Jordbruget.dk

Strandsandsmørtel pristjek

Er du på udkig efter strandsandsmørtel? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 500 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Frishop.dk, som sælger 500 liter for kun 859 kr. Det er 63 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 500 liter strandsandsmørtel inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
859 kr.Sække med 500 literKøb
859 kr.Sække med 500 literKøb
943 kr.Sække med 500 literKøb
989 kr.Sække med 500 literKøb
1.177 kr.Sække med 500 literKøb
1.203 kr.Sække med 500 literKøb
1.220 kr.Sække med 500 literKøb
1.307 kr.Sække med 500 literKøb
1.419 kr.Sække med 500 literKøb
1.419 kr.Sække med 500 literKøb
1.419 kr.Sække med 500 literKøb
1.437 kr.Sække med 500 literKøb
1.541 kr.Sække med 500 literKøb
1.549 kr.Sække med 500 literKøb
2.300 kr.Poser med 15 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 500 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til fuger til vandskuring til puds

Mængder: 500 liter 25 kg 1000 kg 1 kubikmeter 15 kg 25 kg 20 kg 10 kg 500 kg 800 kg 1 ton 1 m3 15 kg

Levering: i sække trailer løst leveret hent selv i bigbag i løs vægt vognlæs afhentning i poser

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut utrolig afgørende at tjekke, om de produkter du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Som alternativ må du vælge et andet.
Der er variationer i salgspriserne på billige strandsandsmørtel fra byggemarked til byggemarked. Enkelte giver gode tilbud, hvorimod andre fokuserer på et højt serviceniveau. Du må afveje hvad du foretrækker.
Nogle byggekæder tilbyder et stort udvalg, og andre specialiserer sig i en specifik varetype. Du kan gennemtænke hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange grupper af varer at vælge fra, udover bare strandsandsmørtel.
Såfremt du står og skal bruge byggematerialerne hurtigst muligt eller blot gerne vil undgå fragtomkostningen, så kunne du overveje at hente varerne personligt. Det er særligt muligt ved de velkendte byggecentre.
For mange er et byggeprojekt forbundet med en verden af spørgsmål. Derved vil du med fordel kunne bestille ved et online byggemarked, hvor du kan modtage rådgivning til valg af strandsandsmørtel.
Du bør kende de betingelser der gør sig gældende ved din bestilling online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis returret. Derfor skal man læse forretningens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og velkendte virksomheder, som kan medvirke til en tryghedsfornemmelse når man handler online. Dette vil nogle se fordele ved.
De store byggemarkeder samler produkter fra adskillige nichebutikker, og dermed kan du købe fra et stort udvalg af strandsandsmørtel online.
De gængse byggemarkeder finder du nær dig, og takket være dette har flertallet tilbuddet om at handle online og køre byggematerialerne på eget initiativ. Takket være dette kan man blive fri for fragten, samt sågar få fat i varerne nu og her.

Nichewebshop

Majoriteten af nichebutikker på nettet er specialister i det produktsortiment de har online, da de ikke sælger andre produkter. Pga. dette bør du modtage super anvendelig rådgivning fra medarbejdere der er specialister i netop strandsandsmørtel.
Størstedelen af nichespecifikke netbutikker er producenter af de varer som du kan købe i byggemarkederne. Når du køber direkte igennem nichebutikkerne online kan du forvente at få en bedre pris.
Forskellige små butikker er iværksættervirksomheder, som oftest er danske, givetvis ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at støtte når du handler strandsandsmørtel online hos dem.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Johannes Fog blev dannet i 1920, og udgøres nu af i nærheden af 500 mennesker i firmaets 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

strandsandsmørtel bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 personer i kædens 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og omfatter i dag mere end 2.000 personer i selskabets 104 varehuse. XL-Byg sætter ind på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

strandsandsmørtel jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres nu af cirka 2.100 personer i kædens 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i billige priser til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og lønner i dag ca. 100 personer i forretningens 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

strandsandsmørtel harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 personer i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og udgøres i dag af i nærheden af 2.300 ansatte i virksomhedens 56 varehuse. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og udgøres i dag af ca. 2.000 medarbejdere i forretningens 72 butikker. Stark har fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og beskæftiger nu flere end 1.000 kollegaer i firmaets 9 byggecentre. Davidsen har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

strandsandsmørtel silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 mennesker i firmaets 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Man bør for alt i verden ikke gå ned på grej. I mange tilfælde kan det vise sig vigtigt at have værktøjet parat idet du iværksætter byggeprocessen. Derudover er det vigtigt at medtage disse omkostninger i budgettet.
2Du bør på ingen måde glemme dit eget ve og vel, så husk påklædning herunder sko og hjelm der beskytter dig mod eventuelle uheld. Det er uundværligt med fokus på dit velbefindende i dit byggeprojekt, ikke mindst ifald du ikke får professionel assistance.
3Der kommer uden tvivl overraskende problemstillinger i tilfælde med krævende byggeprojekter, og altså vil det vise sig værdifuldt at man afsætter god plads i planen, således at man kan være tryg ved at man ikke kommer i tidsmangel.
4Måske kan det blive essentielt at du har alle byggematerialer klar til brug inden du starter projektet. Du vil med fordel kunne lave en hurtig indkøbsseddel hvor der bør fremgå alle de ting som er nødvendige, og derefter eftergå hver enkelt ting, således at du kan føle dig overbevist om at du har husket det hele.
5Du kan søge hjælp rent økonomisk til renoveringer. Det gives når byggeriet er klimavenligt. Tilskudet forudsætter dermed at byggeprojektet har en positiv effekt på klimaet.
6Forberedelse er nøglen til at lykkes med dit byggeprojekt. Du anbefales at udarbejde en strømlinet dagsorden, der dikterer hvilke gøremål der skal laves på hvilke dage, inklusiv en rækkefølge. Vær skarp i udarbejdelsen af tidsplanen.
7Forinden du iværksætter dit byggeprojekt kan det vise sig yderst essentielt at sikre sig, at byggeprojektet overhovedet overholder gældende love. Alt efter din bopæl vil der vise sig en række love omkring, hvad du må, og hvad du ikke kan få lov til.
8Der er alle mulige former for vejledninger og videoer online hvorfra du kan få inspiration. Specielt YouTube er formidler af enormt meget almennyttig viden, især ifald man skriver søgeordene på engelsk.
9For projekter udenfor kan vejrsituationen få en væsentlig rolle. Derfor skal du tit tage notits af vejrberetningerne i dagene op til projektets begyndelse, så det forhåbentlig ikke ganske ubelejeligt starter med at regne når du lige er startet på det store projekt.
10Det kan overvejes hvorvidt det er muligt at lave hele projektet selv, eller du alternativt bør anskaffe professionel hjælp til delelementer af arbejdet. Når du indhenter hjælp fra en professionel kunne det være en god idé at søge tilbud fra en håndfuld virksomheder.
11Typisk vil det være afgørende at udarbejde et regnskab for byggeriet, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det bør være økonomisk at nedskrive hver enkelt udgift, hvorefter man kunne notere prisen på dem enkeltvis.
12Det kan vise sig nyttigt at indhente en hjælpende hånd til arbejdet, især såfremt det er større projekter. Krævende byggerier kræver flere folk. Desuden bør det blive mere produktivt og mere socialt at være flere om det.
De højest bedømte byggeshops
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som jo er ultra flot. Evalueringen grundlægges af 19.208 ratings, hvor imponerende 84 % giver maksimum point, og alene 2 % har givet dumpekarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket klart er kolossalt godt arbejde. Scoren grundlægges af 11.467 anmeldelser, hvoraf hele 86 % kvitterer med topkarakter, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er enormt beundringsværdigt. Ratingen er baseret på 2.856 bedømmelser, hvor hele 59 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 9 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, hvilket vel at mærke er rigtig overlegent. Ratingen grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvor imponerende 76 % giver toprating, og blot 4 % har givet den laveste karakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er yderst beundringsværdigt. Ratingen grundlægges af 23.161 ratings, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet toprating, og bare 8 % giver den laveste karakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken fragttype skal du vælge?

Temmelig mange webbutikker i Danmark tildeler efterhånden en række forskellige billige former for fragt til strandsandsmørtel. En af de populære er nu om stunder at få leveret til et afhentningssted, hvor du så selv henter din bestilling lige når det passer dig. Løsningen er jo ret fleksibel, og desuden tillige den mindst kostelige leveringsmodel.

Du kunne endvidere vælge at vælge afsending til din private bopæl eller til adressen hvor du arbejder. Leveringstypen viser sig undertiden en sjat dyrere, men til gengæld ret praktisk med strandsandsmørtel online. Den billigste leveringsudgave vil dog til enhver tid være at hente produkterne selv, hvilket dog forudsætter at du er tæt på e-firmaets byggecenter, for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Fragtperioden på strandsandsmørtel kan i nogle tilfælde være særligt central forudsat du absolut skal bruge pakken om et øjeblik, så med det formål er det selvsagt vigtigt at du ser nærmere på den estimerede leveringstid for strandsandsmørtel. Adskillige butikker på nettet – for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – reklamerer med billig levering på næste hverdag på deres bedst sælgende produkter online, som dog afhænger af at ordren indsendes forud for et bestemt tidspunkt, således at de kan nå at få produkterne klar før lagerpersonalet har fyraften.

En hel del internet selskaber præsterer levering uden beregning på strandsandsmørtel online, men ofte under forudsætning af at man indkøber for en fastsat pris. Ellers kan du vælge den mest betalelige leveringsmåde, som i mange tilfælde vil være at få leveret ordren til en pakkeshop.

En række webbutikker foreslår afhentning hvor man bestiller billig strandsandsmørtel online men selv henter i byggecenteret. For eksempel Silvan, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Bygma og Stark. Byggecentrene udlover eksempelvis klik-og-hent på strandsandsmørtel i følgende områder:

Skive, Gentofte, Fredericia, Holbæk, Højbjerg, Risskov, Køge, Thisted, Tilst, Nærum, Rønne, Rødovre, Vanløse, Taastrup, Tårnby, Nørresundby, Herlev, Nakskov, Frederikssund, Silkeborg, Farum, Stenløse, Aabenraa, Vallensbæk, Frederiksberg, Ølstykke, Greve, Korsør, Middelfart, Virum, Skanderborg, Frederikshavn, Kalundborg, Herning, Hobro, Haslev, Aarhus, Kolding, Ishøj, Slagelse, Solrød Strand, Frederiksværk, Helsingør, Hedensted, Nykøbing Falster, Nyborg, Sønderborg, Kokkedal, Struer, Søborg, Ballerup, Randers, Brønshøj, Varde, København, Åbyhøj, Charlottenlund, Lillerød, Allerød, Brønderslev, Svendborg, Aalborg, Hørsholm, Haderslev, Viborg, Brøndby, Vordingborg, Odense, Esbjerg, Roskilde, Glostrup, Lystrup, Valby, Grenaa, Ikast, Gladsaxe, Lyngby, Rudersdal, Hillerød, Hedehusene, Brabrand, Odder, Værløse, Jyllinge, Hvidovre, Birkerød, Holstebro, Albertslund, Næstved, Dragør, Horsens, Ringsted, Hjørring, og Vejle, .

Klik-og-hent ift. strandsandsmørtel er tilgængeligt i de fleste områder af Danmark: Fyn (Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn), Sjælland (Hovedstaden, Vestsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Amager, Falster, Nordsjælland, Lolland, Bornholm, Sydsjælland) og Jylland (Sydjylland, Vestjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sønderjylland, Østjylland, Nordjylland).

Når man ser på statistikkerne er det markant, at online shoppere jævnligt leder efter blandt andet strandsandsmørtel tilbud og billig strandsandsmørtel. Foruden dette oplever man jævnligt mennesker søge efter eksempelvis strandsandsmørtel priser, strandsandsmørtel online og køb strandsandsmørtel, plus de kendte byggekæder som Silvan, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg og 10-4.

Priser på strandsandsmørtel

Det er særdeles fremkommeligt for alle og enhver at finde frem til de bedste priser på billige strandsandsmørtel online hos diverse e-forretninger, og med det motiv har de fleste e-butikker ikke kunne lade være med at tvinge prisniveauet på strandsandsmørtel drastisk, og ydermere byde på fragt uden gebyr.

Det kan dog immervæk være indbringende at se nærmere på nogle internet butikker efter tilbud og udsalg på strandsandsmørtel online forud for at du placerer ordren, således at du er skudsikker på at antage den mest betalelige pris. Se ikke bare hos de velkendte byggecentre som XL-Byg, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Stark og Harald Nyborg.

Du må trods alt være obs på, at i tilfælde af at en forhandler på nettet afsætter billige strandsandsmørtel online på tilbud til en pris der er mystisk attraktiv, så er det tit være et kendetegn på en bedragerisk online webshop. Køb med kort er dog omfattet af et reglement, hvilket sikrer folk imod svindlende internet handler.

Vi slår generelt et slag for kortbetalinger eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kan du udnytte et tilbud som f.eks. ViaBill, hvis du efterspørger at afdrage regningen på strandsandsmørtel over et længere tidsrum. Det fås ofte i nichebutikker, men ikke de store byggekæder som fx Bauhaus, Bygma, Silvan, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix og 10-4.

Når vi ser på statistikkerne står det tydeligt, at internetbrugere tit søger for eksempel billig strandsandsmørtel og strandsandsmørtel tilbud. Derudover ser vi mange gange internet shoppere søge fx strandsandsmørtel online, køb strandsandsmørtel samt strandsandsmørtel priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 500 liter kg strandsandsmørtel er 859 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 5 brugeranmeldelser.

Hurtigt og nemt via WEB” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til fuger til vandskuring til puds

Mængder: 500 liter 10 kg 20 kg 800 kg 25 kg 15 kg 15 kg 1000 kg 1 kubikmeter 1 m3 500 kg 25 kg 1 ton

Levering: hent selv i bigbag trailer i sække i løs vægt i poser løst leveret afhentning vognlæs

Tjek nuværende kunders synspunkter

Trustpilot fremskaffer adskillige sikre genveje til at undersøge en række forhenværende kunders tanker og af den grund er det godt, at du verificerer e-forhandlerens kritik forud for at du bestiller billige strandsandsmørtel online.

Facebook tilbyder tillige ret så fordelagtige genveje til at få indtryk af internet virksomhedens kundetilfredshed. Desuden ser vi en del internet forhandlere som giver folk mulighed for at forfatte en omtale af deres køb, hvilket desuden kan tages i brug til at tage stilling til tilfredsheden hos kunderne.

Forinden folk køber billige strandsandsmørtel online hos en e-forhandler burde de ideelt set bese dens handelsaftale, men det er i reglen ikke videre interessant, særligt ved de kendte byggecentre som Bygma, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix og Stark.

Et nemt alternativ kan derfor være at undersøge om e-forretningen er e-mærket, eftersom det almindeligvis er en angivelse af at online forretningen føjer de danske love, og at forretningen undertiden kontrolleres af sagkyndige som har ekspertise inden for de gældende regler.

Derudover giver det dig lejlighed til en hjælpende hånd, ifald du skulle få dilemmaer i processen med dit indkøb af strandsandsmørtel. Endvidere stiller vi forslag om at kunden er vaks omkring de primære bestemmelser der kan have indflydelse på købet af strandsandsmørtel online, som for eksempel hvilken bytteret online firmaet bruger.

På grund af dette er det desuden relevant, at man permanent bibeholder ens faktura e-mail, så man altid vil kunne bevise købet af strandsandsmørtel, hvad end man shopper ved Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, 10-4 eller Stark.

Morten U gav 5 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

Lone B gav 4 stjerner

Alt ok

Per gav 5 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

Kim gav 5 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

9 tips til når du køber online
1Forud for at nogen shopper billige strandsandsmørtel hos en internet webshop kan man uden tvivl tage stilling til netshoppens betingelser, det er dog typisk ikke særlig morsomt. Derudover er det prisværdigt at køberen er sat ind i de vigtigste vilkår der indvirker på bestillingen af billige strandsandsmørtel online, for eksempel hvilken returrettighed internet webshoppen benytter.
2Trustpilot giver dig stort set hensigtsmæssige genveje til at gennemgå adskillige eksisterende brugeres opfattelser og derved er det prisværdigt, at du kigger nærmere på internet virksomhedens omtaler forinden du køber billige strandsandsmørtel online. Facebook leverer tillige fuldt ud fordelagtige metoder til at få et kig ind i internet forhandlerens troværdighed.
3Nogle få online forretninger sikrer fragt uden omkostninger på strandsandsmørtel, men i mange tilfælde er det påkrævet at du aftager for en konkret pris. Alternativt burde du snuppe den mest betalelige form for levering, hvilket gerne vil blive at få fragtfirmaet til at bringe produkterne til et udleveringssted. Fragtmuligheden bliver undertiden ligeledes ekstremt gnidningsløs. Den mest letkøbte form for fragt kan ikke benægtes at være at hente ordren selv.
4Vi går generelt ind for at se nærmere på hvorvidt netbutikken er tilsluttet e-mærket, da det bør være en indikation om at e-handlen opretholder gældende dansk lovgivning, udover at netshoppen jævnligt gennemses af fagmænd der har indsigt i retningslinjerne. Før folk shopper billige strandsandsmørtel hos en netshop behøver man ideelt set overveje webbutikkens forretningsbetingelser.
5Det har vist sig at være virkelig bekvemt for almindelige dødelige at finde de bedste priser online på billige strandsandsmørtel fra diverse internet foretagender, og ergo tilbyder de fleste online firmaer fragtfri levering. Det kan alligevel blive lønsomt at tjekke et par forskellige online virksomheder efter tilbud inden du færdiggør din shopping, så du er sikker på at få den laveste pris.
6Fragttiden kan vise sig at være yderst vigtig ifald man behøver dine nye varer om kort tid, så herved er det ganske essentielt at du dobbelttjekker den forventede leveringsdato ved strandsandsmørtel. Flere internet outlets garanterer billig dag-til-dag fragt på masser af produkter, som trods alt forudsætter at ordren laves forud for et angivent klokkeslæt.
7Generelt foreslår vi køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er omfattet af en foranstaltning, hvilket hjælper os imod fup forretninger på nettet. Som en alternativ mulighed burde du drage nytte af en afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du gerne vil klare beløbet over en periode.
8Den billigste type af levering vil til enhver tid være at hente pakken selv, hvilket dog står og falder med at du er i nærheden af internet virksomhedens lager. Den løsning er naturligvis ret udslagsgivende om vi har behov for strandsandsmørtel om få sekunder. Alternativt så lover en hel del internet webshops levering uden betaling, men for det meste kun såfremt der shoppes for en fastsat sum.
9En stor portion internet forhandlere udlover nu til dags flere billige leveringsmetoder til strandsandsmørtel. Det mest almindelige er nu om stunder at afsende til en pakkeshop, hvor det er muligt at hente de købte varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Muligheden er nemlig særdeles nem, samt ofte endvidere den mest betalelige leveringsmetode.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk