Jordbruget.dk

Støbesand pristjek

Er du på udkig efter støbesand? Vi har fundet 12 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 825 kr. Det er 62 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg støbesand inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
825 kr.Sække med 1.000 kgKøb
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.042 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.098 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.099 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.125 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.138 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.613 kr.Sække med 500 literKøb
1.819 kr.Sække med 775 kgKøb
2.078 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 25 kg 25 kg 1 kubikmeter 15 kg 10 kg 1 ton 15 kg 500 kg 1 m3 500 liter 20 kg 800 kg 1000 kg

Levering: vognlæs i poser hent selv afhentning løst leveret i løs vægt i sække i bigbag trailer

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde forskellighed i prisniveauet på billige støbesand fra webshop til webshop. Nogle giver gode tilbud, imens andre har en høj grad af service. Du må overveje hvad du vurderer er vigtigst.
Det er selvsagt super afgørende at tjekke, hvorvidt de varer du vil købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Ellers kan du tjekke de andre.
For nogle er et byggeprojekt lig med en stor portion spørgsmål. Derfor kan du have fordel af at købe fra en webshop, hvor du har mulighed for at få tips og tricks til valg af støbesand.
Flere byggemarkeder udbyder et bredt udvalg, hvorimod nogle er specialiserede i en bestemt varetype. Du skal bestemme hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have adskillige produkter at vælge i blandt, foruden blot støbesand.
Såfremt du vil have varerne med det samme eller bare ønsker at spare leveringsomkostningen, så kan du overveje at køre varerne på egen hånd. Dette er navnligt et alternativ i de velkendte byggemarkeder.
Du bør kende de handelsbetingelser der gør sig gældende ved din bestilling online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel reklamationer. Af den grund bør man tjekke byggemarkedets handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder er fysisk til stede mange steder i landet, og i kraft af det har folk adgang til at købe online og transportere varerne personligt. På grund af det har du valget om at slippe for fragtomkostningen, og samtidig have varerne nu og her.
De kendte byggemarkeder udbyder produkter fra flere specialbutikker, hvilket giver dig mulighed for at bestille fra et stort sortiment af støbesand online.
De store byggekæder er folkekære og kendte forretninger, som kan give øget troværdighed i forbindelse med dit køb online. Det vil nogle se fordele ved.

Nichewebshop

Størsteparten af webshops som fokuserer på en enkelt niche er små virksomheder, som typisk er danske, muligvis sågar fra dit lokalområde. Dem kan du hjælpe ved at købe støbesand online på deres webshop.
Diverse nichebutikker på nettet har en dybdegående viden om deres varer, da de ikke sælger andet. Således vil du opleve ekstra begavet hjælp fra medarbejdere der er specialister i netop støbesand.
Hovedparten af nichespecifikke netbutikker er producenter af varerne der kan købes i de store byggecentre. Når du køber direkte fra nicheforretningerne online bør du få skarpere priser.
De største byggekæder i Danmark
støbesand harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og lønner i dag ca. 2.000 kollegaer i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

støbesand silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og er nu arbejdsplads for over 1.000 personer i kædens 41 butikker. Silvan fokuserer på billige priser til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og er nu arbejdsplads for over 1.000 mennesker i forretningens 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

støbesand bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og lønner i dag ca. 1.000 medarbejdere i selskabets 17 butikker. Bauhaus tilstræber gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

støbesand jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og lønner i dag omkring 2.100 medarbejdere i de 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på salg til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres nu af over 2.000 kollegaer i de 104 byggecentre. XL-Byg satser på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og udgøres i dag af omtrent 2.300 medarbejdere i kædens 56 varehuse. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og beskæftiger i dag cirka 500 ansatte i de 9 varehuse. Johannes Fog satser på salg til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

10-4 startede i 1947, og omfatter i dag flere end 100 kollegaer i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og udgøres i dag af flere end 2.000 medarbejdere i deres 72 varehuse. Stark har fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for mere end 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Du må ikke på noget tidspunkt glemme din sikkerhed, så husk påklædning såsom hoved- og fodbeklædning der beskytter dig overfor mulige uheld. Det er afgørende at have styr på dit velbefindende i byggeprojektet, hovedsageligt når du ikke fremskaffer hjælp fra en fagperson.
2Typisk vil det være vigtigt at have lavet et regnskab for optimeringen, så du har et økonomisk overblik. Det må være behjælpeligt at notere samtlige poster, og efterfølgende nedskrive beløbet for dem én efter én.
3Der viser sig typisk utidige problemstillinger i tilfælde med omfangsrige byggeprojekter, og ergo vurderes det meningsfuldt at man afsætter betragtelig plads i kalenderen, som bidrager til at man føler sig overbevist om at man ikke kommer i tidsmangel.
4Du kunne tænke over hvorvidt du ønsker at klare det hele selv, eller du må anskaffe hjælp fra en fagmand til færdiggørelsen af det. Når du benytter assistance fra en fagperson vil det typisk være fordelagtigt at få en pris fra forskellige virksomheder.
5Man vil ikke stå uden det nødvendige værktøj. Typisk kan det vise sig fordelagtigt at du har grejet klar idet du påbegynder dit byggeprojekt. Du må heller ikke glemme at medtage de tilhørende omkostninger i budgettet for byggeriet.
6For byggeprojekter udenfor har vejrsituationen en stor rolle. På grund af dette bør du jævnligt tage et kig på vejrudsigten i dagene før byggeprojektet, så du undgår at det uden du havde regnet med det begynder at piske ned i samme sekund som du er i fuld gang med dit komplekse projekt.
7Det kan være en god idé at sikre sig assistance til projektet, især i tilfælde af vigtige projekter. Enkelte projekter bør udføres af flere personer. Derudover bør det være mere effektivt og mere minderigt når man ikke er ene om det.
8Godt forarbejde vil være vejen til et godt forløb med projektet. Du kunne overveje at forfatte en strømlinet handlingsplan, der viser hvilke gøremål der skal laves på hvilket tidspunkt, samt en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Vær skarp når du nedskriver din tidsplan.
9Måske det viser sig fundamentalt at have alle byggematerialer til rådighed forinden du igangsætter projektet. Du kan med fordel udarbejde en overskuelig indkøbsliste som indeholder alt der bliver brug for, og efterfølgende gennemgå hver enkelt ting, med det formål at du føler dig overbevist om at du har det hele.
10Forinden du indleder byggeprojektet kan det blive højst fornuftigt at sikre sig, at projektet overholde de gældende regler. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der gælde forskellige love omkring, hvad du må, og hvad der ikke må laves.
11Du kan finde en hel række hjælpeartikler og videoer online som der kan findes inspiration i. Særligt YouTube bringer dig ret så meget brugbar information, især forudsat at du benytter engelske søgeord.
12Glem ikke at du kan hente økonomisk støtte til byggerier. Det fås såfremt renoveringen gør en forskel for miljøet. Det betinger at projektet forbedrer klimaet.
Danskernes foretrukne byggeshops
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som tydeligvis er virkelig overlegent. Vurderingen er baseret på 23.161 meninger, hvor imponerende 69 % har givet den højeste karakter, og alene 8 % har givet dumpekarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er hamrende imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 bedømmelser, hvor hele 84 % har givet den bedste karakter, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket utvivlsomt er virkelig beundringsværdigt. Scoren er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvor hele 76 % har givet den bedste karakter, og blot 4 % har givet bundkarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er ret så imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvor imponerende 59 % har givet den bedste karakter, og bare 9 % har givet dumpekarakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som i særdeleshed er fantastisk overlegent. Vurderingen grundlægges af 11.467 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 86 % giver toprating, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.

Almindelige spørgsmål rundt om støbesand

 • Hvor meget vejer støbesand?
 • Hvor er støbesand på tilbud?
 • Hvor købes støbesand online?
 • Hvor købes støbesand billigt?
 • Hvad er støbesand?
 • Hvad koster støbesand?
 • Hvilken fragttype skal jeg vælge?

  En stor portion e-forretninger frembyder efterhånden et stort udvalg af billige leveringsudgaver til støbesand. Den mest populære er for nærværende at få leveret til en pakkeshop, og så kan du bare gå forbi efter de købte varer når det passer dig. Leveringsmetoden er nemlig ualmindeligt uproblematisk, og i mange tilfælde også den prisbilligste fragtform.

  Du kan også tænke over at vælge levering til din privatbolig eller til adressen på dit arbejde. Fragtløsningen viser sig i mange tilfælde en tand dyrere, men også vældig overkommelig ift. støbesand online. Den prisbilligste leveringsmåde er dog at du selv henter produkterne, hvilket kræver at du befinder dig nær e-shoppens byggecenter, for eksempel Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

  Leveringsdygtigheden på støbesand er selvfølgelig særligt essentiel ifald man absolut skal bruge din pakke med det samme, så i det øjemed er det jo klogt at du gransker den estimerede leveringsdato for støbesand. En hel del forhandlere på nettet – for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – annoncerer billig levering på næstkommende hverdag på masser af varenumre online, som trods alt forudsætter at ordren laves tidligere end et bestemt klokkeslæt, med det formål at de kan nå at få varerne afsted forud for at medarbejderne har fri.

  Nogle enkelte online varehuse byder på levering uden omkostninger på støbesand online, men undertiden er det betinget af at der shoppes for et præcist beløb. Alternativt skulle du udvælge den mest betalelige fragtform, hvilket ofte er at få fragtfirmaet til at køre din ordre til en pakkeshop.

  Adskillige byggecentre yder click-and-collect hvor man køber billig støbesand online men afhenter i butikken. Fx Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, 10-4, Stark, XL-Byg og Davidsen. Byggekæderne tilbyder for eksempel klik-og-hent på støbesand i følgende områder:

  Ballerup, Nørresundby, Solrød Strand, Rønne, Dragør, Aabenraa, Charlottenlund, Nyborg, Taastrup, Nærum, Ishøj, Lyngby, Slagelse, Roskilde, Viborg, Albertslund, Jyllinge, Allerød, Struer, Næstved, Varde, Haderslev, Holbæk, Tilst, Højbjerg, Thisted, Greve, Kalundborg, Nakskov, Silkeborg, Hørsholm, Brøndby, Helsingør, Odense, Værløse, Horsens, Esbjerg, Frederikshavn, København, Herlev, Frederiksværk, Tårnby, Risskov, Korsør, Sønderborg, Ringsted, Grenaa, Vejle, Lillerød, Hobro, Vanløse, Aarhus, Nykøbing Falster, Svendborg, Hjørring, Birkerød, Farum, Skanderborg, Vordingborg, Lystrup, Fredericia, Frederikssund, Rødovre, Kolding, Hvidovre, Åbyhøj, Brønshøj, Hedensted, Valby, Glostrup, Hedehusene, Gentofte, Vallensbæk, Aalborg, Middelfart, Gladsaxe, Ølstykke, Haslev, Søborg, Odder, Brønderslev, Frederiksberg, Skive, Randers, Herning, Ikast, Køge, Kokkedal, Brabrand, Stenløse, Hillerød, Holstebro, Rudersdal, og Virum, .

  Klik-og-hent for støbesand er muligt i de fleste regioner af landet: Sjælland (Midtsjælland, Lolland, Amager, Vestsjælland, Falster, Nordsjælland, Bornholm, Østsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden), Fyn (Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn) og Jylland (Sydjylland, Midtjylland, Syddanmark, Vestjylland, Østjylland, Nordjylland, Sønderjylland).

  Når der ses på søgedata står det tydeligt, at online shoppere mange gange efterspørger bl.a. billig støbesand og støbesand tilbud. Vi ser desuden typisk internet shoppere lede efter eksempelvis støbesand priser, støbesand online samt køb støbesand, plus de kendte byggemarkeder som Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Silvan og 10-4.

  Tilbud på støbesand

  Det er jo ret så ligetil for alle og enhver at søge information om priser på billige støbesand online på tværs af online outlets, og for det har en lang række online shops ikke kunne slippe for at nedskære priserne på støbesand en hel del, og i øvrigt yde gratis fragt.

  Til gengæld kan det imidlertid vise sig profitabelt at efterse nogle internet selskaber efter tilbud og udsalg på støbesand online før du gennemfører din handel, så man er på den sikre side med at få fat i den prisbilligste pris. Se ikke blot hos de velkendte byggemarkeder som Stark, Davidsen, Silvan, XL-Byg, 10-4, Bygma, Harald Nyborg og Jem og Fix.

  Man må bare ikke overse, at i tilfælde af at en internet handler afhænder billige støbesand online på tilbud til en tilbudspris der er hamrende billig, er det i nogle tilfælde være et signal om en snydagtig netshop. Kortkøb er dog omfavnet af en retningslinje, der begunstiger os overfor falske forretninger på nettet.

  Vi går generelt ind for køb med betalingskort eller mobilbetaling. Alternativt burde du benytte en billig afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du tilstræber at honorere omkostningerne til støbesand ude i fremtiden. Dette tilbydes normalt i niche webshops, i modsætning til de kendte byggecentre som for eksempel XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, 10-4 og Silvan.

  Når man kigger i data står det klart, at online shoppere tit kigger efter eksempelvis støbesand priser og køb støbesand. Derudover oplever vi tit mennesker søge fx billig støbesand, støbesand tilbud samt støbesand online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg støbesand er 795 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 4 brugeranmeldelser.

  Intet at klage over” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 15 kg 1 kubikmeter 500 liter 1 m3 15 kg 500 kg 20 kg 800 kg 25 kg 25 kg 10 kg 1000 kg 1 ton

  Levering: i sække afhentning løst leveret i poser i løs vægt i bigbag vognlæs hent selv trailer

  Se nærmere på tidligere køberes vurderinger

  Trustpilot byder på altid stabile genveje til at læse en stor portion nuværende konsumenters omtaler og herved er det smart, at du gransker e-shoppens omtaler inden du lægger din bestilling på billige støbesand online.

  Facebook resulterer i tilsvarende ret så gode muligheder for at få kendskab til e-forhandlerens troværdighed. Desuden ser vi faktisk webshops som giver folk mulighed for at udfærdige en omtale af ordreforløbet, hvilket på samme måde må tages i brug til at afveje kundetilfredsheden.

  Forud for at nogen køber billige støbesand online på en netshop behøver de ideelt set bese butikkens handelsvilkår, dog er det normalt et omfattende arbejde, i særdeleshed hos de gængse byggemarkeder som Bauhaus, Stark, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen og 10-4.

  Alternativet kunne være at finde ud af om netshoppen er tilsluttet e-mærket, hvilket ofte er en erklæring om at webbutikken imødekommer gældende dansk lovgivning, udover at netbutikken rutinemæssigt kigges til af fagmænd som er inde i vedtægterne på området.

  Derudover tilbydes du mulighed for at få bistand, såfremt du møder dilemmaer med dit køb af støbesand. Yderligere støtter vi at kunden er oppe på mærkerne omkring de mest vedkommende forhold der indvirker på købet af støbesand online, til eksempel hvilken ombytningspolitik e-shoppen benytter.

  Her er det på samme måde essesentielt, at man til enhver tid opbevarer sin kvittering på e-mail, således man i fremtiden vil kunne dokumentere bestillingen af støbesand, uagtet om man køber hos 10-4, Jem og Fix, Stark, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Bygma.

  Lars I gav 5 stjerner

  Quick expedit

  Jørgen Poulsen gav 4 stjerner

  Alt var perfekt.

  Pia Møller gav 5 stjerner

  Hurtig

  Lone F gav 4 stjerner

  Altid gode priser og kvalitet svarer

  9 gode råd til online shopping
  1Trustpilot giver dig nogenlunde gode muligheder for at evaluere en række nuværende forbrugeres ratings og derved kan det anbefales, at du vurderer webbutikkens omtaler før du shopper billige støbesand online. Facebook resulterer i på samme måde forholdsvis sikre løsninger til at få et kig ind i internet webshoppens pålidelighed.
  2Den mest betalelige leveringsudgave vil i de fleste tilfælde være at hente ordren selv, som dog stiller krav om at du befinder dig i nærheden af webshoppens lager. Den fragtform er naturligvis super vital hvis man har brug for støbesand straks. Alternativt så frembyder en række online forretninger gebyrfri levering, men i reglen kun ifald der indkøbes for en konkret sum.
  3Temmelig mange online forhandlere foreslår heldigvis alverdens billige løsninger til levering til støbesand. Et hit er efterhånden pakkeshops, hvor du så nemt kan hente din pakke når du har lyst. Den er jo ultra overkommelig, samt ofte ydermere den mest betalelige fragttype.
  4Fragttiden er jo ultra væsentlig forudsat man står og skal bruge ordren straks, og herved er det rigtig centralt at man kontrollerer leveringstidspunktet for støbesand. Flere internet shops tilsiger billig dag-til-dag levering på en lang række produkter, men som ikke desto mindre står og falder med at du når at bestille før et nøjagtigt klokkeslæt.
  5Generelt anbefaler vi at tjekke om webbutikken er verificeret af e-mærket, grundet at det er et billede på at e-shoppen følger de danske love, udover at hjemmesiden lejlighedsvis kigges til af jurister der mestrer lovene på området. Forinden nogen køber billige støbesand hos en netbutik burde man for at være sikker gennemgå virksomhedens forretningsbetingelser.
  6Visse internet shops yder levering uden gebyr på støbesand, men for det meste kræves det at der handles for et bestemt beløb. Alternativt burde du beslutte sig for den mest prisbevidste leveringsmanér, hvilket gerne vil blive at få fragtmanden til at levere din ordre til et afhentningssted. Fragtmuligheden bliver undertiden ligeledes yderst fleksibel. Den mest prisbevidste mulighed for levering vil dog til enhver tid være at hente pakken selv.
  7Det har vist sig at være ultra uproblematisk for almindelige dødelige at undersøge tilbud online på billige støbesand i blandt forskellige online outlets, og på grund af dette præsterer adskillige online webshops portofri fragt. Trods dette kan det trods alt vise sig gunstigt at studere visse internet firmaer efter tilbud og udsalg forinden du køber, så man er velinformeret til at få den skarpeste pris.
  8Inden folk bestiller billige støbesand i en netshop kan man sådan set gøre sig bekendt med indholdet af virksomhedens forretningsaftale, det er dog almindeligvis ikke videre interessant. Yderligere støtter vi at du er omhyggelig omkring de vigtigste retningslinjer der har indflydelse på bestillingen af billige støbesand online, som eksempelvis hvilken ombytningsrettighed butikken garanterer.
  9Generelt går vi ind for køb med kort eller mobilbetaling. Betalinger med kort er omfavnet af en lov, som værner køberen imod fup internet webshops. Som alternativ burde du drage fordel af en billig afbetalingsløsning fra fx ViaBill, ifald du har til hensigt at klare beløbet over tid.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk