Jordbruget.dk

Strandmørtel pristjek

Er du på udkig efter strandmørtel? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 500 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Frishop.dk, som sælger 500 liter for kun 859 kr. Det er 63 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 500 liter strandmørtel inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
859 kr.Sække med 500 literKøb
859 kr.Sække med 500 literKøb
943 kr.Sække med 500 literKøb
989 kr.Sække med 500 literKøb
1.177 kr.Sække med 500 literKøb
1.203 kr.Sække med 500 literKøb
1.220 kr.Sække med 500 literKøb
1.307 kr.Sække med 500 literKøb
1.419 kr.Sække med 500 literKøb
1.419 kr.Sække med 500 literKøb
1.419 kr.Sække med 500 literKøb
1.437 kr.Sække med 500 literKøb
1.541 kr.Sække med 500 literKøb
1.549 kr.Sække med 500 literKøb
2.300 kr.Poser med 15 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 500 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til fugning til udvendig puds til pudsning

Varianter: 0,09 7.7 %

Mængder: 1 ton 25 kg 800 kg 10 kg 1000 kg 1 m3 15 kg 500 kg 20 kg 15 kg 500 liter 25 kg 1 kubikmeter

Levering: vognlæs i løs vægt trailer i bigbag løst leveret i poser afhentning i sække hent selv

Brands: Igelsø Raw Scan Weber Lip Skalflex

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er byggeprojekter ens betydende med talrige spørgsmål. Af den grund bør du vælge en netbutik, hvor du tilbydes information omkring strandmørtel.
Såfremt du vil have byggematerialerne hurtigst muligt eller blot ønsker at blive fri for fragtomkostningen, så kunne du overveje at køre byggematerialerne på egen hånd. Dette er hovedsageligt en mulighed i de store byggekæder.
Der er forskel på prisniveauet på billige strandmørtel hos de forskellige online byggekæder. Enkelte har gode tilbud, imens øvrige har fokus på faglig sparring. Du skal overveje hvad du vil prioritere.
Det er helt klart super afgørende at vide, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Hvis ikke kan du finde et andet.
Du skal have fokus på hvilke betingelser der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå problemer med for eksempel reklamationer. Derfor skal man læse butikkens handelsbetingelser.
Nogle byggemarkeder fremviser et stort varesortiment, hvorimod øvrige er specialiserede i en bestemt varegruppe. Du kan afveje om det er betydningsfuldt for dig at du har mange grupper af varer at vælge i blandt, udover blot strandmørtel.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er etablerede og landskendte forretninger, hvilket kan medvirke til øget sikkerhed til dig som køber online. Det vil nogle se fordele i.
De store byggecentre har butikker overalt i landet, og derved har du valget om at købe online og hente byggematerialerne personligt. Takket være dette kan man undgå fragtgebyret, og endda skaffe produkterne hurtigere.
De gængse byggemarkeder udbyder produkter fra alle mulige nichebutikker, og af den grund kan du vælge fra et stort sortiment af strandmørtel online.

Nichewebshop

Størstedelen af nichebutikker er opstartsvirksomheder, der typisk er danske, gerne ovenikøbet lokalt nær dig. Dem støtter du ved at bestille strandmørtel online hos dem.
Størstedelen af webshops som fokuserer på en enkelt niche ved ekstremt meget om deres online produktkategori, da de ikke sælger andre varer. Herved er det forventeligt at du får ekstra begavet service fra ansatte der er specialister i netop strandmørtel.
Majoriteten af nichespecifikke webshops styrer selv produktionen af produkterne der sælges i de større byggemarkeder. Ved køb direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online får du bedre priser.
De største byggemarkeder i Danmark

Davidsen startede i 1944, og er nu arbejdsplads for over 1.000 kollegaer i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen satser på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.300 personer i virksomhedens 56 varehuse. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 ansatte i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og beskæftiger nu flere end 2.000 ansatte i kædens 72 varehuse. Stark fokuserer på salg til professionelle, og sælger årligt for mere end 7 milliarder kroner.

strandmørtel jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og omfatter i dag ca. 2.100 kollegaer i de 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

strandmørtel silvan

Silvan startede i 1968, og udgøres i dag af ca. 1.000 personer i virksomhedens 41 varehuse. Silvan tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

strandmørtel harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og lønner i dag over 2.000 ansatte i de 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og lønner i dag i nærheden af 100 ansatte i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

strandmørtel bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og beskæftiger nu flere end 1.000 mennesker i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus tilstræber gode tilbud til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og omfatter i dag i omegn af 500 mennesker i firmaets 9 butikker. Johannes Fog satser på salg til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Det er afgørende at du har samtlige byggematerialer disponible inden du begynder projektet. Du kunne lave en overskuelig note hvor der bør fremgå alt hvad du har brug for, og som det næste eftergå hvert eneste punkt, så du føler dig overbevist om at alt er klar.
2Du bør regne på om du selv vil klare det hele, eller du kan have fordel af at hente assistance fra en professionel til opstarten af arbejdet. Når du køber hjælp fra en fagmand kan det være en god idé at lede efter prisoverslag fra diverse leverandører.
3Man kan forsøge at få offentligt tilskud til byggeprojekter. Det tilbydes i tilfælde af at projektet er klimavenligt. Bidraget beroer altså på at byggeriet forbedrer klimaet.
4Før du optager dit byggeprojekt kan det være ultra værdifuldt at sikre sig, at byggeriet ikke er ulovligt. Alt efter din boligtype vil der vise sig begrænsende retningslinjer omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
5Du skal unden ingen omstændigheder undlade at tage højde for dit eget helbred, så glem ej sikkerhedsbeklædning som fx hjelm og sko der skåner dig imod eventuelle risici. Det er fundamentalt at du husker sikkerheden i byggeriet, navnlig ifald du ikke har assistance fra en fagperson.
6Ved udendørs byggeprojekter kan eventuelt regnvejr få en afgørende rolle. Af den årsag må du tit tjekke vejrmeldingerne i tiden op til byggeprocessen, så du slipper for at det mod forventning begynder at stå ned i stænger bedst som du vil i gang med det omfattende byggeprojekt.
7Typisk vil det vise sig betydningsfuldt at have et udgiftsbudget for byggeriet, så man har styr på omkostningerne. Det må være behjælpeligt at kortlægge hver eneste udgiftspost, hvorefter man kunne dokumentere omkostningen ved dem alle sammen.
8Det kan være til god gavn at spørge om assistance til byggearbejdet, specielt i tilfælde af vigtige byggeopgaver. Store ting gør krav på mere end en person. Ydermere er det mere effektivt og sjovere at være flere om det.
9Forberedelse viser sig som metoden til et godt forløb med byggeprocessen. Du er nødt til at lave en klar strategi, som dikterer hvilke gøremål der skal løses på hvilken dag, inklusiv en prioriteret rækkefølge. Forsøg at være konkret idet du laver planen.
10Der kommer jævnligt ubelejlige bump på vejen når det kommer til avancerede projekter, og af den grund viser det sig afgørende at der afsættes rimelig tid i agendaen, således at man kan være overbevist om at komme i mål.
11Du har adgang til utrolig mange artikler og videoer fra alverdens hjemmesider som kan vejlede dig. Særligt YouTube yder assistance med betydelige mængder nyttig viden, i særlig grad såfremt du skriver søgeordene på engelsk.
12Man vil ikke stå uden det nødvendige værktøj. Typisk vil det være fundamentalt at have udstyret tilgængeligt forinden du starter dit byggeprojekt. Desuden er det afgørende at indregne de tilhørende omkostninger i dit udgiftsbudget.
De mest folkekære byggekæder
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som klart er temmelig betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvor imponerende 69 % giver 5 stjerner, og kun 8 % kvitterer med dumpekarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er temmelig flot. Karakteren grundlægges af 2.856 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 9 % kvitterer med den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er ekstremt betryggende. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 meninger, hvor intet mindre end 76 % giver 5 stjerner, og bare 4 % kvitterer med den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ultra beundringsværdigt. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvoraf hele 86 % giver 5 stjerner, og alene 2 % giver dumpekarakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er ultra flot. Ratingen er regnet ud fra 19.208 meninger, hvor intet mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og blot 2 % har givet bundkarakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.

Mest stillede spørgsmål vedr. strandmørtel

 • Strandmørtel?
 • Hvad er strandmørtel?
 • Hvad bruges strandmørtel til?
 • Hvor meget cement i strandmørtel?
 • Hvilken fragtform er bedst?

  Mange e-firmaer yder heldigvis en lang række forskellige billige muligheder for levering til strandmørtel. Et hit er i dag udleveringssteder, og så kan du bare gå forbi efter de købte varer præcis når det passer dig. Leveringsmetoden er nemlig rigtig gnidningsløs, samt typisk tilmed den mest letkøbte leveringsmanér.

  Du bør også afveje for og imod at få produkterne bragt til din lejlighed eller til adressen hvor du arbejder. Metoden viser sig tit en sjat mere omkostningsfuld, men endda særligt smertefri med strandmørtel online. Den billigste løsning kan ikke modsiges at være selv at hente varerne, som desværre kræver at du fysisk befinder dig nærved internet shoppens butikker, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

  Leveringshastigheden på strandmørtel er yderst essentiel hvis vi absolut skal bruge varen inden for få dage, så i det øjemed er det relativt klogt at vi ser nærmere på den forventede leveringsdato på strandmørtel. En række online virksomheder – herunder Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – giver løfte om billig dag-til-dag fragt på en række af deres produkter online, der dog betinges af at orden realiseres forud for et konkret tidspunkt, så at de kan nå at få dit nye produkt ordnet før lagermedarbejderne holder fyraften.

  Nogle internet firmaer yder fragt uden gebyr på strandmørtel online, men i de fleste tilfælde er det under betingelse af at du køber for en fastsat pris. Desuden skal du udvælge den billigste form for levering, som gerne vil blive at få fragtfirmaet til at bringe din pakke til et udleveringssted.

  En del byggemarkeder yder klik-og-hent hvor man bestiller billig strandmørtel online men afhenter i byggemarkedet. Fx Jem og Fix, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Bauhaus og Stark. Byggecentrene frembyder blandt andet click-and-collect på strandmørtel i disse byer:

  Frederikssund, Frederiksværk, Nyborg, Lystrup, Vejle, Skanderborg, Søborg, Aabenraa, Korsør, København, Virum, Næstved, Vordingborg, Helsingør, Lyngby, Grenaa, Rødovre, Rudersdal, Ballerup, Aarhus, Thisted, Skive, Viborg, Hedensted, Aalborg, Greve, Kokkedal, Herning, Charlottenlund, Hørsholm, Solrød Strand, Holbæk, Svendborg, Sønderborg, Ølstykke, Køge, Silkeborg, Valby, Stenløse, Brønderslev, Haslev, Frederiksberg, Slagelse, Nakskov, Risskov, Lillerød, Ishøj, Albertslund, Hjørring, Nærum, Nørresundby, Dragør, Birkerød, Odder, Horsens, Holstebro, Gladsaxe, Hedehusene, Fredericia, Tilst, Nykøbing Falster, Middelfart, Hvidovre, Kalundborg, Haderslev, Esbjerg, Brabrand, Kolding, Allerød, Farum, Værløse, Brønshøj, Odense, Randers, Frederikshavn, Ringsted, Ikast, Struer, Glostrup, Taastrup, Gentofte, Højbjerg, Tårnby, Hobro, Roskilde, Herlev, Vallensbæk, Varde, Vanløse, Åbyhøj, Jyllinge, Rønne, Brøndby, og Hillerød, .

  Afhentning for strandmørtel er tilgængeligt i alle dele af Danmark: Sjælland (Nordsjælland, Falster, Midtsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Vestsjælland, Amager, Lolland, Bornholm, Østsjælland), Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Midtfyn) og Jylland (Sønderjylland, Nordjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sydjylland, Østjylland, Syddanmark).

  Ses der på statistikkerne fremstår det markant, at online shoppere jævnligt søger fx strandmørtel priser og køb strandmørtel. Derudover oplever vi typisk netshoppere efterspørge for eksempel billig strandmørtel, strandmørtel tilbud og strandmørtel online, plus de kendte byggemarkeder som Davidsen, XL-Byg, 10-4, Silvan, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Stark.

  Rabat på strandmørtel

  Det har vist sig at være yderst smart for almindelige dødelige at sammenligne tilbud på billige strandmørtel online hos forskellige e-butikker, og altså har flertallet af internet forretninger i Danmark set sig nødsaget til at formindske priserne på strandmørtel drastisk, og i øvrigt byde på gebyrfri levering.

  Derfor kan det til hver en tid vise sig smart at efterprøve flere e-handler efter udsalg og tilbud på strandmørtel online forud for at du shopper, så man er tryg ved at indhente den mest betalelige pris. Se ikke kun på de udbredte byggemarkeder som Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg og Stark.

  Du må lige meget hvad være klar over, at såfremt en netbutik tilbyder billige strandmørtel online til salg for en pris der er enormt gunstig, er det mange gange være et karakteristika der viser en svindel e-butik. Shopping med kort er heldigvis indbefattet af en anordning, som assisterer en overfor uoprigtige internet butikker.

  Vi slår generelt et slag for kortkøb eller betalinger med mobilen. Som et alternativ bør du udnytte et afdragstilbud som f.eks. ViaBill, såfremt du agter at afbetale betalingen af strandmørtel over en periode. Dette foreslåes ofte hos online nichebutikker, i modsætning til de gængse byggekæder som fx 10-4, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg og Davidsen.

  Ved indkig i tendenserne står det markant, at netshoppere jævnligt kigger efter fx strandmørtel tilbud og køb strandmørtel. Derudover oplever vi ofte online shoppere lede efter for eksempel strandmørtel priser, strandmørtel online og billig strandmørtel.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 500 liter kg strandmørtel er 859 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 9 brugeranmeldelser.

  Hurtig levering” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til fugning til udvendig puds til pudsning

  Varianter: 7.7 % 0,09

  Mængder: 15 kg 800 kg 20 kg 10 kg 25 kg 15 kg 1 kubikmeter 25 kg 1000 kg 1 m3 500 liter 500 kg 1 ton

  Levering: i løs vægt trailer i bigbag afhentning vognlæs løst leveret hent selv i poser i sække

  Brands: Igelsø Raw Scan Skalflex Weber Lip

  Udforsk folks bedømmelser

  Trustpilot forærer dig altid anstændige chancer for at verificere flere eksisterende brugeres tanker og herved anbefaler vi, at du kigger på online forretningens kritik inden du bestiller billige strandmørtel online.

  Facebook yder derudover sådan set fine chancer for at få indblik i e-butikkens troværdighed. Tilmed er der endda butikker på nettet som giver folk mulighed for at skrive en evaluering af deres køb, hvilket ydermere må tages i brug til at få et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

  Før folk køber billige strandmørtel online i en webbutik burde de helt sikkert løbe igennem dens forretningsbetingelser, det er dog almindeligvis ikke specielt ophidsende, i særdeleshed med de velkendte byggecentre som Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Bygma, 10-4, Stark og Jem og Fix.

  Et andet forslag kunne måske være at kontrollere om e-shoppen er medlem af e-mærket, eftersom det skulle være et tegn på at webshoppen anerkender de opstillede regler, foruden at online forretningen af og til efterses af eksperter der har megen viden om de gældende vilkår.

  Desuden får du genvej til bistand, hvis du oplever problemer i processen med din bestilling af strandmørtel. Desuden stiller vi forslag om at du er sat ind i de mest basale betingelser der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af strandmørtel online, som fx hvilken returret butikken garanterer.

  Her er det desuden essesentielt, at man altid beholder sin faktura e-mail, således man altid kan eftervise sit køb af strandmørtel, hvad end man shopper hos Bauhaus, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Stark eller Bygma.

  Michael gav 5 stjerner

  Er meget tilfreds med handlen

  Anders Knudsen gav 4 stjerner

  Vi er meget tilfredse med hele…

  Niels Jørgensen gav 5 stjerner

  Super hurtig levering.

  Birthe Jørgensen gav 5 stjerner

  Quick expedit

  9 gode råd til indkøb via nettet
  1Fragttiden er naturligvis virkelig central hvis man har behov for dine nye produkter omgående, så derfor er det rimelig essentielt at man studerer den anslåede leveringsdato ved strandmørtel. En del webbutikker garanterer billig 1 dags levering på de fleste varer, men vær vagtsom da det er afhængig af at ordren gennemføres forinden et bestemt tidspunkt.
  2Vi anbefaler generelt at bemærke om online virksomheden er e-mærket, siden det burde være et bevis på at internet forretningen opererer i overensstemmelse med de danske love, tillige med at online forhandleren af og til efterses af eksperter der kender reglerne. Forud for at nogen shopper billige strandmørtel på en online shop kunne de i virkeligheden granske virksomhedens forretningsaftale.
  3Vi tilråder køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er omfattet af et regulativ, som sikrer en imod falske forhandlere på nettet. Som et alternativ kunne du drage nytte af en billig afdragsløsning fra fx ViaBill, hvis du vil klare prisen senere.
  4Inden nogen handler billige strandmørtel hos en netbutik kunne de sådan set studere butikkens regler, men det er typisk en tidskrævende opgave. Tillige er det anbefalelsesværdigt at man er oppe på mærkerne omkring de primære reglementer der har indvirkning på bestillingen af billige strandmørtel online, eksempelvis den returrettighed e-forretningen garanterer.
  5En stor portion internet butikker udlover heldigvis alverdens billige former for levering til strandmørtel. En der er meget almindelig er nu om stunder udleveringssteder, fordi du så nemt kan hente dine varer når du har lyst. Løsningen er nemlig vældig gnidningsløs, og i mange tilfælde tilmed den mest betalelige fragtmetode.
  6Visse online webshops lover fragt uden beregning på strandmørtel, men oftest er det så nødvendigt at man indkøber for et fastsat beløb. Ellers kunne du foretrække den mest billige fragtform, der i mange tilfælde er at få fragtmanden til at levere din bestilling til en pakkeshop. Muligheden bliver uheldigvis til gengæld super let. Den mest billige mulighed for levering er unægtelig at du selv henter pakken.
  7Det har vist sig at være rigtig bekvemt for alle og enhver at finde frem til de bedste priser online på billige strandmørtel fra forskellige internet varehuse, og derved yder flere butikker på nettet fragt uden beregning. Dog kan det imidlertid være indbringende at studere nogle online varehuse efter billige priser før du gennemfører dit køb, således at man ikke er i tvivl om at få fat i den laveste pris.
  8Den mest letkøbte slags levering kan ikke modsiges at være at hente ordren selv, som jo kræver at du opholder dig med kort afstand til internet butikkens tilholdssted. Den leveringsmulighed er selvfølgelig rigtig væsentlig om vi behøver strandmørtel om få sekunder. Alternativt så præsterer indtil flere e-forhandlere fragt uden gebyr, men oftest kræves det at man køber for en konkret sum.
  9Trustpilot frembyder stort set solide chancer for at læse en længere række aktuelle forbrugeres tanker og på grund af dette er det fornuftigt, at du kigger på netshoppens anmeldelser før du bestiller billige strandmørtel online. Facebook forærer dig ligeledes en lang række solide genveje til at få indsigt i e-firmaets pålidelighed.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk