Jordbruget.dk

Støbegrus pristjek

Er du på udkig efter støbegrus? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 795 kr. Det er 51 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg støbegrus inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
795 kr.Sække med 1.000 kgKøb
871 kr.Sække med 1.000 kgKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
960 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.018 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.109 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.114 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.199 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.312 kr.Sække med 500 literKøb
1.440 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.477 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Størrelser: 0-4 mm 0-8 mm

Mængder: 20 kg 25 kg 1 m3 1 ton 25 kg 1000 kg 800 kg 500 kg 15 kg

Levering: i poser vognlæs løst leveret hent selv i sække afhentning trailer i bigbag i løs vægt

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis super relevant at se, om den vare du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du lede andre steder.
Du bør have fokus på hvilke betingelser der gør sig gældende ved din bestilling online, så du slipper for problemer med for eksempel returnering. Af den grund bør du læse virksomhedens regler.
For mange er byggeri ens betydende med mange spørgsmål. Af den grund kan du overveje at købe fra en online byggeshop, hvor du kan få sparring og vejledning omkring støbegrus.
Nogle byggekæder præsterer et stort varesortiment, imens øvrige fokuserer på en bestemt varegruppe. Du bør bestemme hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have adskillige varer at vælge i mellem, foruden bare støbegrus.
Når du har brug for dine byggematerialer med det samme eller blot gerne vil blive fri for fragten, så kunne du med fordel køre produkterne personligt. Det er særligt en mulighed hos de velkendte byggemarkeder.
Du vil finde variationer i salgspriserne på billige støbegrus fra byggemarked til byggemarked. Nogle har fokus på de bedste priser, imens nogle fokuserer på faglig rådgivning. Du må tænke over hvad du vil prioritere.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder samler produkter fra mange forskellige nichebutikker, og af den grund kan du bestille fra et bredt udvalg af støbegrus online.
De store byggekæder er folkekære og velkendte virksomheder, hvilket kan bidrage til øget tryghed når man stopper online. Det er noget nogle vil se som positivt.
De gængse byggecentre finder du i det meste af landet, og derfor har folk valget om at bestille online og fragte produkterne på egen hånd. Derfor har man mulighed for at slippe for leveringsgebyret, og endda få fat i varerne hurtigere.

Nichewebshop

De fleste webshops som sælger få produkter er eksperter i de produkter de sælger online, idet de udelukkende sælger disse varer. Pga. dette forventes det at du får ekstremt konstruktiv hjælp fra medarbejdere som er eksperter i lige præcis støbegrus.
Flertallet af små butikker er små familievirksomheder, som i de fleste tilfælde har danske ejere, måske endda lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe når du bestiller støbegrus online på deres hjemmeside.
Mange nichebutikker på internettet styrer selv produktionen af varerne som de store byggekæder sælger. Når du køber direkte igennem niche netbutikkerne online får du billigere priser.
De største byggecentre i Danmark

Stark blev dannet i 1896, og styres dagligt af i omegn af 2.000 ansatte i de 72 butikker. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og udgøres i dag af omkring 2.300 medarbejdere i selskabets 56 butikker. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og omfatter i dag cirka 2.000 kollegaer i forretningens 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og omfatter i dag i omegn af 100 kollegaer i deres 6 butikker. 10-4 fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

støbegrus harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og beskæftiger i dag cirka 2.000 kollegaer i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg satser på salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

støbegrus bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 kollegaer i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i salg til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og udgøres nu af cirka 1.000 medarbejdere i de 9 butikker. Davidsen fokuserer på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

støbegrus jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og styres dagligt af ca. 2.100 kollegaer i de 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på gode tilbud til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

støbegrus silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og beskæftiger nu cirka 1.000 mennesker i de 41 varehuse. Silvan fokuserer på gode tilbud til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og omfatter i dag omkring 500 ansatte i de 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Godt forarbejde viser sig som vejen til at komme i mål med din byggeproces. Du bør overveje at nedskrive en klar handlingsplan, som dikterer hvilke opgaver der skal laves på hvilken dag, og en tilhørende kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være konkret når du laver tidsplanen.
2Du må unden ingen omstændigheder se bort fra dit eget ve og vel, så husk påklædning såsom arbejdssko som hjælp overfor potentielle risici. Det er uundværligt at du husker dit eget ve og vel i byggeprojektet, ikke mindst ifald du ikke sikrer dig professionel hjælp.
3I god tid inden at du går i gang med byggeriet kan det vise sig rimeligt vigtigt at sikre sig, at det du vil bygge ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i hvordan du bor kan der være mange love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
4Glem ikke at du kan forsøge at få offentlig støtte til byggerier. Det tilbydes i tilfælde af at byggeprojektet er klimavenligt. At få tilbud om støtte betinges altså af at byggeprojektet forbedrer naturen.
5Ved udendørs opgaver har vejret stor betydning. Af den årsag skal du ofte undersøge vejrudsigten lige før byggeriets begyndelse, så det forhåbentlig ikke uden du havde set det komme starter med at piske ned i samme sekund som du er trukket i arbejdstøjet til det krævende projekt.
6Typisk vil det vise sig af stor betydning at udfærdige en budgetoversigt for byggeriet, så man har styr på udgifterne. Det må være økonomisk at tage noter til samtlige udgiftsposter, og bagefter kortlægge udgiften ved hver eneste af dem.
7Der kommer ofte overraskende problemstillinger når det kommer til krævende opgaver, og på grund af det kan det være essentielt at man afsætter rimelig plads i tidsplanen, med det formål at man kan føle sig ubekymret om at kunne få det færdiggjort.
8Det kan blive værdifuldt at du har de presserende materialer klar inden du igangsætter byggeprocessen. Du har god gavn af at udarbejde en enkel note indeholdende det du har brug for, og efterfølgende efterse hvert eneste punkt, hvormed du kan føle dig tryg ved at der ikke er nogen mangler.
9Du bør nødig mangle arbejdsredskaber. I mange tilfælde kan det vise sig fornuftigt at du har værktøjet til disposition akkurat som du tager fat på byggeprojektet. Desuden er det fordelagtigt at indregne disse omkostninger i økonomien.
10Måske burde det overvejes hvorvidt det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du hellere burde købe hjælp fra en ekspert til områder af projektet. Ifald du tager imod hjælp fra en ekspert kan det være fornuftigt at notere en pris fra forskellige leverandører.
11Det er en god idé at sikre sig assistance til byggearbejdet, især i tilfælde af krævende byggeprocesser. Flere opgaver gør krav på flere personer. Samtidig bør det blive hurtigere og sjovere at dele arbejdet med andre.
12Der kan findes rigelige mængder af hjælpeartikler og videoer online hvorfra du kan få tips og tricks. I særlig grad YouTube kan hjælpe med ekstremt meget gavnlig oplysning, særligt hvis du kigger i hele verden.
Danskernes foretrukne byggecentre
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som vel at mærke er meget beundringsværdigt. Ratingen er baseret på 11.467 kommentarer, hvor intet mindre end 86 % giver toprating, og blot 2 % giver den laveste karakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som selvsagt er usædvanligt beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvoraf imponerende 59 % har givet maksimum point, og alene 9 % har givet bundkarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som utvivlsomt er utrolig beundringsværdigt. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 kommentarer, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og bare 2 % giver den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som altså er temmelig beundringsværdigt. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 4 % har givet den dårligste rating. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket selvfølgelig er ekstremt flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med toprating, og bare 8 % har givet den dårligste rating. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.

Mest stillede spørgsmål hvad angår støbegrus

 • Hvad koster støbegrus?
 • Hvor købes støbegrus billigt?
 • Hvad er støbegrus?
 • Hvor meget vejer støbegrus?
 • Hvor er støbegrus på tilbud?
 • Hvor købes støbegrus online?
 • Hvilken form for levering skal du vælge?

  En række online forhandlere tildeler heldigvis diverse billige leveringsudgaver til støbegrus. Den mest anvendte er for øjeblikket pakkeshoppen, og så kan du bare gå forbi efter varerne når det passer dig. Leveringstypen er nemlig yderst praktisk, og ofte ydermere den mest letkøbte løsning til levering.

  Du kunne derudover beslutte dig for at vælge at få sendt til din privatbolig eller ud til dit arbejdes adresse. Leveringstypen viser sig typisk en lille smule dyrere, men derudover særdeles problemfri med støbegrus online. Den billigste mulighed for fragt vil dog altid vise sig at være at hente ordren selv, men den mulighed afhænger af at du har bopæl med kort afstand til online shoppens byggemarked, eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

  Fragtperioden på støbegrus kan i nogle tilfælde være ualmindeligt essentiel i tilfælde af at man står og skal bruge varen fluks, og med det formål er det øjensynligt relevant at du besigtiger den anslåede leveringsdato på støbegrus. En del internet forretninger – eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – præsterer billig dag-til-dag fragt på adskillige produkter online, som dog er forudsat at bestillingen anbringes tidligere end et fastsat klokkeslæt, således at de har en chance for at nå at få ordren fikset forinden personalet holder fyraften.

  Enkelte webshops yder portofri levering på støbegrus online, men i mange tilfælde er det så præmissen at der købes for en konkret sum. Alternativt kunne du gribe den mest prisbevidste metode til levering, hvilket i mange tilfælde vil blive at få fragtmanden til at bringe pakken til et afhentningssted.

  Størstedelen af netshops tildeler click-and-collect hvor man handler billig støbegrus online men selv henter i butikken. Eksempelvis Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, 10-4, Bygma, Stark, Bauhaus og Harald Nyborg. Byggecentrene foreslår eksempelvis klik-og-hent på støbegrus i disse byer:

  Sønderborg, Haderslev, Ringsted, Kalundborg, Vanløse, Vejle, Aabenraa, Kokkedal, Odder, Ølstykke, Brønshøj, Søborg, Solrød Strand, Charlottenlund, Nørresundby, Hjørring, Silkeborg, Åbyhøj, Svendborg, Nærum, Korsør, Hvidovre, Helsingør, Thisted, Horsens, Brønderslev, Odense, Fredericia, Rønne, Kolding, Herning, Rødovre, Ikast, Værløse, Gentofte, Højbjerg, Køge, Birkerød, Farum, Esbjerg, Varde, Brøndby, Frederikssund, Glostrup, Hillerød, Hørsholm, Herlev, Ishøj, Randers, Aarhus, Hedensted, Frederiksværk, Holbæk, Stenløse, Skive, Struer, Brabrand, Dragør, Vordingborg, Vallensbæk, Hobro, Nyborg, Gladsaxe, Tilst, Frederiksberg, Frederikshavn, Ballerup, Albertslund, Jyllinge, Holstebro, Næstved, Allerød, Lyngby, Nakskov, Risskov, Aalborg, Valby, Greve, Viborg, Lillerød, Tårnby, Hedehusene, Middelfart, Grenaa, Lystrup, Nykøbing Falster, Slagelse, Skanderborg, Haslev, Rudersdal, Virum, Roskilde, Taastrup, og København, .

  Klik-og-hent af støbegrus er muligt i alle områder af landet: Jylland (Midtjylland, Vestjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Østjylland, Sydjylland), Fyn (Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn) og Sjælland (Vestsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Lolland, Sydsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Amager, Falster).

  Ved kig i tallene står det tydeligt, at internet shoppere mange gange søger for eksempel billig støbegrus og støbegrus tilbud. Vi ser desuden som regel online shoppere kigge efter blandt andet køb støbegrus, støbegrus online samt støbegrus priser, foruden de udbredte byggemarkeder som Bygma, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Stark, 10-4, Bauhaus, XL-Byg og Harald Nyborg.

  Priser på støbegrus

  Det har vist sig at være ret ligetil for folk at sammenligne priser på billige støbegrus online på forskellige firmaer på nettet, og herved har en lang række internet webshops ikke kunne slippe for at nedsætte prisen på støbegrus betydeligt, og ovenikøbet tilbyde fragt uden gebyr.

  Men det kan til hver en tid være tiden værd at kontrollere visse forhandlere på nettet efter tilbud og rabatter på støbegrus online før du gennemfører din handel, så man er skudsikker på at få fat i den laveste pris. Se ikke kun hos de udbredte byggecentre som Silvan, Davidsen, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg og XL-Byg.

  Du må blot være opmærksom på, at når en e-forretning frembyder billige støbegrus online på tilbud til en tilbudspris der kan ses som uhørt billig, så bør det for det meste være en varsel om en uægte webshop. Shopping med kort er trods alt dækket ind under en anordning, som begunstiger køberen overfor fup forhandlere på nettet.

  Vi anbefaler generelt kortkøb eller MobilePay. Som en anden løsning kan du udnytte en billig afdragsløsning som f.eks. ViaBill, for så vidt du agter at afdrage pengene til støbegrus senere. Dette tilbydes ofte i niche netbutikker, i modsætning til de kendte byggekæder som eksempelvis XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Stark, 10-4 og Harald Nyborg.

  Når vi kigger i tendenserne fremstår det markant, at netshoppere typisk søger eksempelvis billig støbegrus og støbegrus online. Foruden dette ser man jævnligt internet shoppere kigge efter eksempelvis køb støbegrus, støbegrus priser samt støbegrus tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg støbegrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 8 brugeranmeldelser.

  Hurtig og gratis levering til pakkeboks.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Størrelser: 0-8 mm 0-4 mm

  Mængder: 1000 kg 1 m3 25 kg 500 kg 20 kg 800 kg 25 kg 15 kg 1 ton

  Levering: i løs vægt afhentning trailer vognlæs i bigbag hent selv i sække i poser løst leveret

  Kig på folks oplevelser

  Trustpilot forærer dig fuldt ud troværdige løsninger til at bese en lang række tidligere kunders opfattelser og derved er det godt, at du bliver klogere på online shoppens bedømmelser før du lægger din bestilling på billige støbegrus online.

  Facebook tilbyder desuden en række passende metoder til at få et kig ind i internet webshoppens kundefokus. Herinde er der en række webbutikker hvor kunder kan forfatte en omtale af deres køb, hvilket tillige kan drages fordel af til at fornemme tidligere kunders oplevelser.

  Inden nogen køber billige støbegrus online i en e-forhandler kan man sådan set have øje for butikkens handelsbetingelser, dog er det mange gange ikke videre interessant, særligt hos de velkendte byggemarkeder som Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg og Davidsen.

  Alternativet kunne måske være at granske hvorvidt e-shoppen er e-mærket, eftersom det generelt er et fingerpeg om at webshoppen understøtter de officielle danske regler, udover at e-handlen lejlighedsvis undersøges af jurister der er inde i lovgivningen.

  Derudover tilbydes du lejlighed til at blive hjulpet, ifald du skulle få problemstillinger i forbindelse med dit køb af støbegrus. Tillige stiller vi forslag om at køber er vaks omkring de mest betydningsfulde retningslinjer der gælder for bestillingen af støbegrus online, eksempelvis hvilken bytteret internet forretningen benytter.

  På grund af dette er det også relevant, at man til enhver tid bevarer ens kvittering på e-mail, således man når som helst vil kunne bevidne sin bestilling af støbegrus, uanset om man handler hos Stark, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Bygma, 10-4, Bauhaus, XL-Byg eller Harald Nyborg.

  Søren Christiansen gav 5 stjerner

  Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

  Hanne K gav 4 stjerner

  Hurtig levering

  Helle O gav 5 stjerner

  Udmærket

  Lone R gav 4 stjerner

  Varen kommer præcis som ønsket

  9 tips til indkøb via nettet
  1Leveringsdygtigheden er selvfølgelig ekstremt udslagsgivende i tilfælde af at vi har behov for dine nye produkter om kort tid, så af den grund er det fuldkommen væsentligt at man dobbelttjekker det anslåede leveringstidspunkt for støbegrus. De fleste firmaer på nettet tilbyder billig levering på næstkommende hverdag på mange af butikkens varenumre, men glem ikke at det antager at ordren aflægges tidligere end et fastsat klokkeslæt.
  2Trustpilot giver dig fuldstændig fine genveje til at beskue diverse forhenværende konsumenters evalueringer og derved slår vi et slag for, at du beser internet virksomhedens bedømmelser før du handler billige støbegrus online. Facebook forærer dig for øvrigt regulære hensigtsmæssige chancer for at få indsigt i e-forhandlerens popularitet.
  3Adskillige online varehuse tilbyder til alt held en lang række forskellige billige leveringsformer til støbegrus. Det mest populære er efterhånden levering til et afhentningssted, så du nemt selv kan hente de bestilte varer når det passer dig bedst. Muligheden er altså vældig nem, samt ofte endvidere den mest prisbevidste type af levering.
  4Vi anbefaler kortbetalinger eller MobilePay. Kortbestillinger er en del af en lovbestemmelse, som forsvarer os imod uægte e-forretninger. Som et alternativ kunne du vælge en afdragsordning som for eksempel ViaBill, såfremt du har i sinde at klare prisen over et længere tidsrum.
  5Nogle få webshops tilbyder fragt uden beregning på støbegrus, men tit er det under betingelse af at man aftager for et fastsat beløb. Ellers kunne man gribe den billigste leveringstype, hvilket ofte vil være at få kørt din bestilling til en pakkeshop. Fragttypen er sædvanligvis på den anden side ualmindeligt let. Den mest prisbevidste fragtform vil dog altid vise sig at være at du selv henter varerne.
  6Det er i dag ualmindeligt hensigtsmæssigt for internetbrugere at sammenligne priser online på billige støbegrus fra diverse webbutikker, og følgelig garanterer en hel del e-firmaer gebyrfri levering. Derfor kan det immervæk vise sig gunstigt at sammenligne et par internet firmaer efter udsalg og tilbud inden du køber, så man er på den sikre side med at få fat i den bedste pris.
  7Den prisbilligste mulighed for levering vil utvivlsomt være selv at hente varerne, som desværre kræver at du opholder dig nærved webbutikkens arbejdslager. Den leveringsudgave er selvfølgelig ualmindeligt bestemmende ifald du har behov for støbegrus omgående. Alternativt så garanterer visse netshops fragt uden betaling, men typisk er det under forudsætning af at du indkøber for en konkret sum.
  8Vi tilråder generelt at tjekke om internet firmaet er e-mærket, da det burde være en påvisning af at online webshoppen efterlever de danske retningslinjer, og at internet forhandleren jævnligt efterses af fagfolk som mestrer reglerne. Før folk bestiller billige støbegrus på en internet webshop kunne man i virkeligheden betragte netbutikkens betingelser.
  9Inden nogen handler billige støbegrus i en internet handler behøver de altid se på netshoppens handelsaftale, men det er naturligvis en omfattende opgave. Ligeledes kan det anbefales at du er sat ind i de mest basale regler der indvirker på shopping af billige støbegrus online, for eksempel den ombytningsrettighed internet webshoppen anvender.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk