Jordbruget.dk

Topdressing pristjek

Er du på udkig efter topdressing? Vi har fundet 12 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.145 kr. Det er 37 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter topdressing inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.145 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.170 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.170 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.295 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.365 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.379 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.384 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.458 kr.Sække med 1.000 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til bøgehæk til græsplænen til roser til haven til bede

Mængder: 1000 liter 300 liter 500 liter 50 liter 80 liter 200 liter 400 liter 1 m3 2000 liter 3000 liter

Levering: hent selv i bigbag i sække vognlæs i poser afhentning i løs vægt trailer løst leveret

Brands: Park Danmuld Pindstrup Champost GreenBio

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder sælger et enormt udvalg, imens øvrige har fokus på en bestemt type af vare. Du bør tænke på hvorvidt det er afgørende for dig at have mange varer at vælge i mellem, foruden bare topdressing.
For de fleste er et byggeprojekt lig med en lang række spørgsmål. Derfor kan du overveje at handle hos en netbutik, som tilbyder hjælp til valg af topdressing.
Der vil være forskel på prisniveauet på billige topdressing alt efter hvor du handler online. Enkelte fokuserer på gode priser, og nogle vil have faglig sparring. Du skal overveje hvad du vurderer er vigtigst.
Du bør kende de retningslinjer der gælder når du bestiller online, så du kan undgå udfordringer med fx reklamationer. Derfor bør du læse virksomhedens betingelser.
Det er naturligvis meget relevant at undersøge, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Ifald du har brug for varerne med det samme eller blot ønsker at undvære leveringsgebyret, så kan du overveje at transportere materialerne på eget initiativ. Dette er først og fremmest muligt ved de kendte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er etablerede og landskendte forretninger, som medvirker til en tryghedsfornemmelse når du skal købe online. Dette er noget nogle vil se fordele ved.
De store byggekæder sælger produkter fra en lang række forskellige leverandører, og som følge af dette kan du købe fra et bredt udvalg af topdressing online.
De store byggecentre finder du nær dig, og som følge af det har flertallet adgang til at bestille online og fragte byggematerialerne på egen hånd. Derfor kan du vælge at blive fri for fragten, samt samtidig have varerne hurtigere.

Nichewebshop

Størsteparten af nichebutikker er små firmaer, som oftest er dansk ejede, gerne endda fra dit lokalområde. Dem har du mulighed for at støtte når du handler topdressing online hos dem.
Størstedelen af webshops i små nicher har ekstra meget forstand på deres produkter, idet de ikke sælger andre produkter. På grund af det vil du opleve endnu mere konstruktiv vejledning fra folk som er specialister i netop topdressing.
Flertallet af niche webshops står selv for produktion af produkterne der sælges i de store byggecentre. Når du køber direkte hos niche netbutikkerne online vil du få en billig pris.
De største byggekæder i Danmark
topdressing bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og omfatter i dag cirka 1.000 ansatte i de 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på billige priser til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

topdressing harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og styres dagligt af mere end 2.000 medarbejdere i de 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og beskæftiger i dag mere end 500 mennesker i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og lønner i dag flere end 2.000 personer i de 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 mennesker i deres 9 byggecentre. Davidsen har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

topdressing jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og omfatter i dag omkring 2.100 ansatte i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

topdressing silvan

Silvan åbnede i 1968, og beskæftiger i dag omkring 1.000 kollegaer i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan fokuserer på salg til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Bygma åbnede i 1952, og beskæftiger nu i nærheden af 2.300 kollegaer i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og beskæftiger i dag over 100 ansatte i de 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Stark blev etableret i 1896, og udgøres i dag af over 2.000 medarbejdere i firmaets 72 butikker. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Det vil vise sig værdifuldt at have samtlige byggematerialer klar til brug inden du igangsætter byggeriet. Du kan udfærdige en simpel oversigt med alt det som er nødvendige, og bagefter eftergå hver eneste ting, med øje for at du føler dig tryg ved at der ikke mangler noget.
2Ved opgaver udenfor kan vejrsituationen få en væsentlig rolle. Af den årsag bør du regelmæssigt tjekke vejrvarslen i den tid der er op til dit byggeprojekt, så du undgår at det uden du havde regnet med det går i gang med at stå ned i stænger nøjagtig som du står midt i det vigtige projekt.
3Det kan overvejes at spørge om assistance til projektet, specielt ift. væsentlige ombygninger. Flere byggeprojekter bør udføres af flere mennesker. Derudover vil det vise sig mere effektivt og sjovere når man ikke er alene om det.
4Du bør unden ingen omstændigheder se bort fra dit eget ve og vel, så glem ikke arbejdstøj såsom sikkerhedssko der beskytter dig imod mulige risici. Det er uundværligt med fokus på dit eget helbred i byggeprocessen, navnlig når du ikke køber hjælp fra en fagperson.
5I mange tilfælde vil det være afgørende at have lavet et udgiftsbudget for optimeringen, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det vil blive fornuftigt at kortlægge samtlige omkostninger, hvorefter man bør finde frem til online tilbud på dem alle sammen.
6Nogle gange kan man søge støtte fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det fås ifald projektet gør en forskel for miljøet. At få tilskud kræver dermed at byggeprojektet har betydning for naturen.
7Der præsenterer sig altid uforudsete problemstillinger når det kommer til større projekter, og ergo er det betydningsfuldt at der er afsat tilstrækkelig plads i tidsplanen, som er vigtigt for at man føler sig selvsikker på at nå det til den planlagte tid.
8Der findes en hel række artikler og videoer online hvorfra du kan få gode råd. Særligt YouTube tilbyder dig enormt meget almennyttig information, ikke mindst hvis du kigger på engelsk.
9Du kan overveje om du magter at klare det hele selv, eller du hellere skal hente professionel assistance til færdiggørelsen af det. Hvis du sikrer dig eksperthjælp vil det typisk være fordelagtigt at få tilbud fra flere entreprenører.
10Godt forarbejde vil være kilden til succes med dit byggeprojekt. Du er nødt til at sammensætte en effektiv agenda, som viser hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med på hvilke tidspunkter, og som også indeholder en kronologisk rækkefølge. Forsøg at være konkret i udarbejdelsen af din agenda.
11Forud for at du indleder byggeprocessen kan det være vildt fundamentalt at man sikrer sig, at det du vil lave ikke er i strid med loven. Afhængigt af hvordan du bor kan der være gældende regler for, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
12Man skal under ingen omstændigheder undvære grej. Jævnligt kan det være vigtigt at du har værktøjet til disposition idet du starter byggeprojektet. Husk også at indregne de medfølgende udgifter i budgettet for byggeprojektet.
De mest folkekære byggemarkeder
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er yderst imponerende. Karakteren er regnet ud fra 2.856 ratings, hvor imponerende 59 % giver toprating, og bare 9 % giver 1 stjerne. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket jo er fantastisk beundringsværdigt. Vurderingen grundlægges af 23.161 anbefalinger, hvor imponerende 69 % har givet den bedste karakter, og alene 8 % kvitterer med dumpekarakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er hamrende godt arbejde. Evalueringen er baseret på 11.467 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 86 % giver toprating, og kun 2 % giver den dårligste rating. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er yderst beundringsværdigt. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 meninger, hvor ikke mindre end 84 % har givet topkarakter, og blot 2 % giver den laveste karakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, som tydeligvis er yderst godt arbejde. Scoren er baseret på 28.109 bedømmelser, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 4 % har givet den laveste karakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.

Almindelige spørgsmål med hensyn til topdressing

 • Hvad er topdressing?
 • Hvad består topdressing af?
 • Topdressing græsplæne hvor meget?
 • Hvor købes topdressing?
 • Hvad er topdressing til græsplæne?
 • Hvor meget topdressing skal jeg bruge?
 • Hvordan laver man topdressing?
 • Hvor køber jeg topdressing?
 • Hvor køber man topdressing?
 • Topdressing hvornår?
 • Hvad koster topdressing?
 • Topdressing hvordan?
 • Topdressing græsplæne hvordan?
 • Topdressing græsplæne hvornår?
 • Hvilken slags levering er bedst?

  Temmelig mange online selskaber tilbyder på nuværende tidspunkt en hel del forskellige billige former for fragt til topdressing. En yndling er nu om dage udleveringssteder, hvor du så selv henter ordren på et selvvalgt tidspunkt. Leveringsmetoden er altså temmelig overkommelig, og ofte desuden den billigste metode til levering.

  Du kunne endvidere foretrække at vælge udbringning til dit hus eller ud på dit arbejde. Leveringsmetoden viser sig af og til en sjat mere omkostningsfuld, men til gengæld ret let ift. topdressing online. Den mest billige leveringsmetode vil dog til enhver tid være at du selv henter pakken, som jo står og falder med at du bor med kort afstand til internet forhandlerens byggecenter, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

  Fragttiden på topdressing kan i nogle tilfælde være rigtig vigtig i tilfælde af at du mangler dine nye varer om kort tid, så derfor er det fuldkommen centralt at man kontrollerer leveringstidspunktet på topdressing. En stor portion internet outlets – eksempelvis Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – stiller garanti om billig levering på næste hverdag på de fleste varer online, men glem ikke at det tager udgangspunkt i at ordren laves forinden et fastslået tidspunkt, således at de har udsigt til at kunne nå at få bestillingen ekspederet forinden de pakkeansatte får fri.

  Nogle få e-forhandlere lover levering uden beregning på topdressing online, men i de fleste tilfælde afkræver det at der aftages for en konkret pris. Som alternativ skal man tage den billigste fragtmulighed, hvilket tit vil være at få fragtmanden til at levere dine produkter til et afhentningssted.

  Store byggecentre tildeler klik-og-hent hvor man handler billig topdressing derhjemme men selv henter i byggecenteret. For eksempel Silvan, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Stark og Bygma. Byggecentrene udlover for eksempel afhentning af topdressing i disse områder:

  Søborg, Brabrand, Stenløse, Frederikssund, Gentofte, Solrød Strand, Korsør, Herning, Næstved, Aarhus, Vordingborg, Dragør, Holstebro, Virum, Værløse, Brønderslev, Højbjerg, Rødovre, Haderslev, Aabenraa, Lystrup, Ringsted, Greve, Nykøbing Falster, Sønderborg, København, Ølstykke, Vejle, Tilst, Slagelse, Hedensted, Hedehusene, Aalborg, Jyllinge, Ikast, Odder, Hobro, Risskov, Struer, Holbæk, Birkerød, Nørresundby, Nærum, Kolding, Frederiksværk, Silkeborg, Haslev, Valby, Randers, Tårnby, Hørsholm, Farum, Skanderborg, Frederikshavn, Hvidovre, Kalundborg, Vanløse, Helsingør, Svendborg, Esbjerg, Allerød, Køge, Nyborg, Brøndby, Odense, Thisted, Kokkedal, Herlev, Rudersdal, Gladsaxe, Lillerød, Charlottenlund, Hillerød, Vallensbæk, Viborg, Ballerup, Middelfart, Varde, Nakskov, Albertslund, Fredericia, Glostrup, Ishøj, Roskilde, Grenaa, Rønne, Frederiksberg, Hjørring, Taastrup, Brønshøj, Åbyhøj, Horsens, Skive, og Lyngby, .

  Klik-og-hent af topdressing er tilgængeligt i alle regioner af Danmark: Sjælland (Amager, Falster, Østsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Lolland, Sydsjælland, Midtsjælland), Jylland (Midtjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sydjylland, Østjylland) og Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn).

  Ved indkig i tendenserne fremstår det markant, at mennesker jævnligt søger blandt andet topdressing online og køb topdressing. Derudover ser vi mange gange internet shoppere kigge efter fx topdressing priser, billig topdressing samt topdressing tilbud, foruden de gængse byggecentre som Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Bygma og Silvan.

  Tilbud på topdressing

  Det er efterhånden super fremkommeligt for os alle at søge sig frem til priser på billige topdressing online på forskellige internet webshops, og så har flere butikker på nettet været nødt til at trykke prisniveauet på topdressing en hel del, og endda love gebyrfri levering.

  Men det kan alligevel vise sig fordelagtigt at efterprøve forskellige forretninger på nettet efter tilbud på topdressing online forud for at du bestiller, sådan at du er usvigeligt sikker på at få den skarpeste pris. Se ikke bare på de velkendte byggemarkeder som Davidsen, Silvan, Stark, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg og Harald Nyborg.

  Man bør lige meget hvad være opmærksom på, at i tilfælde af at en internet virksomhed frembyder billige topdressing online for en udsalgspris som kan ses som umådelig billig, så kan det undertiden være et tegn på en fup e-butik. Betalinger med kort er heldigvis omfattet af et regulativ, som beskytter en overfor falske e-forhandlere.

  Generelt anbefaler vi bestillinger med kort eller MobilePay. Som et alternativ kunne du benytte et tilbud som eksempelvis ViaBill, når du ønsker at honorere regningen på topdressing i flere bidder. Det fås typisk i specialiserede netbutikker, men dog sjældent de udbredte byggekæder som eksempelvis Stark, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Bauhaus og Bygma.

  Når der ses på tendenserne fremstår det klart, at netshoppere tit søger fx topdressing priser og køb topdressing. Man ser derudover typisk folk søge bl.a. billig topdressing, topdressing tilbud samt topdressing online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg topdressing er 912 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

  Har handlet der før” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til bøgehæk til haven til græsplænen til bede til roser

  Mængder: 1 m3 500 liter 80 liter 2000 liter 3000 liter 300 liter 400 liter 50 liter 200 liter 1000 liter

  Levering: i løs vægt hent selv trailer afhentning i bigbag i poser løst leveret vognlæs i sække

  Brands: Danmuld Pindstrup GreenBio Park Champost

  Analyser andre menneskers oplevelser

  Trustpilot leverer forholdsvis fordelagtige chancer for at gennemstøve adskillige tidligere kunders oplevelser og på grund af dette er det en hjælp, at du beser internet firmaets bedømmelser før du bestiller billige topdressing online.

  Facebook leverer ydermere uden sammenligning habile muligheder for at få indsigt i e-forhandlerens pålidelighed. Desuden møder vi endda e-butikker som tilbyder folk at offentliggøre en evaluering af købsoplevelsen, som tilmed kan anvendes til at danne dig et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

  Forud for at nogen køber billige topdressing online i en internet webshop behøver man sådan set gennemlæse butikkens vilkår, dog er det tit ikke særlig interessant, specielt ved de velkendte byggekæder som Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Davidsen og Stark.

  Alternativet kan være at undersøge om online butikken er tilsluttet e-mærket, eftersom det generelt er et sympol på at e-shoppen lever op til de officielle regler, tillige med at shoppen tit ses til af jurister som har ekspertise inden for de gældende regulativer.

  Desuden giver det dig genvej til support, hvis du forvoldes vanskeligheder i forbindelse med dit køb af topdressing. Herudover anbefales det at kunden er sat ind i de fundamentale betingelser der har indvirkning på bestillingen af topdressing online, til eksempel den returneringsret online forhandleren anvender.

  I den forbindelse er det desuden relevant, at man når som helst bibeholder ens faktura e-mail, således man når som helst vil kunne påvise købet af topdressing, uafhængig af om man bestiller fra 10-4, Bygma, Silvan, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg eller Davidsen.

  Inger gav 5 stjerner

  Det er et godt sted at handle varerne…

  Jens Mortensen gav 4 stjerner

  Alt fungerede hurtigt og perfekt !

  Tina Thomsen gav 5 stjerner

  Det virker bare.

  Inger H gav 5 stjerner

  Meget tilfreds med servicen og produkt

  9 gode råd til når du køber online
  1Vi foreslår generelt at bemærke hvorvidt e-handlen er verificeret af e-mærket, fordi det generelt er en antydning af at internet forretningen følger den officielle danske lovgivning, foruden at e-forretningen regelmæssigt revideres af fagfolk der har indsigt i lovene på området. Forud for at folk handler billige topdressing hos en butik på nettet burde man i princippet tage stilling til virksomhedens betingelser.
  2Vi tilråder generelt køb med kort eller MobilePay. Bestillinger med betalingskort er omfattet af en orden, som skærmer os overfor svindlende internet firmaer. Som alternativ bør du udnytte en løsning på afbetaling som f.eks. ViaBill, når du tilstræber at godtgøre regningen over tid.
  3Fragttiden kan være yderst relevant i tilfælde af at man skal bruge din pakke inden for kort tid, og herved er det uden tvivl afgørende at vi checker den forventede leveringstid for topdressing. En lang række internet foretagender tilsiger billig dag-til-dag levering på de fleste af deres varer, men det er underforstået at du bestiller forinden et angivent klokkeslæt.
  4Nogle enkelte online virksomheder sikrer gratis fragt på topdressing, men oftest er det betinget af at du indkøber for en bestemt pris. Alternativt burde man beslutte sig for den mest betalelige leveringsmulighed, der gerne er at få fragtmanden til at levere din pakke til en pakkeshop. Muligheden viser sig ofte endda særligt hensigtsmæssig. Den mest betalelige løsning er unægtelig at du selv henter varerne.
  5Det er i dag vældig ligetil for internetbrugere at kigge efter tilbud online på billige topdressing fra flere webbutikker, og for det lover adskillige internet shops fragt uden omkostninger. Trods dette kan det alligevel være udbytterigt at studere nogle få webshops efter rabat og tilbud forinden du shopper, således at du er sikker på at skaffe sig den billigste pris.
  6Forud for at nogen køber billige topdressing i en e-forhandler kan de helt sikkert gøre sig bekendt med indholdet af butikkens forretningsaftale, dog er det tit ikke særlig sjovt. Ydermere anbefales det at køber er på vagt for de mest vedkommende regler der spiller ind i forbindelse med købet af billige topdressing online, for eksempel hvilken returpolitik forretningen har.
  7Trustpilot tilbyder dig regulære fordelagtige chancer for at finde ud af mange eksisterende brugeres anmeldelser og derfor er det godt, at du eksaminerer internet virksomhedens vurderinger forinden du handler billige topdressing online. Facebook indebærer ydermere ret så habile chancer for at få indtryk af online firmaets kundetilfredshed.
  8Den billigste form for levering er utvivlsomt at hente pakken selv, men den løsning beroer på at du befinder dig nær online shoppens arbejdslager. Den mulighed for levering kan være ekstremt essentiel om vi mangler topdressing om få sekunder. Alternativt så sikrer en række online varehuse levering uden beregning, men tit stiller det krav om at der indkøbes for en konkret pris.
  9En masse e-firmaer frembyder på nuværende tidspunkt en række forskellige billige muligheder for fragt til topdressing. Den mest almindelige er nu til dags levering til et afhentningssted, og så skal du blot gå forbi efter de købte varer den dag der passer dig. Fragtformen er jo yderst bekvem, og mange gange desuden den prisbilligste løsning til levering.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk