Jordbruget.dk

Spagnum pristjek

Er du på udkig efter spagnum? Vi har fundet 16 online forhandlere, og noteret deres priser for 5.400 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveGlad.dk, som sælger 5.400 liter for kun 2.195 kr. Det er 77 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 5.400 liter spagnum inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
2.195 kr.Sække med 300 literKøb
2.426 kr.Sække med 6.000 literKøb
2.759 kr.Sække med 250 literKøb
2.959 kr.Sække med 6.000 literKøb
3.239 kr.Sække med 4.000 literKøb
3.329 kr.Sække med 150 literKøb
3.451 kr.Sække med 5.000 literKøb
3.451 kr.Sække med 5.000 literKøb
3.604 kr.Poser med 80 literKøb
3.900 kr.Poser med 60 literKøb
4.136 kr.Sække med 2.000 literKøb
4.491 kr.Sække med 3.000 literKøb
4.718 kr.Poser med 40 literKøb
6.318 kr.Sække med 1.000 literKøb
6.318 kr.Sække med 1.000 literKøb
9.385 kr.Sække med 500 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 5.400 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: hønd hæk bambus surbundshed krydderurter akvarie heste bøgehæk hortensia kartofler køkkenhave drivhus køer roser højbed græsplæne

Varianter: ugødet grov fin gødet

Mængder: 50 liter 1 m3 3000 liter 400 liter 80 liter 300 liter 500 liter 200 liter 2000 liter 1000 liter

Levering: i sække løst leveret afhentning i bigbag i poser trailer hent selv vognlæs i løs vægt

Brands: Park GreenBio Champost Danmuld Pindstrup

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er et byggeprojekt forbundet med en masse spørgsmål. Hermed er det en fordel at shoppe hos et online byggecenter, som kan give information omkring spagnum.
Der findes forskelle i prisen på billige spagnum alt efter hvor du handler online. En del fokuserer på billige priser, imens nogle tilbyder en høj grad af service. Du bør forholde dig til hvad du helst vil have.
Det er selvfølgelig ekstremt relevant at tjekke, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Hvis ikke kan du være tvunget til tjekke de andre.
Ifald du har brug for dine byggematerialer med det samme eller blot har lyst til at slippe for leveringsomkostningen, så kan du med fordel køre materialerne på egen hånd. Det er særligt muligt ved de gængse byggecentre.
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende når du køber online, så du undgår udfordringer med fx reklamationer. Man bør derfor kende byggeshoppens betingelser.
Flere byggecentre fremviser et stort varesortiment, imens andre fokuserer på en specifik type af vare. Du skal tænke på hvorvidt det er vigtigt for dig at have adskillige varetyper at vælge i blandt, foruden blot spagnum.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder samler produkter fra en lang række forskellige nicheshops, hvorfor du så kan bestille fra et bredt udvalg af spagnum online.
De store byggekæder er folkekære og kendte forretninger, som kan medvirke til øget troværdighed når du skal handle online. Dette kan du se positivt på.
De store byggecentre er fysisk til stede i de større byer, og i kraft af det har folk valget om at købe online og transportere materialerne selv. Derved har du valget om at slippe for fragten, samt sågar hente varerne straks.

Nichewebshop

Flertallet af små butikker styrer selv produktionen af de varer der sælges i de kendte byggekæder. Ved at købe direkte fra disse nichewebshops online vil du få en billig pris.
Majoriteten af nichespecifikke webshops er ekstraordinært passionerede omkring de produkter de sælger online, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Pga. dette kan du modtage en høj grad af indsigtsfuld rådgivning fra medarbejdere som er specialister i netop spagnum.
Forskellige webshops med fokus på et smalt varesortiment er opstartsfirmaer, der tit er dansk ejede, muligvis sågar lokalt i dit område. Disse kan du hjælpe idet du bestiller spagnum online hos dem.
Danmarks største byggekæder

Stark blev stiftet i 1896, og styres dagligt af i omegn af 2.000 medarbejdere i kædens 72 varehuse. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for over 7 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og er nu arbejdsplads for ca. 500 personer i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

spagnum bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og lønner i dag ca. 1.000 ansatte i selskabets 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 kollegaer i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og udgøres i dag af omtrent 2.000 kollegaer i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

spagnum jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og er nu arbejdsplads for omkring 2.100 ansatte i forretningens 122 butikker. Jem og Fix tilstræber at sælge til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og udgøres nu af cirka 100 ansatte i de 6 butikker. 10-4 er specialiseret i salg til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

spagnum harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og styres dagligt af mere end 2.000 kollegaer i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

spagnum silvan

Silvan blev dannet i 1968, og udgøres i dag af cirka 1.000 personer i virksomhedens 41 varehuse. Silvan er specialiseret i gode tilbud til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Bygma startede i 1952, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.300 personer i kædens 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Det anbefales at sikre sig hjælp til projektet, i særdeleshed i tilfælde af krævende arbejdsopgaver. Flere ombygninger gør krav på flere personer. Desuden bliver det bedre og sjovere at være flere om det.
2Ved byggeprojekter udenfor kan vejret få en væsentlig rolle. Således kan du løbende kigge på vejrvarslen i dagene før projektets start, så det ikke uden varsel starter med at stå ned i stænger i samme sekund som du vil i gang med det ellers velplanlagte projekt.
3Der kommer stort set altid uventede bump på vejen når det handler om svære opgaver, og altså viser det sig meningsfuldt at der afsættes en god portion tid i planen, som er vigtigt for at man er tryg ved at nå det til den planlagte tid.
4Planlægning viser sig som vejen til at komme i mål med projektet. Du skal liste en strømlinet strategi, der viser hvilke gøremål du vil lave på hvilken dag, og som ligeledes indeholder en kronologisk orden. Husk at være skarp idet du udarbejder din tidsplan.
5Det bliver betydningsfuldt at du har alle byggematerialer indkøbt forud for at du går i gang med din byggeproces. Du får god gavn af at udfærdige en hurtig note hvoraf der fremgår alt det der skal bruges, og dernæst eftergå punkterne, hvormed du føler dig tryg ved at du ikke har glemt noget.
6I visse tilfælde kan man søge økonomisk hjælp fra det offentlige til renoveringer. Det fås når byggeriet er energi- og miljøvenligt. Modtagelsen af tilskud er altså afhængig af at byggeprojektet forbedrer planeten.
7Ofte vil det være vigtigt at have et udgiftsbudget for ombygningen, så man har et økonomisk overblik. Det er forstandigt at nedskrive samtlige udgifter, og dernæst dokumentere omkostningen ved dem en ad gangen.
8Du har adgang til alle mulige former for vejledninger og videoer på diverse hjemmesider som der kan findes inspiration i. Navnligt YouTube bringer dig ekstremt meget gavnlig oplysning, især hvis du benytter den engelske version.
9Du må unden ingen omstændigheder nedprioritere sikkerheden, så glem ej sikkerhedsbeklædning herunder arbejdshjelm der beskytter dig med henblik på mulige skader. Det er yderst relevant at du har styr på sikkerheden i arbejdet, hovedsageligt når du ikke får hjælp fra en fagmand.
10Man vil ikke på noget tidspunkt fattes værktøj. Det er essentielt at du har det til disposition før du igangsætter byggeriet. Desuden er det afgørende at indregne de medfølgende omkostninger i budgettet for byggeprojektet.
11Før du iværksætter byggeriet må det være højst vigtigt med en forsikring om, at dit projekt ikke er i strid med loven. Afhængigt af din boligtype vil der vise sig fastsatte regler omkring, hvad du må, samt hvad der ikke er lovligt.
12Det kan give mening at tænke over om det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du hellere burde sikre dig hjælp fra en professionel til opstarten af projektet. Hvis du ønsker assistance fra en fagmand kan det være en god idé at notere en pris fra forskellige firmaer.
De bedst anmeldte byggemarkeder
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er ret så beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 tilkendegivelser, hvor imponerende 69 % giver maksimum point, og kun 8 % kvitterer med den laveste karakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket vel at mærke er fantastisk overlegent. Karakteren grundlægges af 2.856 meninger, hvor hele 59 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 9 % har givet 1 stjerne. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, hvilket altså er ualmindeligt flot. Evalueringen er baseret på 28.109 meninger, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 4 % giver den dårligste rating. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som uden tvivl er temmelig godt arbejde. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvor hele 86 % kvitterer med maksimum point, og blot 2 % har givet den dårligste rating. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er ekstremt imponerende. Ratingen er baseret på 19.208 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og blot 2 % har givet 1 stjerne. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.

Sædvanlige spørgsmål inden for spagnum

 • Hvor kommer spagnum fra?
 • Rhododendron spagnum hvornår?
 • Hvordan laver man spagnum?
 • Hvordan bruges spagnum?
 • Hvad betyder spagnum?
 • Hvad bruges spagnum til?
 • Hvad vejer 1m3 spagnum?
 • Hvad vejer 80 liter spagnum?
 • Hvor meget spagnum til hortensia?
 • Hvad er spagnum?
 • Hvad bruges gødet spagnum til?
 • Hvad koster spagnum?
 • Hvor meget spagnum til rhododendron?
 • Hvad består spagnum af?
 • Hvilken mulighed for fragt er smartest?

  Adskillige online selskaber tildeler nu om stunder alverdens billige fragtmuligheder til spagnum. Det mest populære er p.t. at få sendt til en pakkeshop, hvor du så selv henter de købte varer når det passer ind i din hverdag. Leveringstypen er nemlig ekstremt fremkommelig, samt oftest tillige den mest letkøbte leveringsversion.

  Du kan omvendt foretrække at vælge udbringning til din adresse eller til din arbejdsplads. Fragtløsningen bliver typisk en kende mere pebret, men ligeledes usædvanlig fremkommelig med spagnum online. Den mest letkøbte fragtmulighed vil dog utvivlsomt være at du selv henter ordren, men dette beroer på at du opholder dig nær online virksomhedens byggecenter, fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

  Leveringshastigheden på spagnum kan i nogle tilfælde være ret udslagsgivende hvis man behøver varerne fluks, og af den grund er det temmelig afgørende at man ser nærmere på leveringstidspunktet på spagnum. Masser af internet forretninger – eksempelvis Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – frembyder billig levering på blot en enkelt hverdag på mange varer online, hvilket dog tager udgangspunkt i at bestillingen realiseres tidligere end et besluttet tidspunkt, sådan at de kan nå at få varen ud af døren før personalet drager hjemad.

  En hel del e-forhandlere sikrer fragt uden beregning på spagnum online, men undertiden er det kun gældende hvis der erhverves for et fastslået beløb. Desuden burde man udse dig den mest prisbevidste fragtform, hvilket ofte er at få fragtfirmaet til at levere produkterne til et udleveringssted.

  De store byggemarkeder giver click-and-collect hvor man bestiller billig spagnum hjemmefra men afhenter i byggecenteret. Fx XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Stark, 10-4 og Harald Nyborg. Byggekæderne yder for eksempel klik-og-hent på spagnum i følgende byer:

  Brønderslev, Kalundborg, Aabenraa, Tårnby, Haderslev, Glostrup, Albertslund, Gladsaxe, Odder, Hobro, Birkerød, Grenaa, Jyllinge, Haslev, Aarhus, Esbjerg, Ikast, Hjørring, Nykøbing Falster, Brønshøj, Aalborg, Nørresundby, Kokkedal, Frederiksberg, Nærum, Holstebro, Vejle, Thisted, Lillerød, Fredericia, Valby, Ølstykke, Næstved, Solrød Strand, Højbjerg, Viborg, Frederikshavn, Hedensted, Vallensbæk, Hørsholm, Frederikssund, Frederiksværk, Hedehusene, Holbæk, Taastrup, Rønne, Helsingør, Hillerød, Vordingborg, Lystrup, Vanløse, Rudersdal, Farum, Rødovre, Ishøj, Hvidovre, Slagelse, Risskov, Brøndby, Stenløse, Sønderborg, Korsør, Køge, Dragør, Greve, Horsens, Allerød, Ringsted, Odense, Struer, Herning, Roskilde, Varde, Søborg, Silkeborg, Svendborg, Gentofte, Kolding, Charlottenlund, Herlev, Randers, Brabrand, Skanderborg, Nakskov, Middelfart, Virum, Værløse, Tilst, Lyngby, København, Åbyhøj, Skive, Nyborg, og Ballerup, .

  Click-and-collect af spagnum er en mulighed i samtlige regioner af landet: Sjælland (Falster, Amager, Hovedstaden, Nordsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Lolland, Midtsjælland, Østsjælland, Sydsjælland), Fyn (Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn) og Jylland (Nordjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland, Syddanmark, Østjylland).

  Når der ses på data står det markant, at online shoppere mange gange leder efter for eksempel køb spagnum og spagnum tilbud. Foruden dette oplever vi ofte netshoppere søge efter bl.a. spagnum online, spagnum priser og billig spagnum, foruden de store byggecentre som Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Silvan, Davidsen, 10-4 og Jem og Fix.

  Få den bedste pris på spagnum

  Det har vist sig at være i høj grad let gængeligt for folk at finde de bedste priser på billige spagnum online på flere forretninger på nettet, og så har en hel del online butikker set sig nødsaget til at nedbringe udsalgspriserne på spagnum markant, og i øvrigt byde på levering uden gebyr.

  Derfor kan det til hver en tid vise sig gavnligt at sammenholde visse e-shops efter udsalg og tilbud på spagnum online forinden du gennemfører din bestilling, således at du er sikret at få fat i den laveste pris. Se ikke blot hos de kendte byggecentre som 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Davidsen, Stark, XL-Byg og Jem og Fix.

  Man bør alligevel være årvågen med, at når en online shop reklamerer billige spagnum online på tilbud til en pris der kan ses som utopisk beskeden, bør det tit være et signal om en falsk e-forhandler. Køb med gængse betalingskort er heldigvis inkluderet i en lovbestemmelse, hvilket hjælper folk overfor falske online shops.

  Generelt slår vi et slag for kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kan du vælge et tilbud som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du hellere vil afdrage betalingen af spagnum over en periode. Dette tilbydes normalt ved specialiserede webshops, men dog sjældent de store byggecentre som eksempelvis Stark, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Jem og Fix og Bygma.

  Når man kigger i tallene er det markant, at internetbrugere tit efterspørger fx billig spagnum og spagnum priser. Derudover ser vi ofte internet shoppere søge for eksempel spagnum online, køb spagnum samt spagnum tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 5.400 liter kg spagnum er 2149 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 7 brugeranmeldelser.

  god service” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: surbundshed kartofler heste græsplæne bambus hortensia akvarie krydderurter roser køer bøgehæk køkkenhave højbed hæk hønd drivhus

  Varianter: ugødet grov gødet fin

  Mængder: 3000 liter 80 liter 50 liter 200 liter 500 liter 1000 liter 300 liter 400 liter 1 m3 2000 liter

  Levering: løst leveret hent selv vognlæs i sække trailer i løs vægt afhentning i bigbag i poser

  Brands: GreenBio Champost Pindstrup Park Danmuld

  Analyser andre menneskers anbefalinger

  Trustpilot leverer fuldkommen uafhængige chancer for at inspicere ret mange tidligere brugeres opfattelser og på grund af dette er det godt, at du evaluerer e-forhandlerens omtaler før du handler billige spagnum online.

  Facebook tilbyder ligeledes adskillige tiltalende chancer for at få indsigt i online shoppens pålidelighed. Desuden er der en række netshops hvor du kan meddele en omtale af ordreforløbet, som tillige burde tages i brug til at fornemme hvor glade kunderne er.

  Før folk køber billige spagnum online i en internet virksomhed behøver de egentlig se på netshoppens handelsvilkår, det er dog almindeligvis ikke videre spændende, særligt med de store byggecentre som XL-Byg, Stark, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix og Silvan.

  En anden valgmulighed kan være at se nærmere på om online virksomheden er e-mærke tilsluttet, grundet at det ofte er en garanti for at webshoppen føjer de opstillede regler, og at e-butikken ofte kigges til af fagmænd der er meget bekendte med reglerne.

  Derudover tilbydes du mulighed for support, ifald du får vanskeligheder som følge af din shopping med spagnum. Ydermere tilråder vi at køber er vidende om de mest centrale regler der har betydning for købet af spagnum online, til eksempel den ombytningsret e-butikken anvender.

  I relation til det er det i øvrigt vigtigt, at man stadig beholder sin faktura e-mail, således man altid kan bekræfte sin bestilling af spagnum, uanset om man køber hos Stark, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Jem og Fix, 10-4 eller Bauhaus.

  Karen gav 5 stjerner

  Virkelig god service

  Birthe M gav 4 stjerner

  Fantastisk behandling

  Lone gav 5 stjerner

  Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

  Pia P gav 5 stjerner

  Fremragende service

  9 gode råd til din online shopping
  1Trustpilot tilbyder regulære udmærkede løsninger til at gennemsøge flere eksisterende kunders anmeldelser og derved er det fornuftigt, at du kigger nærmere på e-handlens anmeldelser forud for at du bestiller billige spagnum online. Facebook frembyder på samme måde adskillige nyttige metoder til at få indtryk af internet shoppens kundetilfredshed.
  2Vi tilråder kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er omsluttet af Indsigelsesordningen, som sikrer dig som kunde overfor svindlende online varehuse. Som en anden løsning bør du drage nytte af en billig afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du agter at betale beløbet i flere bidder.
  3Forinden folk handler billige spagnum i en internet forhandler burde de på en vis måde få overblik over forhandlerens betingelser, det er dog normalt ikke super interessant. Tilsvarende er det fornuftigt at man er på vagt for de væsentligste vedtægter der har betydning for bestillingen af billige spagnum online, som fx den returpolitik internet butikken bruger.
  4En række online selskaber tildeler på nuværende tidspunkt et hav af forskellige billige muligheder for fragt til spagnum. En af de mest anvendte er nu om dage at afsende til en pakkeshop, så du selv kan hente varerne når det passer dig. Den er jo ret fremkommelig, og endda ligeledes den mest letkøbte leveringsmulighed.
  5Generelt slår vi et slag for at finde ud af om online firmaet er e-mærke godkendt, da det længe har været en tilkendegivelse af at webbutikken retter sig efter de opstillede regler, samt at webshoppen en gang i mellem evalueres af specialister som kender til lovgivningen. Forud for at nogen køber billige spagnum på en e-forhandler kunne de på en vis måde overveje virksomhedens vilkår.
  6Den billigste leveringsudgave kan ikke benægtes at være at hente produkterne selv, som dog stiller krav om at du befinder dig lige ved webbutikkens bopæl. Den form for levering er naturligvis særdeles central såfremt vi mangler spagnum omgående. Alternativt så tilbyder flere netbutikker fragt uden betaling, men i de fleste tilfælde stiller det krav om at man aftager for et præcist beløb.
  7Nogle få online firmaer tilbyder fragt uden beregning på spagnum, men i mange tilfælde kun hvis der shoppes for et fastslået beløb. Som alternativ burde du tage den prisbilligste leveringsmulighed, hvilket oftest vil være at få dem til at køre produkterne til et afhentningssted. Leveringsformen bliver som oftest derudover i høj grad smart. Den mest betalelige metode til levering vil dog til enhver tid være at hente produkterne selv.
  8Fragttiden kan vise sig at være temmelig essentiel forudsat vi mangler varerne øjeblikkeligt, så i det øjemed er det altså væsentligt at man checker leveringstidspunktet for spagnum. En stor portion online shops tilbyder billig 1 dags fragt på en masse varer, hvilket er afhængig af at der bestilles forud for et fast tidspunkt.
  9Det er efterhånden i høj grad praktisk for internetbrugere at søge information om priser online på billige spagnum hos flere netshops, og til tak lover de fleste online varehuse portofri levering. Dog kan det alligevel blive smart at tjekke nogle få e-forhandlere efter tilbud og udsalg inden du køber, sådan at man er sikker på at få fat i den skarpeste pris.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk