Jordbruget.dk

Søsten pristjek

Er du på udkig efter søsten? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 1.000 kg for kun 999 kr. Det er 26 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg søsten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.125 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til haven

Varianter: hvide runde blå små gule fritlagte sorte

Mængder: 500 liter 500 kg 25 kg 1 m3 1 ton 25 kg 800 kg 1000 kg 15 kg 1 kubikmeter 10 kg 15 kg 20 kg

Levering: i løs vægt i bigbag afhentning hent selv i sække trailer vognlæs i poser løst leveret

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis ekstremt afgørende at se, hvorvidt de varer du vil købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Ellers kan du være tvunget til lede andre steder.
Der vil være forskel på udsalgspriserne på billige søsten fra webshop til webshop. Nogle har billige priser, imens nogle tilbyder kompetent sparring. Du må tænke over hvad du foretrækker.
Flere byggekæder fremviser et enormt varesortiment, hvorimod nogle har fokus på en specifik varetype. Du bør vurdere om det er betydningsfuldt for dig at have adskillige varetyper at vælge fra, udover bare søsten.
For mange er byggeprojekter lig med en hulens masse spørgsmål. Af den grund kan du have fordel af at købe fra en webshop, hvor du kan modtage information omkring søsten.
Når du har brug for varerne hurtigt eller bare vil blive fri for fragtgebyret, så kunne du overveje at transportere byggematerialerne på egen hånd. Dette er specielt muligt hos de velkendte byggekæder.
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gælder når du køber online, så du kan undgå udfordringer med bl.a. returret. Af den grund bør du undersøge webshoppens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre udbyder produkter fra adskillige nicheshops, og som følge af dette kan du bestille fra et bredt sortiment af søsten online.
De gængse byggekæder findes mange steder i landet, og som følge af det har kunderne mulighed for at bestille online og køre produkterne på eget initiativ. I kraft af det har man valget om at undgå leveringsgebyret, samt tilmed få fat i produkterne lige nu.
De store byggecentre er populære og bekendte butikker, hvilket kan bidrage til en tryghedsfornemmelse til dig der skal købe online. Det kan du se som en fordel.

Nichewebshop

Hovedparten af små butikker er iværksættervirksomheder, som i de fleste tilfælde er danske, gerne sågar lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at hjælpe ved at bestille søsten online på deres side.
Hovedparten af nichebutikker på nettet har ekstra meget forstand på deres online produktudvalg, da de har skarpt fokus på disse varer. Ergo vil du opleve en høj grad af nyttig vejledning fra mennesker der er eksperter i netop søsten.
Flertallet af niche netbutikker er producenter af de produkterne der sælges i de kendte byggekæder. Idet du køber direkte igennem nichebutikkerne online kan du få en billigere pris.
De 10 største byggemarkeder
søsten bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 medarbejdere i de 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og lønner i dag i nærheden af 2.000 ansatte i firmaets 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

søsten silvan

Silvan åbnede i 1968, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 ansatte i de 41 butikker. Silvan sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Stark blev etableret i 1896, og beskæftiger nu omtrent 2.000 mennesker i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

søsten jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og er i dag arbejdsgiver for over 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og lønner i dag cirka 2.300 personer i deres 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

søsten harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og beskæftiger i dag flere end 2.000 medarbejdere i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 personer i deres 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og er nu arbejdsplads for i omegn af 100 mennesker i kædens 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og udgøres i dag af over 500 kollegaer i de 9 varehuse. Johannes Fog satser på salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeri
1Ofte vil det vise sig fornuftigt at nedskrive et regnskab for dit byggeprojekt, så du har kontrol over omkostningerne. Det må være sundt at tage noter til hver enkelt omkostning, og så søge sig frem til beløbet for dem en ad gangen.
2For udendørs opgaver kan vejrsituationen få meget at sige. Af den grund kan du regelmæssigt tage et kig på vejrforudsigelserne i tiden op til projektets start, så det ikke ud af det blå begynder at regne absolut lige når du er trukket i arbejdstøjet til det store byggeprojekt.
3Der ligger stribevis af guides og videoer via nettet som du kan finde hjælp i. Især YouTube er anvendeligt med en masse almennyttig viden, især hvis man bruger den engelske version.
4Der kommer ofte ubelejlige problematikker i forbindelse med svære byggeprojekter, og altså kan det vise sig værdifuldt at der afsættes betragtelig plads i handlingsplanen, med det formål at man føler sig afslappet omkring at komme i mål.
5Du kan overveje om det er optimalt at klare det hele selv, eller du må fremskaffe assistance fra en professionel til dele af projektet. Såfremt du søger professionel assistance vil det i nogle tilfælde være en god idé at lede efter tilbud fra diverse håndværkere.
6Godt forarbejde bliver metoden til at lykkes med din byggeproces. Du skal liste en velovervejet tidsplan, der viser hvilke gøremål der skal udføres på hvilken dag, og en tilhørende prioriteringsliste. Husk at være konkret i udarbejdelsen af din køreplan.
7Du vil for alt i verden ikke stå uden det nødvendige udstyr. Jævnligt kan det vise sig smart at have det ved hånden før du indleder arbejdet. Det er derudover vigtigt at indkalkulere de medfølgende omkostninger i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
8Det kan være til god gavn at få assistance til ens byggeprojekt, specielt når der er tale om krævende byggerier. Omfangsrige ting skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Derudover må det blive mere effektivt og mere interessant at være flere om det.
9Husk at du kan få økonomisk hjælp fra det offentlige til byggeprojekter. Det tilbydes i tilfælde hvor ombygningen gør en forskel for miljøet. Modtagelsen af støtte beroer altså på at ombygningen har en positiv effekt på naturen.
10Det er væsentligt at du har de relevante bygningsmaterialer parat på forhånd inden du starter byggeriet. Du kunne lave en punktforms liste indeholdende alt hvad der skal bruges, og bagefter gennemløbe hver enkelt ting, hvormed du bliver sikker på at alt er klar.
11Du må for alt i verden ikke undlade at tage højde for dit velbefindende, så husk påklædning som fx arbejdshjelm som sikrer dig med henblik på hændelige skader. Det er vigtigt at have styr på sikkerheden i byggeprojektet, hovedsageligt ifald du ikke fremskaffer hjælp fra en professionel.
12Længe før du optager byggeprocessen kan det vise sig aldeles værdifuldt med et tilsagn om, at dit projekt er inden for lovens rammer. Afhængigt af din bopæl kan der gælde mange retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke kan få lov til.
De mest vellidte byggekæder
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er absolut godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 23.161 anbefalinger, hvor hele 69 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 8 % giver den laveste karakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er absolut flot. Evalueringen grundlægges af 11.467 ratings, hvoraf hele 86 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % har givet bundkarakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket uden tvivl er usædvanligt godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 meninger, hvoraf hele 84 % kvitterer med topkarakter, og kun 2 % giver dumpekarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som selvsagt er ualmindeligt overlegent. Karakteren er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvor ikke mindre end 76 % giver 5 stjerner, og alene 4 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er utrolig imponerende. Bedømmelsen er baseret på 2.856 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 59 % har givet maksimum point, og blot 9 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.

Typiske spørgsmål om søsten

 • Hvor meget vejer søsten?
 • Hvor er søsten på tilbud?
 • Hvor købes søsten billigt?
 • Hvad er søsten?
 • Hvad koster søsten?
 • Hvor købes søsten online?
 • Hvilken leveringsløsning er smartest?

  Flere e-firmaer giver i øjeblikket et bredt udvalg af billige leveringstyper til søsten. En der er meget almindelig er for øjeblikket afhentningssteder, fordi du dermed nemt kan hente dine nye produkter når du har lyst. Leveringsformen er nemlig ret simpel, samt endda ligeledes den billigste leveringsmetode.

  Du burde på samme måde påtænke at vælge at få udbragt til din private bopæl eller ud til dit arbejde. Denne bliver jævnligt lidt mere omkostningsfuld, men endvidere vældig uproblematisk ved køb af søsten online. Den mest billige metode til levering er unægtelig at du selv henter produkterne, som dog kræver at du bor i nærheden af internet forretningens byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

  Fragttiden på søsten kan være virkelig væsentlig ifald man har brug for ordren med det samme, og derfor er det rigtig afgørende at du studerer den forventede leveringstid ved søsten. En hel del forhandlere på nettet – fx Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – reklamerer med billig dag-til-dag fragt på en række af deres varenumre online, men vær obs på at det står og falder med at der bestilles forud for et fastslået klokkeslæt, således at de har mulighed for at nå at få pakken klar forud for at logistikpersonalet drager hjemad.

  Nogle internet handler lover fragt uden gebyr på søsten online, men i de fleste tilfælde er det så nødvendigt at der aftages for en præcis sum. Ellers skulle du gribe den billigste mulighed for fragt, der typisk vil være at få leveret ordren til et udleveringssted.

  Mange netbutikker giver click-and-collect hvor du køber billig søsten online men selv henter i byggemarkedet. Fx Bygma, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Stark, 10-4, Jem og Fix og Harald Nyborg. Byggekæderne tilbyder fx click-and-collect på søsten i disse områder:

  Aabenraa, Nyborg, Slagelse, Viborg, Greve, Lyngby, Ballerup, Hørsholm, Jyllinge, Farum, Middelfart, Hobro, Rødovre, Køge, Hjørring, Frederiksværk, Helsingør, Nakskov, Værløse, Ikast, Skive, Sønderborg, Odense, Risskov, Nærum, Herlev, Hedehusene, Taastrup, Frederikshavn, Lystrup, Charlottenlund, Ishøj, Brønshøj, Hedensted, Glostrup, Næstved, Svendborg, Brøndby, Gentofte, Odder, Nykøbing Falster, Aalborg, Virum, Holbæk, Fredericia, Korsør, Ringsted, København, Solrød Strand, Hillerød, Esbjerg, Birkerød, Kolding, Kalundborg, Albertslund, Gladsaxe, Søborg, Vordingborg, Åbyhøj, Thisted, Haslev, Dragør, Kokkedal, Haderslev, Varde, Tårnby, Rønne, Vallensbæk, Hvidovre, Lillerød, Aarhus, Struer, Stenløse, Holstebro, Silkeborg, Nørresundby, Brønderslev, Herning, Grenaa, Valby, Rudersdal, Højbjerg, Skanderborg, Vanløse, Frederikssund, Tilst, Ølstykke, Randers, Horsens, Allerød, Roskilde, Brabrand, Vejle, og Frederiksberg, .

  Click-and-collect af søsten er tilgængeligt i samtlige dele af landet: Fyn (Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn), Jylland (Sønderjylland, Sydjylland, Midtjylland, Østjylland, Nordjylland, Vestjylland, Syddanmark) og Sjælland (Hovedstaden, Sydsjælland, Falster, Nordsjælland, Østsjælland, Amager, Bornholm, Midtsjælland, Vestsjælland, Lolland).

  Når man kigger i tallene fremstår det tydeligt, at online shoppere jævnligt kigger efter bl.a. søsten online og søsten tilbud. Foruden dette oplever man som regel folk lede efter blandt andet køb søsten, søsten priser samt billig søsten, foruden de kendte byggemarkeder som Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Stark, Davidsen og Bauhaus.

  Tilbud på søsten

  Det er i dag meget problemfrit for købere at finde frem til tilbud på billige søsten online fra forskellige outlets på nettet, og altså har utallige e-forretninger ikke kunne lade være med at nedskære priserne på søsten betragteligt, og i øvrigt garantere billig levering.

  Det kan trods alt være gunstigt at udforske flere forhandlere på nettet efter billige priser på søsten online før du gennemfører din handel, så man er garanteret at opnå den skarpeste pris. Se ikke kun på de kendte byggekæder som Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Bauhaus og Stark.

  Man bør blot huske på, at såfremt en netbutik afhænder billige søsten online for en pris som virker grænseløst attraktiv, kunne det for det meste være en varsel om en fup online shop. Bestillinger med kort er trods alt inkluderet i en retningslinje, hvilket støtter kunden imod fup internet forhandlere.

  Generelt foreslår vi køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Alternativt kan du udnytte en billig afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du foretrækker at betale pengene til søsten i flere bidder. Det foreslåes normalt i online nichebutikker, men ikke de velkendte byggecentre som eksempelvis Bygma, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen og Stark.

  Når vi ser på søgedata fremstår det klart, at mennesker tit søger efter fx billig søsten og søsten priser. Derudover ser vi ofte netshoppere efterspørge eksempelvis søsten online, køb søsten samt søsten tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg søsten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 4 brugeranmeldelser.

  Intet at sætte en finger på” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til haven

  Varianter: små runde gule sorte blå fritlagte hvide

  Mængder: 25 kg 1000 kg 10 kg 1 ton 15 kg 25 kg 800 kg 1 kubikmeter 500 liter 20 kg 500 kg 1 m3 15 kg

  Levering: i poser i bigbag i sække løst leveret i løs vægt trailer vognlæs hent selv afhentning

  Kig på tidligere køberes anmeldelser

  Trustpilot frembyder relativt gunstige genveje til at vurdere en række øvrige kunders vurderinger og herved går vi ind for, at du tjekker e-handlens omtaler inden du shopper billige søsten online.

  Facebook indebærer tilsvarende forholdsvis pålidelige løsninger til at få indsigt i internet webshoppens pålidelighed. I øvrigt er der en række online outlets som gør det muligt at levere en vurdering af deres købsoplevelse, hvilket lige så vel bør anvendes til at fornemme hvor glade kunderne er.

  Forud for at folk køber billige søsten online hos en e-forhandler bør man i virkeligheden tage stilling til virksomhedens handelsbetingelser, men det er i reglen ikke super spændende, særligt ved de store byggekæder som XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4 og Silvan.

  Et alternativ kunne derfor være at tjekke hvorvidt e-shoppen er tilsluttet e-mærket, grundet at det længe har været et billede på at online firmaet adlyder de opstillede regler, samt at internet butikken jævnligt ses til af fagmænd der forstår reglementet på området.

  Dette er desuden din lejlighed til at få hjælp, for så vidt du oplever udfordringer i forbindelse med din handel med søsten. Tilsvarende kan det være til hjælp at køberen er på vagt for de væsentligste reglementer der indvirker på købet af søsten online, som for eksempel den bytteret online forhandleren garanterer.

  Her er det desuden vigtigt, at man stadigvæk beholder ens kvittering på e-mail, så man fremadrettet kan bekræfte sit køb af søsten, ligegyldig om man handler hos Bygma, Silvan, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark eller Jem og Fix.

  Hans gav 5 stjerner

  Hurtig levering og god service..

  Else gav 4 stjerner

  Fuld tilfreds

  Henrik E gav 5 stjerner

  Altid gode priser og kvalitet svarer

  Michael Rasmussen gav 4 stjerner

  God service og hurtig levering

  9 gode råd til online indkøb
  1Trustpilot leverer flere fine genveje til at udforske ganske mange nuværende kunders ratings og herved foreslåes det, at du vurderer e-forretningens vurderinger før du shopper billige søsten online. Facebook resulterer i også visse fine muligheder for at få indsigt i e-shoppens kundetilfredshed.
  2Adskillige e-shops tilbyder efterhånden et bredt udvalg af billige leveringsmodeller til søsten. En af dem der er mest populær er for øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du selv henter de bestilte produkter når du har lyst. Den er altså ekstremt ligetil, samt desuden endda den billigste leveringsmanér.
  3Leveringstiden er jo vældig central såfremt man har behov for varen lige om lidt, og af den grund er det virkelig væsentligt at vi finder tidshorisonten for levering på søsten. En stor portion e-forretninger lover billig levering på blot en enkelt hverdag på adskillige varenumre, men som imidlertid er afhængig af at bestillingen fuldbyrdes før et besluttet klokkeslæt.
  4Forud for at nogen shopper billige søsten i en online butik behøver de i virkeligheden overveje e-butikkens regler, dog er det bare et tidskrævende arbejde. Ligeledes rekommanderer vi at du er oppe på mærkerne omkring de mest basale forhold der er gældende for købet af billige søsten online, fx den ombytningspolitik online butikken har.
  5Vi går generelt ind for at granske om e-forhandleren er godkendt af e-mærket, eftersom det almindeligvis er en sikkerhed for at online virksomheden overholder de officielle regler, foruden at butikken en gang i mellem kontrolleres af fagfolk som er meget bekendte med de gældende bestemmelser. Forinden folk shopper billige søsten i en internet virksomhed burde man egentlig granske netbutikkens forretningsbetingelser.
  6Nogle få forretninger på nettet lover gratis fragt på søsten, men typisk stiller det krav om at man bestiller for et præcist beløb. Som alternativ må man vælge den mest prisbevidste leveringstype, som i mange tilfælde er at få fragtmanden til at køre din bestilling til et udleveringssted. Leveringsmetoden bliver tit omvendt ualmindeligt problemfri. Den mest letkøbte leveringsløsning er unægtelig at hente varerne selv.
  7Den billigste leveringsmanér er dog at du selv henter produkterne, hvilket dog nødvendiggør at du opholder dig i kort afstand af online virksomhedens tilholdssted. Den mulighed for fragt kan i nogle tilfælde være ekstremt afgørende i tilfælde af at vi absolut skal bruge søsten inden for få dage. Alternativt så frembyder nogle internet outlets gebyrfri levering, men i de fleste tilfælde stiller det krav om at der handles for en bestemt sum.
  8Vi slår generelt et slag for bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Bestillinger med betalingskort er omfavnet af en vedtægt, som assisterer folk imod snydagtige e-shops. Som en anden løsning kan du vælge en billig afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, når du ønsker at dække betalingen ude i fremtiden.
  9Det er i dag ualmindeligt problemfrit for enhver at sammenligne priser online på billige søsten på flere online forhandlere, og med det motiv lover adskillige forhandlere på nettet levering uden betaling. Men det kan alligevel blive udbytterigt at sammenligne diverse online firmaer efter udsalg og tilbud før du køber, således at man er skråsikker på at antage den mest attraktive pris.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk