Jordbruget.dk

Stenmel pristjek

Er du på udkig efter stenmel? Vi har fundet 17 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 969 kr. Det er 68 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg stenmel inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
969 kr.Sække med 1.000 kgKøb
969 kr.Sække med 1.000 kgKøb
995 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.048 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.095 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.128 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.172 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.188 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.198 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.211 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.211 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.379 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.379 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.574 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.667 kr.Sække med 1.000 kgKøb
2.504 kr.Sække med 750 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til havegange til fuger som belægning som underlag som toplag til drivhus som fugesand til ridebaner under skærver som terrasse til indkørsel til petanquebaner til havesti til akvarier mod myrer til planter til fliser til gårdsplads til belægning til køkkenhaven omkring træer til bålplads omkring højbede til bede til haven mod ukrudt til gangstier til flisefuger til legeplads til akvarier som fugemateriale til bålsted til veje

Varianter: gul fint brun granit lysegrå sort bakke gråt knust lyst groft gult antracit blå grå hvidt

Størrelser: 0-4 mm 0-8 mm 0-2 mm

Mængder: 15 kg 25 kg 1 kubikmeter 1000 kg 1 ton 25 kg 800 kg 20 kg 500 liter 10 kg 500 kg 15 kg 1 m3

Levering: vognlæs i løs vægt trailer hent selv i bigbag i poser i sække afhentning løst leveret

Brands: Raw Weber NCC Champost Safestone Dansand

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde variationer i prisniveauet på billige stenmel fra netbutik til netbutik. Nogle giver de bedste tilbud, og andre giver kompetent sparring. Du skal overveje hvad du foretrækker.
Hvis du skal bruge dine byggematerialer nu og her eller blot gerne vil slippe for leveringsomkostningen, så kunne du tænke over at køre varerne på eget initiativ. Dette er i særdeleshed en mulighed ved de gængse byggemarkeder.
Nogle byggemarkeder tilbyder et stort udvalg af produkter, og nogle specialiserer sig i en bestemt type af vare. Du bør bestemme hvorvidt det er afgørende for dig at du har adskillige grupper af varer at vælge i mellem, udover blot stenmel.
Det er helt klart utrolig vigtigt at undersøge, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Du skal have fokus på hvilke regler der gør sig gældende når du bestiller online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis returret. Derfor bør du kende byggemarkedets betingelser.
For en del er gør-det-selv projekter lig med talrige spørgsmål. Derved kan det være en god idé at købe fra en webshop, hvor du får sparring og vejledning omkring stenmel.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er etablerede og højtprofilerede virksomheder, som kan medvirke til øget tryghed til dig som køber online. Det kan du se en fordel i.
De kendte byggecentre forhandler produkter fra alle mulige leverandører, og som følge af dette kan du handle fra et stort udvalg af stenmel online.
De velkendte byggemarkeder er tilgængelige nær dig, og takket være dette har kunderne mulighed for at bestille online og hente byggematerialerne personligt. Af den grund er der mulighed for at spare fragtomkostningen, samt sågar få fat i produkterne straks.

Nichewebshop

Flertallet af specialiserede netshops har meget ekspertise i deres online produktkategori, idet de udelukkende sælger disse produkter. Følgelig er det forventeligt at du får endnu mere brugbar assistance fra folk som er eksperter i lige præcis stenmel.
Størstedelen af webshops med fokus på et smalt varesortiment er mindre firmaer, som typisk drives i Danmark, måske endda fra dit lokalområde. Disse hjælper du ved at bestille stenmel online fra deres webshop.
En masse niche netbutikker styrer selv produktionen af de varer der sælges i de store byggekæder. Når du køber direkte hos niche netbutikkerne online kan du få et ekstra godt tilbud.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Davidsen kom frem i 1944, og lønner i dag cirka 1.000 ansatte i deres 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

stenmel silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og styres dagligt af cirka 1.000 medarbejdere i firmaets 41 byggecentre. Silvan har fokus på salg til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og omfatter i dag flere end 2.300 ansatte i virksomhedens 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

stenmel bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og udgøres i dag af flere end 1.000 medarbejdere i firmaets 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i gode tilbud til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

stenmel harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 mennesker i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 mennesker i forretningens 72 butikker. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og beskæftiger nu omtrent 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

stenmel jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres i dag af omkring 2.100 mennesker i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på billige priser til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og lønner i dag omkring 100 medarbejdere i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 tilstræber billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 500 millioner kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og beskæftiger nu over 500 kollegaer i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog satser på at sælge til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1For projekter udenfor har vind og vejr en væsentlig rolle. Derfor må du hyppigt tage et kig på vejrvarslen i de dage der er op til byggeprocessen, så det ikke uanmeldt går i gang med at piske ned når du netop vil i gang med dit svære projekt.
2Du kunne tænke over om du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du hellere skal hente assistance fra en fagperson til afslutningen af byggeprocessen. Ifald du henter professionel assistance kunne det være en god idé at notere prisoverslag fra forskellige foretagender.
3Det bliver væsentligt at have de nødvendige materialer tilgængelige inden du begynder byggeprocessen. Du vil med fordel kunne nedskrive en enkel huskeliste hvorpå der noteres alt der skal bruges, og dernæst efterse oversigten, med det formål at du kan føle dig overbevist om at du har styr på det.
4Du må på ingen måde negligere sikkerheden, så husk beklædning såsom arbejdssko som sikring overfor eventuelle ulykker. Det er klogt at have styr på sikkerheden i byggeriet, hovedsageligt såfremt du ikke investerer i hjælp fra en ekspert.
5Man skal aldrig nogensinde mangle udstyr. Jævnligt kan det vise sig betydningsfuldt at have grejet tilgængeligt idet du iværksætter dit byggeprojekt. Det er desuden fordelagtigt at indkalkulere de tilhørende udgifter i din økonomi.
6Du kan finde ekstremt mange guides og videoer online hvorfra du kan få gratis hjælp. I særlig grad YouTube faciliterer overvældende meget anvendelig viden, ikke mindst ifald man benytter engelske ord i din søgning.
7Du kan få økonomisk hjælp fra det offentlige til byggerier. Det bliver givet hvis byggeprojektet gør en forskel for klimaet. Tilskudet er altså afhængig af at ombygningen forbedrer planeten.
8Der kommer som regel uventede vanskeligheder i forbindelse med omfattende byggeprojekter, og på grund af det kan det vise sig væsentligt at der er afsat passende tid i køreplanen, som gør at man kan være selvsikker på at nå i mål med projektet.
9I mange tilfælde vil det være betydningsfuldt at have lavet et budget for projektet, så man har en økonomisk ramme. Det kan være en fordel at kortlægge samtlige omkostninger, og dernæst notere omkostningen ved dem hver især.
10Det kan være til god gavn at indhente assistance til arbejdet, ikke mindst i tilfælde af omfattende byggeprojekter. Store ombygninger gør krav på flere mennesker. Desuden viser det sig mere effektivt og mere interessant når man er flere om opgaven.
11Længe før du optager arbejdet kan det vise sig ret afgørende at sikre sig, at byggeprojektet overhovedet overholder loven. Med udgangspunkt i hvordan du bor kan der være diverse love som beskriver, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
12Planlægning viser sig som vejen til at nå problemfrit i mål med byggeprocessen. Du anbefales at liste en gennemarbejdet køreplan, som fortæller hvilke arbejdsopgaver der laves på hvilke tidspunkter, og som ligeledes indeholder en nummerorden. Forsøg at være konkret når du udarbejder køreplanen.
De højest bedømte byggekæder
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er enormt imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 9 % kvitterer med bundkarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som jo er kolossalt beundringsværdigt. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvoraf imponerende 86 % giver den højeste karakter, og alene 2 % har givet den dårligste rating. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er absolut beundringsværdigt. Ratingen grundlægges af 19.208 meninger, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med toprating, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er enormt beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 23.161 meninger, hvor imponerende 69 % kvitterer med maksimum point, og kun 8 % kvitterer med dumpekarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er virkelig flot. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 ratings, hvor intet mindre end 76 % har givet toprating, og alene 4 % har givet den laveste karakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.

Sædvanlige spørgsmål vedr. stenmel

 • Hvad er stenmel?
 • Hvordan bliver stenmel hårdt?
 • Hvordan lægges stenmel?
 • Stenmel hvor tykt et lag?
 • Hvad er stenmel lavet af?
 • Hvad vejer stenmel?
 • Hvordan bruger man stenmel?
 • Hvor meget stenmel skal jeg bruge?
 • Hvad koster stenmel?
 • Hvor kan jeg købe stenmel?
 • Hvor tykt lag stenmel?
 • Hvor langt rækker stenmel?
 • Hvorfor stenmel?
 • Hvor hårdt bliver stenmel?
 • Hvor bruges stenmel?
 • Hvad bruger man stenmel til?
 • Hvordan lægger man stenmel?
 • Hvordan virker stenmel?
 • Hvilken leveringsmåde er smartest?

  En stor portion netbutikker i Danmark yder heldigvis mange forskellige billige leveringsløsninger til stenmel. En der er meget anvendt er for nærværende afhentningssteder, og så kan du blot hente de købte produkter på et selvvalgt tidspunkt. Fragtmuligheden er jo rigtig bekvem, samt tit også den mest billige metode til levering.

  Du bør derudover vælge at bestille produkterne til levering til din lejlighed eller ud til dit arbejdes adresse. Leveringsformen viser sig undertiden et hak mere bekostelig, men også meget overkommelig med stenmel online. Den mest prisbevidste leveringsmåde er uden tvivl selv at hente pakken, men dette kræver at du bor lige ved internet forretningens byggemarked, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

  Fragtperioden på stenmel er jo ultra aktuel når man behøver din pakke inden for kort tid, og herved er det ganske på sin plads at man ser nærmere på den estimerede leveringstid for stenmel. En række forretninger på nettet – for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – yder billig 1 hverdags levering på en række produkter online, der dog er regnet ud fra at bestillingen køres igennem forinden et nøjagtigt klokkeslæt, sådan at de har udsigt til at kunne nå at få de nye varer distribueret forud for at logistikpersonalet har fri.

  En hel del e-forhandlere præsterer levering uden betaling på stenmel online, men typisk er det påkrævet at du aftager for en præcis sum. Derudover kan man tage den mest letkøbte mulighed for levering, der i de fleste tilfælde er at få fragtmanden til at køre dine produkter til et afhentningssted.

  Størstedelen af netbutikker tilbyder klik-og-hent hvor man bestiller billig stenmel online men afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Stark, Bauhaus og XL-Byg. Byggemarkederne tilbyder for eksempel klik-og-hent på stenmel i følgende byer:

  Odder, Grenaa, Kolding, Valby, Jyllinge, Nykøbing Falster, Viborg, Herlev, Herning, Næstved, Ølstykke, Charlottenlund, Fredericia, Højbjerg, Hedehusene, Albertslund, Hedensted, Vanløse, Struer, Esbjerg, Brønshøj, Hjørring, Sønderborg, Thisted, Glostrup, Ishøj, Nakskov, Frederiksberg, Aalborg, Dragør, Søborg, Birkerød, Haderslev, Korsør, Tilst, Nærum, Holstebro, Skanderborg, Vordingborg, Frederikshavn, Rønne, Nørresundby, Haslev, Svendborg, Solrød Strand, Hørsholm, Rudersdal, Virum, Farum, Ballerup, Gladsaxe, Vejle, Køge, Brønderslev, København, Helsingør, Taastrup, Hillerød, Lystrup, Skive, Rødovre, Ikast, Horsens, Gentofte, Hvidovre, Kokkedal, Brøndby, Varde, Aarhus, Lyngby, Aabenraa, Randers, Middelfart, Brabrand, Roskilde, Åbyhøj, Allerød, Lillerød, Vallensbæk, Nyborg, Frederiksværk, Slagelse, Odense, Tårnby, Værløse, Holbæk, Frederikssund, Silkeborg, Stenløse, Greve, Kalundborg, Ringsted, Hobro, og Risskov, .

  Click-and-collect af stenmel er muligt i samtlige dele af landet: Sjælland (Nordsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Falster, Amager, Lolland, Hovedstaden, Bornholm, Vestsjælland, Østsjælland), Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn) og Jylland (Syddanmark, Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Østjylland, Vestjylland).

  Når vi ser på statistikkerne står det tydeligt, at mennesker ofte kigger efter blandt andet stenmel tilbud og stenmel priser. Man ser desuden tit folk efterspørge blandt andet billig stenmel, stenmel online og køb stenmel, foruden de store byggekæder som XL-Byg, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Bygma, Bauhaus og Jem og Fix.

  Priser på stenmel

  Det er i dag virkelig praktisk for almindelige mennesker at finde tilbud på billige stenmel online hos diverse internet firmaer i Danmark, og til tak har flertallet af internet forretninger i Danmark ikke kunne lade være med at stampe prisniveauet på stenmel helt i bund, og derudover yde fragt uden betaling.

  Det kan stadigvæk blive gavnligt at efterprøve nogle forskellige internet webshops efter tilbud og rabatter på stenmel online før du køber, så du er tryg ved at indhente den mindst kostelige pris. Se ikke bare på de store byggecentre som Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Stark, Bygma, 10-4, XL-Byg og Davidsen.

  Du bør trods alt være omhyggelig med, at i tilfælde af at en butik på nettet forhandler billige stenmel online på tilbud til en pris der anses for helt ekstremt attraktiv, kan det mange gange være en varsel om en falsk netbutik. Betalinger med kort er dog inkluderet i en retningslinje, der forsvarer os imod bedrageriske webbutikker.

  Generelt foreslår vi kortkøb eller MobilePay. Som et alternativ burde du overveje en afdragsordning fra for eksempel ViaBill, forudsat du agter at afbetale betalingen af stenmel over et længere tidsrum. Dette tilbydes som regel hos niche netbutikker, men sjældent de velkendte byggemarkeder som eksempelvis 10-4, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Bygma og Davidsen.

  Når man kigger i tendenserne bliver det tydeligt, at folk jævnligt leder efter for eksempel stenmel online og billig stenmel. Man ser desuden tit mennesker lede efter fx køb stenmel, stenmel priser samt stenmel tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg stenmel er 799 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

  Altid PERFEKT.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til gårdsplads omkring højbede omkring træer til bålplads til legeplads til akvarier til akvarier til havegange til bede som fugemateriale til fliser til fuger som belægning til bålsted til belægning til drivhus som toplag til haven til havesti under skærver som terrasse til gangstier til flisefuger som fugesand til indkørsel til planter mod ukrudt som underlag til ridebaner til veje til petanquebaner mod myrer til køkkenhaven

  Varianter: brun hvidt grå sort knust groft granit blå lysegrå bakke lyst antracit fint gult gråt gul

  Størrelser: 0-2 mm 0-8 mm 0-4 mm

  Mængder: 500 kg 1 ton 1 m3 15 kg 500 liter 800 kg 10 kg 25 kg 15 kg 1000 kg 20 kg 25 kg 1 kubikmeter

  Levering: i bigbag afhentning løst leveret vognlæs trailer i løs vægt hent selv i sække i poser

  Brands: Safestone Raw Dansand NCC Champost Weber

  Se nærmere på andre menneskers synspunkter

  Trustpilot tilbyder aldeles pålidelige genveje til at evaluere en stor portion tidligere forbrugeres iagttagelser og herved er det at foretrække, at du beser webshoppens kritik forinden du handler billige stenmel online.

  Facebook fører til for øvrigt flere stabile muligheder for at få kendskab til internet firmaets kundetilfredshed. Tilmed ses mange internet shops hvor kunder kan frembringe en vurdering af virksomhedens service, hvilket ydermere må udnyttes til at tage stilling til hvor glade kunderne er.

  Forinden folk shopper billige stenmel online i en netbutik kunne de til hver en tid løbe igennem deres forretningsvilkår, men det er oftest et tidskrævende arbejde, især ved de velkendte byggecentre som Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Bygma og Stark.

  Et alternativt forslag kunne derfor være at tjekke hvorvidt netbutikken er tilsluttet e-mærket, fordi det generelt er en tryghed om at internet selskabet accepterer de danske love, udover at internet forretningen en gang i mellem besigtiges af eksperter der kender de gældende regulativer.

  Derudover giver det dig genvej til at få bistand, for så vidt du oplever problemstillinger i processen med din shopping med stenmel. Dertil slår vi et slag for at man er klar over de vigtigste bestemmelser i forbindelse med bestillingen af stenmel online, som for eksempel den returpolitik netbutikken anvender.

  På grund af dette er det ydermere relevant, at man stadigvæk gemmer sin faktura e-mail, så man en anden gang vil kunne bekræfte bestillingen af stenmel, ligegyldig om man køber hos Davidsen, 10-4, Stark, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

  Hans D gav 5 stjerner

  Hurtig

  Rasmus Madsen gav 4 stjerner

  God service og hurtig levering

  Henrik gav 5 stjerner

  Super nem hjemmeside og hurtig levering

  Marianne O gav 5 stjerner

  Hurtigt og let

  9 gode råd til din online shopping
  1Vi foreslår generelt køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er en del af en orden, som støtter dig som kunde imod fup e-butikker. Som en anden løsning bør du benytte en afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, hvis du gerne vil honorere pengene over en længere periode.
  2Det har vist sig at være rigtig uproblematisk for købere at sammenligne priser online på billige stenmel på flere outlets på nettet, og af den grund yder massevis af forretninger på nettet fragt uden betaling. Til gengæld kan det immervæk blive lønnende at efterprøve nogle få online selskaber efter rabat og tilbud forinden du køber, således at man er på den sikre side med at antage den laveste pris.
  3Flere online forretninger præsterer fragt uden betaling på stenmel, men i reglen kun ifald du aftager for en bestemt sum. Desuden må man beslutte sig for den mest betalelige form for fragt, hvilket gerne vil blive at få kørt ordren til et afhentningssted. Muligheden viser sig somme tider ligeledes særdeles ukompliceret. Den billigste fragtløsning kan ikke modsiges at være at du selv henter varerne.
  4Vi tilråder at efterse hvorvidt internet selskabet er e-mærke godkendt, da det bør være en påvisning af at online firmaet anerkender de officielle regler, og at virksomheden af og til kigges til af specialister der har ekspertise inden for de gældende vilkår. Forinden nogen køber billige stenmel i en shop på nettet kan man for at være sikker gennemlæse forhandlerens forretningsvilkår.
  5Før nogen køber billige stenmel hos en internet shop kunne man reelt gennemgå e-shoppens forretningsvilkår, men det er tit ikke super interessant. Desuden tilrådes det at kunden er obs på de fundamentale retningslinjer der kan håndhæves i forbindelse med handlen med billige stenmel online, for eksempel den ombytningsret online firmaet bruger.
  6Trustpilot bringer dig ganske belejlige løsninger til at gennemgå ret mange nuværende forbrugeres betragtninger og herved er det anbefalelsesværdigt, at du vurderer e-forretningens vurderinger forud for at du handler billige stenmel online. Facebook indebærer ydermere ret så gode genveje til at få en idé om e-butikkens pålidelighed.
  7Den prisbilligste fragtmulighed vil i de fleste tilfælde være at hente pakken selv, som dog stiller krav om at du har bopæl nær internet firmaets hjemsted. Den type af levering er naturligvis super bestemmende når du mangler stenmel med det samme. Alternativt så sikrer enkelte internet butikker fragt uden betaling, men oftest er det påkrævet at du bestiller for et konkret beløb.
  8En masse online butikker udlover nu om stunder diverse forskellige billige former for fragt til stenmel. En af dem der er mest populær er nu om dage at få leveret til et afhentningssted, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente din bestilling på et selvvalgt tidspunkt. Fragtløsningen er altså særdeles fleksibel, og i mange tilfælde ydermere den mest prisbevidste slags levering.
  9Leveringstidspunktet er naturligvis særdeles afgørende når man har brug for dine nye varer straks, så herved er det særdeles passende at vi kontrollerer den estimerede leveringsdato for stenmel. Masser af firmaer på nettet præsterer billig 1 dags levering på mange af deres varenumre, men husk at det beroer på at du bestiller tidligere end et fastsat tidspunkt.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk