Jordbruget.dk

Strandsten pristjek

Er du på udkig efter strandsten? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 1.000 kg for kun 999 kr. Det er 26 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg strandsten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.125 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til haven

Varianter: sorte danske små store hvide mosaik

Mængder: 500 kg 20 kg 1 m3 15 kg 1 kubikmeter 800 kg 25 kg 500 liter 1000 kg 15 kg 25 kg 10 kg 1 ton

Levering: afhentning løst leveret i poser trailer hent selv i løs vægt vognlæs i sække i bigbag

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du står og skal bruge produkterne hurtigst muligt eller bare gerne vil blive fri for fragten, så kunne du overveje at transportere varerne på egen hånd. Dette er især en mulighed hos de udbredte byggekæder.
Du bør kende de retningslinjer butikken udsteder når du bestiller online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel returret. Af den grund bør du kende forretningens regler.
For de fleste er gør-det-selv projekter forbundet med mange spørgsmål. Derved bør du købe fra en webshop, hvor du tilbydes hjælp til valg af strandsten.
Det er selvfølgelig utrolig relevant at undersøge, om den vare du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Alternativt kan du lede andre steder.
Nogle byggecentre fremviser et bredt produktsortiment, og nogle har fokus på en specifik gruppe af vare. Du kan afveje om det er vigtigt for dig at du har mange forskellige grupper af varer at vælge i blandt, foruden blot strandsten.
Der vil være forskel på salgspriserne på billige strandsten alt efter hvor du handler online. Enkelte tilbyder gode tilbud, imens andre vil have et højt serviceniveau. Du må tænke igennem hvad du foretrækker.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og kendte firmaer, hvilket kan give øget tryghed til dig der shopper online. Dette kan du se fordele ved.
De gængse byggekæder sælger produkter fra alverdens nicheshops, så du kan handle fra et bredt udvalg af strandsten online.
De udbredte byggemarkeder finder du i det meste af landet, og pga. det har flertallet chancen for at handle online og fragte byggematerialerne på eget initiativ. Derigennem har du mulighed for at slippe for leveringsomkostningen, og tilmed hente produkterne nu og her.

Nichewebshop

Diverse nichefokuserede netbutikker er eksperter i deres online produktkategori, idet de ikke sælger andre varer. Af den grund bør du forvente mere kyndig hjælp fra ansatte med specialistviden i netop strandsten.
Flertallet af nichefokuserede netbutikker er små familiefirmaer, der tit er danske, givetvis tilmed fra dit lokalområde. Dem kan du støtte når du køber strandsten online hos dem.
Størstedelen af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter styrer selv produktionen af de varer der kan købes hos de større byggemarkeder. Ved køb direkte igennem disse nichewebshops online kan du muligvis få en skarpere pris.
De største byggekæder i Danmark

XL-Byg begyndte i 2002, og lønner i dag ca. 2.000 kollegaer i forretningens 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og lønner i dag cirka 500 personer i de 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.300 medarbejdere i selskabets 56 butikker. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og udgøres nu af i omegn af 100 medarbejdere i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

strandsten harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 mennesker i de 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 personer i forretningens 9 varehuse. Davidsen sætter ind på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

strandsten silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og udgøres i dag af mere end 1.000 ansatte i selskabets 41 varehuse. Silvan fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

strandsten bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 mennesker i de 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på billige priser til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og beskæftiger i dag mere end 2.000 personer i firmaets 72 varehuse. Stark sætter ind på salg til professionelle, og afsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

strandsten jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og lønner i dag i nærheden af 2.100 mennesker i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix satser på gode tilbud til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Man kan indhente hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det tilbydes ifald projektet er energi- og miljøvenligt. Af få tilbud om et bidrag beroer altså på at byggeriet influerer positivt på klimaet.
2Du bør på ingen måde nedprioritere dit velbefindende, så glem ikke beklædning såsom hoved- og fodbeklædning der sikrer dig imod hændelige skader. Det er fornuftigt med fokus på dit eget helbred i byggeprocessen, hovedsageligt såfremt du ikke investerer i assistance fra en fagperson.
3Der ligger alverdens instruktioner og videoer online som kan inspirere dig. Især YouTube bringer dig vældig meget anvendelig information, specielt forudsat at du kigger i hele verden.
4Forberedelse vil være metoden til succes med dit arbejde. Du bør liste en strømlinet handlingsplan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil udføre hvornår, og som også indeholder en rækkefølge. Forsøg at være konkret idet du sammensætter arbejdsplanen.
5Måske det ville være relevant at overveje om byggeriet er et du kan klare selv, eller du alternativt bør købe hjælp fra en ekspert til dele af byggeprocessen. Når du tager imod professionel assistance er det normalt at lede efter tilbud fra diverse entreprenører.
6Ofte vil det vise sig afgørende at have et udgiftsbudget for byggeriet, så du har en økonomisk ramme. Det bør være en god idé at nedskrive alle udgiftsposter, og herefter finde frem til ens udgift ved hver eneste af dem.
7Det er en god idé at søge hjælp til dele af projektet, navnlig hvis det er store ombygninger. Større byggeprojekter behøver flere end en enkelt person. I øvrigt bliver det bedre og mere socialt at være flere om det.
8For byggeprojekter udenfor har vejret en essentiel rolle. Af den grund skal du tit se femdøgnsprognosen i dagene op til starten på projektet, så det ikke uden du havde regnet med det starter med at stå ned i stænger i samme sekund som du står midt i dit ellers velplanlagte projekt.
9Der viser sig næsten altid overraskende bump på vejen når det kommer til omfangsrige byggeprojekter, og herved viser det sig meningsfuldt at man afsætter tilstrækkelig tid i tidsplanen, således at man er afslappet omkring at kunne få det færdiggjort.
10Det er meningsgivende at du har de påkrævede materialer disponible i god tid før du begynder projektet. Du har god gavn af at udfærdige en overskuelig oversigt hvoraf der fremgår det der bliver brug for, og som det næste tjekke oversigten, så du kan føle dig sikker på at du har husket alt.
11Du skal ikke fattes værktøj. Typisk vil det være smart at have udstyret til disposition når du påbegynder byggeprojektet. Det er i øvrigt vigtigt at påregne de her udgiftsposter i din økonomiske plan.
12Før du påbegynder byggeriet kan det vise sig ultra fundamentalt at man sikrer sig, at byggeprojektet overhovedet overholder gældende love. Afhængigt af hvordan du bor kan der være mange retningslinjer omkring, hvad du må, samt hvad du ikke kan få lov til.
De højest bedømte byggemarkeder
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, som tydeligvis er hamrende flot. Karakteren er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 59 % giver den bedste karakter, og kun 9 % giver den laveste karakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er kolossalt flot. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvor hele 69 % giver 5 stjerner, og blot 8 % kvitterer med den dårligste rating. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket altså er kolossalt betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 ratings, hvoraf imponerende 84 % giver den bedste karakter, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som utvivlsomt er yderst imponerende. Karakteren er regnet ud fra 11.467 meninger, hvor ikke mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og kun 2 % har givet dumpekarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er rigtig overlegent. Karakteren er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 76 % giver den højeste karakter, og bare 4 % har givet dumpekarakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.

Normale spørgsmål angående strandsten

 • Hvor købes strandsten online?
 • Hvad koster strandsten?
 • Hvad er strandsten?
 • Hvor meget vejer strandsten?
 • Hvor er strandsten på tilbud?
 • Hvor købes strandsten billigt?
 • Hvilken mulighed for levering er smartest?

  Størstedelen af online outlets tilbyder på nuværende tidspunkt en lang række forskellige billige muligheder for levering til strandsten. En af de mest populære er i vore dage at få leveret til et udleveringssted, og så kan du bare gå forbi efter produkterne lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragttypen er nemlig ret enkel, og tit endvidere den mest letkøbte leveringsudgave.

  Du bør på samme måde udse dig at få ordren sendt til din lejlighed eller ud til dit arbejde. Leveringstypen er gerne en lille smule mindre billig, men omvendt yderst praktisk ved køb af strandsten online. Den mest betalelige mulighed for fragt vil dog til enhver tid være at du selv henter pakken, som desværre er betinget af at du befinder dig med kort afstand til netshoppens byggecenter, fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

  Leveringshastigheden på strandsten kan i nogle tilfælde være super afgørende ifald vi står og skal bruge dine nye varer fluks, så i det øjemed er det ret fornuftigt at vi efterser det anslåede leveringstidspunkt ved strandsten. Flere firmaer på nettet – herunder Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – giver billig levering efter en enkelt hverdag på massevis af produkter online, men det betinges af at bestillingen fuldbyrdes forud for et konkret tidspunkt, sådan at de højst sandsynligt kan nå at få pakken ordnet før lagerpersonalet tager hjem.

  Enkelte e-butikker byder på fragtfri levering på strandsten online, men for det meste forudsætter det at der erhverves for en bestemt sum. Ellers kan man udse dig den mest betalelige leveringsmåde, der ofte er at få dem til at bringe bestillingen til en pakkeshop.

  En hel del byggemarkeder tildeler click-and-collect hvor du bestiller billig strandsten online men selv henter i butikken. For eksempel Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Stark og 10-4. Byggecentrene udlover eksempelvis click-and-collect på strandsten i disse byer:

  Frederikshavn, Frederiksværk, Esbjerg, Nyborg, Tårnby, Næstved, Silkeborg, Rudersdal, Varde, Stenløse, Hedehusene, Middelfart, Brønderslev, Risskov, Lillerød, Thisted, Brøndby, Ølstykke, Vanløse, Nakskov, Skive, Værløse, Hobro, Ikast, Hjørring, Holbæk, Greve, Lyngby, Albertslund, Grenaa, Herning, Frederikssund, Lystrup, Hillerød, Roskilde, Aabenraa, Svendborg, Højbjerg, Brønshøj, Farum, Aarhus, Allerød, Hørsholm, Køge, Herlev, Nykøbing Falster, Valby, Viborg, Åbyhøj, Vejle, Kalundborg, Kolding, Birkerød, Charlottenlund, Virum, Odense, Vallensbæk, Rødovre, Glostrup, Ishøj, Vordingborg, Rønne, Struer, Slagelse, Gladsaxe, Helsingør, Taastrup, Frederiksberg, Gentofte, Odder, Jyllinge, Randers, Hedensted, Søborg, Sønderborg, Brabrand, Ballerup, København, Haslev, Tilst, Fredericia, Nørresundby, Dragør, Horsens, Solrød Strand, Nærum, Haderslev, Kokkedal, Ringsted, Korsør, Aalborg, Holstebro, Skanderborg, og Hvidovre, .

  Afhentning for strandsten er en mulighed i de fleste områder af landet: Sjælland (Sydsjælland, Amager, Nordsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Østsjælland, Falster, Lolland, Midtsjælland), Jylland (Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark, Vestjylland) og Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn).

  Når man ser på tallene bliver det tydeligt, at internetbrugere ofte efterspørger for eksempel billig strandsten og køb strandsten. Derudover oplever man typisk folk efterspørge blandt andet strandsten priser, strandsten tilbud samt strandsten online, foruden de kendte byggecentre som Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Bygma, Stark, Harald Nyborg og XL-Byg.

  Gode tilbud på strandsten

  Det er meget fleksibelt for almindelige mennesker at søge information om priser på billige strandsten online på forskellige webbutikker, og herved har utallige internet forhandlere været presset til at at trykke prisen på strandsten enormt, og ovenikøbet frembyde levering uden beregning.

  Til gengæld kan det ikke desto mindre vise sig nyttigt at efterprøve et par forskellige e-handler efter tilbud på strandsten online forinden du gennemfører dit køb, så man ikke er i tvivl om at skaffe sig den prisbilligste pris. Kig ikke blot på de udbredte byggekæder som Jem og Fix, 10-4, Stark, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus.

  Du skal trods alt være årvågen med, at når en webshop markedsfører billige strandsten online til salg for en pris som kan virke hamrende god, så kan det undertiden være en indikator for en falsk butik. Bestillinger med kort er ikke desto mindre dækket ind under et reglement, der garanterer dig som kunde imod bedrageriske e-forretninger.

  Generelt slår vi et slag for handler med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt bør du overveje en løsning fra fx ViaBill, ifald du ser en fordel i at klare omkostningerne til strandsten over et længere tidsrum. Dette fås normalt ved specialiserede netshops, men dog sjældent de gængse byggecentre som eksempelvis Jem og Fix, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Bygma, Stark, Silvan og Bauhaus.

  Ved kig i søgedata er det markant, at online shoppere jævnligt efterspørger fx billig strandsten og strandsten tilbud. Foruden dette ser vi typisk folk efterspørge fx strandsten online, strandsten priser og køb strandsten.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg strandsten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 2 brugeranmeldelser.

  Fik varen på under 24 timer” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til haven

  Varianter: sorte store mosaik danske hvide små

  Mængder: 15 kg 500 kg 1 kubikmeter 25 kg 1 ton 800 kg 25 kg 1000 kg 1 m3 15 kg 10 kg 20 kg 500 liter

  Levering: i bigbag i sække vognlæs i løs vægt i poser afhentning hent selv trailer løst leveret

  Se nærmere på eksisterende kunders anbefalinger

  Trustpilot yder absolut uafhængige muligheder for at læse diverse tidligere køberes synspunkter og derved går vi ind for, at du iagttager online webshoppens anmeldelser inden du shopper billige strandsten online.

  Facebook bringer dig desuden temmelig pålidelige metoder til at få indsigt i online butikkens kundefokus. Tilmed møder vi en række internet outlets hvor man kan frembringe en omtale af ordreforløbet, hvilket ligeledes kan benyttes til at vurdere tidligere kunders oplevelser.

  Forud for at nogen køber billige strandsten online hos en netbutik behøver man når alt kommer til alt bese deres forretningsvilkår, men det er gerne ikke super interessant, i særdeleshed på de kendte byggekæder som 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan.

  En anden mulighed kunne derfor være at granske om online firmaet er tilsluttet e-mærket, som burde være en tryghed om at internet virksomheden efterkommer de opstillede regler, tillige med at online shoppen nu og da vurderes af fagmænd som har megen viden om lovene på området.

  Dette er desuden en god mulighed for at få hjælp, for så vidt du møder udfordringer som følge af dit indkøb af strandsten. Ligeledes kan det være til hjælp at man er omhyggelig omkring de vigtigste bestemmelser der har indvirkning på bestillingen af strandsten online, til eksempel den ombytningsrettighed online forhandleren anvender.

  Her er det tilmed afgørende, at man permanent sikrer ens kvittering på e-mail, så man til enhver tid kan vidne om bestillingen af strandsten, uanset om man handler ved Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Bygma, Bauhaus, Silvan eller XL-Byg.

  Erik V gav 5 stjerner

  Det er et godt sted at handle varerne…

  Jan gav 4 stjerner

  Som altid

  Morten Jensen gav 5 stjerner

  God til prisen

  Henrik Christensen gav 5 stjerner

  Nemt køb

  9 gode råd til indkøb via nettet
  1Generelt går vi ind for køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er omfattet af en orden, som bistår dig som køber overfor bedrageriske internet outlets. Som en alternativ mulighed bør du benytte en billig afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, når du agter at honorere prisen over en periode.
  2Nogle enkelte internet handler sikrer billig levering på strandsten, men ofte er det så nødvendigt at du shopper for et fastsat beløb. Ellers må man vælge den billigste type af levering, hvilket i de fleste tilfælde er at få dem til at levere varerne til en pakkeshop. Denne bliver mange gange derudover yderst let gængelig. Den mest prisbevidste fragttype vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente pakken.
  3En masse online firmaer udlover til alt held et hav af forskellige billige fragttyper til strandsten. En af de mest almindelige er lige nu levering til et afhentningssted, så du selv kan hente de nyindkøbte produkter når det passer ind i din kalender. Fragtformen er altså ret praktisk, samt typisk ligeledes den billigste fragttype.
  4Den mest betalelige løsning er uden tvivl selv at hente pakken, men den mulighed står og falder med at du lever tæt på internet shoppens bopæl. Den fragtløsning er naturligvis super afgørende ifald du står og skal bruge strandsten med det samme. Alternativt så frembyder nogle enkelte webshops gebyrfri levering, men typisk kun såfremt der handles for en bestemt pris.
  5Forud for at nogen bestiller billige strandsten på en netbutik kunne man i og for sig skimme virksomhedens forretningsbetingelser, det er dog bare ikke særlig sjovt. Ydermere er det at foretrække at du er omhyggelig omkring de mest aktuelle vilkår der er gældende for bestillingen af billige strandsten online, som fx den byttepolitik online webshoppen bruger.
  6Det er i dag rigtig fleksibelt for købere at vurdere tilbud online på billige strandsten hos flere internet webshops, og derved frembyder flere online webshops fragtfri levering. Til gengæld kan det alligevel være gavnligt at sammenholde en række internet webshops efter udsalg og tilbud inden du gennemfører dit køb, sådan at du er skråsikker på at få fat i den mest betalelige pris.
  7Leveringstidspunktet kan være ualmindeligt bestemmende hvis du absolut skal bruge din pakke om kort tid, så i det øjemed er det nemlig aktuelt at man besigtiger den forventede leveringsdato på strandsten. En række shops på nettet tilbyder billig 1 hverdags levering på mange varenumre, men vær vagtsom da det er betinget af at ordren indsendes inden et givent tidspunkt.
  8Trustpilot præsterer nogenlunde ønskværdige genveje til at gennemrode en hel del nuværende forbrugeres vurderinger og herved er det at foretrække, at du gennemsøger webbutikkens omtaler forud for at du bestiller billige strandsten online. Facebook resulterer i på samme måde sådan set gunstige muligheder for at få kendskab til webshoppens troværdighed.
  9Vi tilråder generelt at se om online firmaet er e-mærke godkendt, siden det typisk er en tryghed om at internet forretningen efterlever de danske regler, samt at virksomheden ofte efterses af fagfolk som har meget erfaring med reglerne på området. Forud for at nogen bestiller billige strandsten hos en e-forhandler burde de uden tvivl gennemgå forhandlerens forretningsaftale.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk