Jordbruget.dk

Surbundsjord pristjek

Er du på udkig efter surbundsjord? Vi har fundet 13 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.145 kr. Det er 38 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter surbundsjord inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.145 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.299 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.333 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.339 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.433 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.442 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.554 kr.Sække med 900 literKøb
1.611 kr.Sække med 900 literKøb
1.611 kr.Sække med 900 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til hortensia til planter til roser

Mængder: 50 liter 80 liter 400 liter 300 liter 2000 liter 200 liter 3000 liter 1000 liter 500 liter 1 m3

Levering: i løs vægt i sække hent selv løst leveret i poser afhentning i bigbag vognlæs trailer

Brands: Champost GreenBio Danmuld Park Pindstrup

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du står og skal bruge produkterne hurtigt eller blot ønsker at undvære fragtomkostningen, så kunne du med fordel hente materialerne på eget initiativ. Det er særligt en mulighed hos de udbredte byggecentre.
Det er naturligvis ekstremt relevant at undersøge, hvorvidt de varer du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Som alternativ må du finde et andet.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser der gælder ved dit køb online, så du undgår problemer med bl.a. reklamationer. Du bør derfor tjekke virksomhedens betingelser.
Der er variationer i priserne på billige surbundsjord hos de forskellige online byggekæder. Nogle fokuserer på gode priser, hvorimod nogle tilbyder et højt serviceniveau. Du må forholde dig til hvad du helst vil have.
Flere byggekæder sælger et stort vareudvalg, og nogle har fokus på en bestemt type af vare. Du kan beslutte om det er vigtigt for dig at have mange varegrupper at vælge i blandt, foruden bare surbundsjord.
For en del er gør-det-selv projekter forbundet med mange spørgsmål. Dermed er det en fordel at købe fra en netbutik, som kan give råd og vejledning til valg af surbundsjord.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre finder du i nærheden af dig selv, og af den grund har folk valget om at bestille online og fragte byggematerialerne personligt. Derved har du mulighed for at undvære leveringsgebyret, samt sågar skaffe produkterne straks.
De kendte byggemarkeder samler produkter fra alle mulige producenter, så du kan shoppe fra et stort sortiment af surbundsjord online.
De store byggemarkeder er populære og almenkendte firmaer, som kan give øget tryghed når man handler online. Dette vil nogle se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Størsteparten af webshops som sælger få produkter har en dybdegående viden om deres varer, idet de ikke sælger andre produkter. Altså kan du opleve mere brugbar vejledning fra ansatte som er specialister i netop surbundsjord.
Hovedparten af nichespecifikke webshops er producenter af produkterne som du kan købe hos byggekæderne. Ved køb direkte på niche netbutikkerne online får du et ekstra godt tilbud.
De fleste nichebutikker på internettet er små familiefirmaer, der oftest er danske, givetvis sågar fra dit lokalområde. Dem bidrager du til idet du køber surbundsjord online på deres webshop.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

XL-Byg blev etableret i 2002, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 personer i deres 104 butikker. XL-Byg satser på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og lønner i dag i omegn af 2.300 ansatte i selskabets 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

surbundsjord harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og udgøres nu af cirka 2.000 medarbejdere i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og beskæftiger nu omkring 2.000 kollegaer i forretningens 72 varehuse. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for mere end 7 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og udgøres nu af ca. 1.000 kollegaer i kædens 9 varehuse. Davidsen fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

surbundsjord jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og omfatter i dag flere end 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix satser på gode tilbud til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

surbundsjord silvan

Silvan startede i 1968, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 mennesker i de 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

surbundsjord bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og udgøres i dag af over 1.000 mennesker i kædens 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og beskæftiger nu ca. 500 personer i de 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

10-4 kom frem i 1947, og styres dagligt af ca. 100 personer i forretningens 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Det kan vise sig nyttigt at sikre sig en hjælpende hånd til dele af projektet, især såfremt det er væsentlige ombygninger. Enkelte byggerier stiller krav om mere end en person. Dertil er det mere produktivt og sjovere at være flere om det.
2Du bør aldrig nogensinde forsømme sikkerheden, så glem ej arbejdstøj herunder hoved- og fodbeklædning der hjælper dig mod eventuelle uheld. Det er uundværligt at du husker dit eget helbred i dit byggeprojekt, navnlig ifald du ikke skaffer hjælp fra en professionel.
3Inden du indleder byggeprojektet er det ganske meningsfuldt at have styr på, at byggeprojektet overhovedet overholde de gældende regler. Alt efter din bopæl kan der gælde mange love som beskriver, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
4Du har mulighed for at hente økonomisk støtte til renoveringer. Det ydes når byggeriet er CO2-besparende. Det er altså afhængig af at projektet forbedrer naturen.
5Der præsenterer sig utvivlsomt utidige problemer i tilfælde med omfangsrige projekter, og ergo kan det vise sig meningsfuldt at der afsættes nok plads i tidsplanen, som bidrager til at man kan være sikker på at man får det færdiggjort.
6Der findes vældig mange artikler og videoer via nettet som kan hjælpe dig. Især YouTube giver dig adgang til temmelig meget udbytterig viden, navnligt hvis man benytter den engelske version.
7Man skal aldrig nogensinde stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Typisk vil det vise sig essentielt at du har udstyret til rådighed forinden du tager fat på byggeriet. Det er derudover vigtigt at indkalkulere de her udgifter i dit økonomiske overblik.
8Måske det viser sig meningsgivende at have de relevante bygningsmaterialer klar til brug før du starter eksekveringen. Du kan med fordel sammensætte en punktforms huskeliste indeholdende det du skal bruge, og dernæst efterse punkterne, med det formål at du sikrer dig at du ikke har glemt noget.
9For udendørs byggeprojekter kan vind og vejr få en fundamental rolle. På grund af dette må du hyppigt tage notits af vejrvarslen når du nærmer dig projektets start, så det forhåbentlig ikke pludselig begynder at regne i samme sekund som du vil i gang med det svære projekt.
10Typisk vil det være afgørende at udarbejde en budgetoversigt for dit projekt, så du har styr på udgifterne. Det kan vise sig at være sundt at notere hver enkelt udgift, og så notere omkostningen ved dem én og én.
11Du bør reflektere over hvorvidt du bør stå med det hele selv, eller du alternativt burde sikre dig hjælp fra en fagperson til opstarten af byggeriet. Forudsat at du køber professionel hjælp er det en god idé at søge en pris fra en håndfuld håndværkere.
12Planlægning bliver kilden til at komme i mål med din byggeproces. Du bør forfatte en struktureret strategi, som viser hvilke gøremål du vil klø på med på hvilke dage, med en tilhørende prioriteret rækkefølge. Husk at være realistisk når du nedskriver din agenda.
De højest ratede byggekæder
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er ekstremt overlegent. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 ratings, hvor hele 69 % giver toprating, og blot 8 % har givet 1 stjerne. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som klart er ultra beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som altså er utrolig betryggende. Evalueringen er baseret på 11.467 anmeldelser, hvoraf imponerende 86 % giver den højeste karakter, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, som naturligvis er ultra imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet 5 stjerner, og alene 4 % giver den laveste karakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er ret så imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 anmeldelser, hvor hele 59 % har givet den højeste karakter, og alene 9 % giver dumpekarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.

Typiske spørgsmål rundt om surbundsjord

 • Hvordan laver man surbundsjord?
 • Surbundsjord?
 • Surbundsjord hvordan?
 • Hvad er surbundsjord?
 • Surbundsjord hvad er det?
 • Hvilken leveringsversion skal jeg vælge?

  En stor portion e-forhandlere frembyder heldigvis flere billige leveringsløsninger til surbundsjord. En der er meget anvendt er i øjeblikket pakkeshops, hvor du så selv henter produkterne når det passer dig bedst. Fragtløsningen er jo i høj grad gnidningsløs, samt tit ligeledes den billigste leveringsmanér.

  Du bør ligeledes udse dig at bestille pakken til levering hjem til din privatadresse eller til hvor du arbejder. Denne er gerne en tand mere pebret, men ligeledes særligt ukompliceret ift. surbundsjord online. Den mest letkøbte leveringsmodel er unægtelig at du selv henter ordren, men den løsning står og falder med at du befinder dig i kort afstand af netshoppens byggemarked, eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

  Antal dages levering på surbundsjord er selvfølgelig yderst afgørende om du har brug for produktet inden for kort tid, og af den grund er det uden tvivl meningsfuldt at vi finder den anslåede leveringsdato ved surbundsjord. En lang række outlets på nettet – for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – giver løfte om billig levering efter en enkelt hverdag på mange af butikkens varenumre online, men vær vagtsom da det beroer på at ordren lægges før et konkret klokkeslæt, med det formål at de kan nå at få pakken skippet afsted før de pakkeansatte holder fyraften.

  En række internet varehuse præsterer portofri fragt på surbundsjord online, men typisk påkræves det at der handles for et præcist beløb. Desuden må du overveje den mest betalelige fragtform, som gerne vil være at få fragtfirmaet til at køre din bestilling til en pakkeshop.

  De største webshops yder klik-og-hent hvor man køber billig surbundsjord online og selv henter i byggemarkedet. Fx Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg og Silvan. Byggekæderne tilbyder blandt andet afhentning af surbundsjord i disse byer:

  Ikast, Vallensbæk, Rudersdal, Stenløse, Næstved, Kokkedal, Middelfart, Birkerød, Tårnby, Kolding, Ølstykke, Køge, Hjørring, Roskilde, Brønshøj, Brabrand, Aarhus, Virum, Brøndby, København, Sønderborg, Lyngby, Gladsaxe, Skanderborg, Værløse, Albertslund, Søborg, Allerød, Thisted, Vordingborg, Vejle, Ballerup, Haslev, Grenaa, Frederikshavn, Risskov, Hedehusene, Helsingør, Farum, Herning, Ishøj, Frederiksberg, Kalundborg, Holstebro, Horsens, Lystrup, Solrød Strand, Nyborg, Korsør, Hobro, Fredericia, Varde, Taastrup, Holbæk, Tilst, Aabenraa, Hedensted, Valby, Skive, Glostrup, Greve, Brønderslev, Odder, Nørresundby, Frederiksværk, Lillerød, Viborg, Charlottenlund, Nakskov, Svendborg, Hørsholm, Gentofte, Herlev, Højbjerg, Struer, Jyllinge, Silkeborg, Hillerød, Åbyhøj, Dragør, Haderslev, Rønne, Rødovre, Frederikssund, Vanløse, Esbjerg, Odense, Nærum, Nykøbing Falster, Randers, Aalborg, Hvidovre, Ringsted, og Slagelse, .

  Afhentning for surbundsjord er tilgængeligt i samtlige dele af Danmark: Sjælland (Nordsjælland, Lolland, Hovedstaden, Vestsjælland, Midtsjælland, Østsjælland, Sydsjælland, Falster, Bornholm, Amager), Jylland (Sønderjylland, Syddanmark, Vestjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland, Østjylland) og Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Midtfyn).

  Ved kig i data står det klart, at online shoppere som regel leder efter eksempelvis surbundsjord online og surbundsjord priser. Derudover ser vi mange gange internet shoppere kigge efter bl.a. billig surbundsjord, surbundsjord tilbud og køb surbundsjord, foruden de store byggekæder som 10-4, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Stark og XL-Byg.

  Spar penge på surbundsjord

  Det har vist sig at være meget fremkommeligt for alle at tjekke tilbud på billige surbundsjord online i blandt forskellige e-butikker, og derved har adskillige online outlets været nødt til at nedsætte priserne på surbundsjord markant, og endda præstere gratis fragt.

  Det kan ikke desto mindre være indbringende at sammenligne et par e-shops efter udsalg og tilbud på surbundsjord online forud for at du gennemfører din bestilling, sådan at du er tryg ved at skaffe sig den laveste pris. Se ikke bare hos de store byggecentre som Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Bygma og Harald Nyborg.

  Du bør alligevel være omhyggelig med, at i tilfælde af at en internet virksomhed forhandler billige surbundsjord online for en udsalgspris der kan ses som uhørt fremragende, så er det tit være et faresignal om en svindel online webshop. Handler med kort er dog dækket ind under en retningslinje, hvilket dækker folk overfor fup online shops.

  Vi anbefaler generelt handler med kort eller MobilePay. Som en anden løsning burde du overveje en afdragsordning fra for eksempel ViaBill, forudsat du har i sinde at afdrage regningen på surbundsjord ude i fremtiden. Dette fås ofte hos nichefokuserede netbutikker, men sjældent de udbredte byggemarkeder som eksempelvis Bygma, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Stark.

  Når man kigger i tendenserne er det klart, at netshoppere ofte leder efter bl.a. surbundsjord online og billig surbundsjord. Vi ser desuden mange gange internet shoppere søge bl.a. surbundsjord priser, køb surbundsjord samt surbundsjord tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg surbundsjord er 995 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 11 brugeranmeldelser.

  Hurtigt og let” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til hortensia til roser til planter

  Mængder: 1 m3 1000 liter 500 liter 50 liter 300 liter 80 liter 200 liter 400 liter 3000 liter 2000 liter

  Levering: i løs vægt hent selv løst leveret i sække i bigbag afhentning trailer vognlæs i poser

  Brands: Pindstrup Danmuld GreenBio Champost Park

  Kig på tidligere brugeres betragtninger

  Trustpilot tilbyder sådan set gode genveje til at tolke en række forhenværende køberes ratings og af den grund er det godt, at du verificerer online webshoppens bedømmelser inden du færdiggør din shopping med billige surbundsjord online.

  Facebook indebærer ligeledes ret så strålende metoder til at få kendskab til online forhandlerens kundetilfredshed. I øvrigt møder vi nogle webbutikker som tilbyder kunderne at skrive en vurdering af købsoplevelsen, som ligeledes bør bruges til at afveje kundernes tilfredshed.

  Før nogen køber billige surbundsjord online i en e-butik kan man ideelt set skimme webshoppens vilkår, det er dog oftest et tidskrævende arbejde, især på de store byggecentre som Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Silvan, 10-4 og Davidsen.

  En anden valgmulighed kan være at efterse hvorvidt e-forretningen er støttet af e-mærket, siden det ofte er en sikkerhed for at internet forhandleren opererer i overensstemmelse med den officielle danske lovgivning, tillige med at online firmaet løbende overvåges af fagmænd der kender reglerne på området.

  Desuden får du chance for assistance, såfremt du får problemstillinger med dit indkøb af surbundsjord. Tilsvarende går vi ind for at køber er omhyggelig omkring de mest betydningsfulde vilkår gældende for købet af surbundsjord online, som fx den returrettighed e-butikken garanterer.

  I den sammenhæng er det tillige vigtigt, at man til enhver tid beholder ens kvittering på e-mail, så man altid vil kunne bevidne bestillingen af surbundsjord, uafhængig af om man handler hos Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Stark, XL-Byg, Davidsen eller Bygma.

  Maria Madsen gav 5 stjerner

  Alt ok

  Morten E gav 4 stjerner

  Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

  Ole M gav 5 stjerner

  Hurtig og korrekt levering.

  Kirsten gav 5 stjerner

  Stjerneklar service!

  9 gode råd til online shopping
  1Det er rigtig let for internetbrugere at søge information om priser online på billige surbundsjord på tværs af outlets på nettet, og til tak tilbyder masser af internet firmaer portofri fragt. Det kan dog til hver en tid blive gunstigt at inspicere forskellige e-firmaer efter tilbud og rabat før du gennemfører din handel, så man ikke er i tvivl om at opnå den billigste pris.
  2Trustpilot yder regulære uafhængige genveje til at studere ret mange nuværende konsumenters betragtninger og herved rekommanderer vi, at du gennemsøger online forretningens omtaler forud for at du bestiller billige surbundsjord online. Facebook frembringer desuden stort set fornemme muligheder for at få indsigt i webshoppens kundetilfredshed.
  3Før folk køber billige surbundsjord på en online butik kan de på en vis måde gennemgå forhandlerens forretningsbetingelser, dog er det gerne ikke særlig spændende. For øvrigt kan det anbefales at du er vidende om de mest centrale reglementer der gælder for bestillingen af billige surbundsjord online, for eksempel den byttepolitik hjemmesiden bruger.
  4Generelt går vi ind for at undersøge hvorvidt online shoppen er godkendt af e-mærket, som almindeligvis er et signal om at online forhandleren lever op til de gældende danske regler, udover at netshoppen regelmæssigt besigtiges af jurister der kender reglerne på området. Forinden folk shopper billige surbundsjord hos en online virksomhed behøver man i virkeligheden skimme netshoppens regler.
  5En hel del internet varehuse frembyder fragt uden betaling på surbundsjord, men undertiden er det forudsat at der handles for et præcist beløb. Ellers burde man vælge den billigste slags levering, der i mange tilfælde vil være at få dem til at køre dine produkter til et udleveringssted. Denne er godt nok tillige super ligetil. Den mindst kostelige mulighed for levering vil dog altid være at du selv henter varerne.
  6De fleste forretninger på nettet foreslår på nuværende tidspunkt diverse forskellige billige former for levering til surbundsjord. En af de populære er nu om stunder levering til en pakkeshop, hvor du kan afhente din pakke når du har mulighed for det. Leveringsmetoden er altså rigtig let, samt endda tilmed den prisbilligste type af levering.
  7Den mest letkøbte form for fragt vil altid være at hente ordren selv, men den mulighed betinges af at du opholder dig i kort afstand af e-forretningens arbejdslager. Den fragtmulighed er selvfølgelig vældig udslagsgivende forudsat vi står og skal bruge surbundsjord straks. Alternativt så yder indtil flere e-handler i Danmark portofri fragt, men i reglen påkræves det at man shopper for en konkret pris.
  8Leveringstidspunktet kan vise sig at være ultra betydningsfuld om vi har behov for produkterne straks, så derfor er det ganske fornuftigt at man kontrollerer den estimerede leveringsdato ved surbundsjord. En hel del online firmaer tilbyder billig 1 dags levering på en lang række af deres produkter, men vær opmærksom på at det regnes ud fra at bestillingen fuldbyrdes forud for et givent tidspunkt.
  9Vi slår generelt et slag for betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er indbefattet af Indsigelsesordningen, som støtter køber imod uægte e-butikker. Som en alternativ mulighed kan du overveje en billig afdragsløsning som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at godtgøre pengene over flere uger.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk