakken.
  3Det er jo efterhånden ret gnidningsløst for forbrugerne at lave prissammenligning online på billige småsten fra flere internet shops, og altså yder langt de fleste internet shops fragtfri levering. Trods dette kan det alligevel være smart at se nærmere på et par forskellige webbutikker efter tilbud og udsalg inden du færdiggør din shopping, så du ikke er i tvivl om at antage den skarpeste pris.
  4Inden nogen bestiller billige småsten i en butik på nettet bør de faktisk løbe igennem virksomhedens forretningsvilkår, det er dog mange gange ikke særlig spændende. Ydermere er det fornuftigt at man er vidende om de fundamentale regler der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af billige småsten online, til eksempel hvilken returrettighed e-firmaet kører med.
  5En lang række online forhandlere frembyder i øjeblikket en lang række forskellige billige leveringsmåder til småsten. En der er meget almindelig er i vore dage pakkeshoppen, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente ordren når det passer ind i din kalender. Leveringsformen er jo rigtig gnidningsløs, samt ofte også den mindst kostelige leveringsudgave.
  6Den mindst kostelige leveringsmåde vil til enhver tid være at du selv henter produkterne, hvilket afhænger af at du befinder dig nærved netbutikkens tilholdssted. Den mulighed for levering er naturligvis yderst væsentlig hvis man har behov for småsten omgående. Alternativt så yder en hel del internet firmaer fragt uden gebyr, men i reglen stiller det krav om at man handler for en konkret sum.
  7Vi går generelt ind for at kontrollere hvorvidt e-firmaet er verificeret af e-mærket, da det typisk er et fingerpeg om at internet forretningen føjer de danske retningslinjer, udover at online virksomheden ofte føres tilsyn med af jurister som er indført i de gældende love. Inden nogen shopper billige småsten i en webshop burde de for at være på den sikre side gennemgå butikkens forretningsbetingelser.
  8Leveringshastigheden er selvfølgelig virkelig relevant forudsat man absolut skal bruge varen med det samme, og med det formål er det rigtig på sin plads at du studerer den anslåede leveringstid på småsten. En masse e-shops reklamerer med billig levering på næstkommende hverdag på deres primære produkter, som betinges af at bestillingen fuldbyrdes før et fastsat klokkeslæt.
  9Trustpilot byder på nogle gode genveje til at evaluere ganske mange nuværende kunders synspunkter og af den grund er det at foretrække, at du kigger på e-forretningens bedømmelser før du køber billige småsten online. Facebook frembringer også egentlig sikre chancer for at få kendskab til e-shoppens kundetilfredshed.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk