Jordbruget.dk

Træflis pristjek

Er du på udkig efter træflis? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 2.500 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Plantetorvet.dk, som sælger 2.500 liter for kun 1.849 kr. Det er 65 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 2.500 liter træflis inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.849 kr.Sække med 2.500 literKøb
1.899 kr.Sække med 2.500 literKøb
2.514 kr.Sække med 2.500 literKøb
2.925 kr.Sække med 1.000 literKøb
2.925 kr.Sække med 1.000 literKøb
2.991 kr.Sække med 1.000 literKøb
2.995 kr.Sække med 2.500 literKøb
2.998 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.063 kr.Poser med 80 literKøb
3.217 kr.Sække med 750 literKøb
3.298 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.298 kr.Sække med 1.000 literKøb
4.190 kr.Sække med 500 literKøb
4.345 kr.Sække med 500 literKøb
4.365 kr.Poser med 50 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 2.500 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: under hæk til stokerfyr på skråning omkring træer som brændsel til hønsegård til rygning til fugle til dyr imod dræbersnegle til haven til gasgrill til indendørs til varmeværker til stauder til ligusterhæk til planter som gødning til bede til ridehus til ridebane til surbundsbed til indkørsel til roser til hestefold på frugttræer til fjernvarme til dyr til hækken mod ukrudt som faldunderlag til rhododendron som bunddække til bede til grill til bøgehæk som brændsel til fyring til legeplads til udendørs til fyr

Varianter: frisk revet fint knust groft mørk lys natur

Mængder: 2000 liter 1000 liter 80 liter 60 liter 3000 liter 50 liter 70 liter 2500 liter

Levering: vognlæs hent selv i sække i bigbag løst leveret i løs vægt afhentning trailer i poser

Brands: Manstrup Billigblomst Jysk Plantorama Holmebo Plantetorvet Bilka Pindstrup Champost Prima Douglas Lidl GreenBio Verdo Park Junckers

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser der gør sig gældende ved dit køb online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis reklamationer. Derfor skal man kende firmaets handelsbetingelser.
For en del er et byggeprojekt forbundet med en hulens masse spørgsmål. Dermed kan det overvejes at vælge en webshop, hvor du tilbydes gode råd til valg af træflis.
Flere byggemarkeder udbyder et enormt produktsortiment, og øvrige er specialiserede i en specifik type af vare. Du bør tænke igennem om det er afgørende for dig at have mange varer at vælge i mellem, udover blot træflis.
Når du har brug for produkterne nu og her eller bare gerne vil spare fragtomkostningen, så kan du tænke over at transportere materialerne selv. Dette er hovedsageligt muligt i de store byggekæder.
Der findes forskelle i priserne på billige træflis hos de forskellige online byggekæder. En del satser på de bedste tilbud, hvorimod øvrige satser på et højt serviceniveau. Du bør beslutte hvad der er vigtigst for dig.
Det er naturligvis meget afgørende at vide, hvorvidt de varer du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du finde et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder findes i de større byer, og derfor har man valget om at købe online og transportere byggematerialerne på eget initiativ. Som følge af det kan man slippe for fragtgebyret, samt ovenikøbet skaffe varerne på kortere tid.
De gængse byggemarkeder forhandler varer fra adskillige producenter, så du kan handle fra et bredt sortiment af træflis online.
De store byggemarkeder er udbredte og højtprofilerede forretninger, hvilket kan bidrage til øget tryghed til dig der skal købe online. Dette vil nogle se som positivt.

Nichewebshop

Diverse nichespecifikke netbutikker er mindre virksomheder, som typisk er danske, eventuelt endda lokalt nær dig. Disse kan du støtte når du handler træflis online på deres side.
Flertallet af nichebutikker på nettet har meget ekspertise i deres produkter, idet de fokuserer specifikt på disse varer. På grund af det vil du opleve en høj grad af kyndig rådgivning fra ansatte som er eksperter i netop træflis.
Hovedparten af online nichebutikker er producenter af produkterne som du finder i byggemarkederne. Ved køb direkte på disse nichewebshops online er det muligt at få skarpere priser.
De største byggemarkeder i Danmark

XL-Byg begyndte i 2002, og styres dagligt af ca. 2.000 personer i firmaets 104 butikker. XL-Byg fokuserer på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

træflis silvan

Silvan begyndte i 1968, og udgøres nu af flere end 1.000 ansatte i firmaets 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

træflis bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og beskæftiger i dag mere end 1.000 medarbejdere i forretningens 17 butikker. Bauhaus sætter ind på salg til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og er i dag arbejdsgiver for omkring 100 mennesker i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Bygma kom frem i 1952, og styres dagligt af cirka 2.300 kollegaer i kædens 56 byggecentre. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og styres dagligt af over 2.000 kollegaer i de 72 butikker. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

træflis harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og styres dagligt af omkring 2.000 kollegaer i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og lønner i dag omkring 1.000 personer i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen tilstræber billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

træflis jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.100 mennesker i kædens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og styres dagligt af i omegn af 500 kollegaer i de 9 butikker. Johannes Fog satser på salg til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Planlægning bliver metoden til at nå problemfrit i mål med arbejdet. Du bør nedskrive en struktureret plan, der fortæller hvilke opgaver du vil løse på hvilken dag, og som ligeledes indeholder en numerisk orden. Det anbefales at være skarp i udarbejdelsen af arbejdsplanen.
2Det kan vise sig nyttigt at spørge om hjælp til byggeprojektet, ikke mindst hvis det er omfangsrige byggerier. Store projekter skal gerne udføres af flere personer. Derudover bør det være hurtigere og sjovere når man ikke er alene om det.
3Ved byggeprojekter udenfor kan eventuelt regnvejr få en afgørende rolle. Af den årsag bør du med jævne mellemrum lægge mærke til vejrberetningerne når du nærmer dig byggeprocessen, så det forhåbentlig ikke uventet starter med at piske ned netop som du er i fuld gang med det svære byggeprojekt.
4Der kommer altid ubelejlige problemer når det kommer til større byggeprojekter, og på grund af det vurderes det meningsfuldt at man har afsat rimelig tid i planen, med det formål at man kan være overbevist om at man ikke kommer i tidsmangel.
5I mange tilfælde vil det være meningsfuldt at udarbejde en budgetoversigt for arbejdet, så du giver sig selv en økonomisk ramme. Det er forstandigt at nedskrive alle omkostninger, hvorefter man kunne finde frem til billige priser på dem én og én.
6Du burde måske tænke over om du ønsker at klare det hele selv, eller du med fordel kan have hjælp fra en ekspert til afslutningen af byggeriet. Såfremt du får assistance fra en fagmand vil det ofte være fornuftigt at notere uforpligtende tilbud fra flere entreprenører.
7Nogle gange kan man forsøge at få et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det kan man få i tilfælde af at byggeprojektet er klimavenligt. Bidraget betinges altså af at projektet forbedrer miljøet.
8Du bør ikke undlade at tage højde for dit eget helbred, så husk sikkerhedstøj såsom sikkerhedshjelm som skåner dig imod eventuelle uheld. Det er vigtigt at have styr på dit eget helbred i byggeprocessen, hovedsageligt såfremt du ikke sikrer dig hjælp fra en fagperson.
9Der findes en verden af hjælpeartikler og videoer på nettet som kan inspirere dig. I særlig grad YouTube tilbyder dig vældig meget anvendelig info, særligt hvis man skriver søgeordene på engelsk.
10Du vil under ingen omstændigheder mangle værktøj. Det er essentielt at du har udstyret klar før du tager fat på byggeprocessen. Det er desuden godt at tage højde for disse udgifter i din økonomi.
11Før du optager dit byggeprojekt må det være vildt fornuftigt at sikre sig, at det du vil lave er inden for lovens rammer. Afhængigt af din bopæl vil der være diverse love omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
12Det kan vise sig aktuelt at du har de relevante byggematerialer til rådighed i god tid før du starter byggeprocessen. Du kan med fordel forfatte en enkel indkøbsseddel indeholdende hver eneste ting du får brug for, og dernæst tjekke hver eneste ting, med det formål at du føler dig tryg ved at du har husket det hele.
De bedst anmeldte byggekæder
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som vel at mærke er utrolig overlegent. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 anbefalinger, hvoraf hele 59 % kvitterer med maksimum point, og blot 9 % kvitterer med den dårligste rating. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket tydeligvis er enormt overlegent. Vurderingen er baseret på 23.161 kommentarer, hvor imponerende 69 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 8 % giver bundkarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som selvsagt er virkelig flot. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvor imponerende 86 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 2 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er absolut imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 ratings, hvoraf hele 76 % giver toprating, og alene 4 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er enormt betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 19.208 meninger, hvoraf imponerende 84 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.

Almindelige spørgsmål til træflis

 • Hvordan laver man træflis?
 • Træflis hvor meget?
 • Hvilken træflis er bedst?
 • Hvor længe holder træflis?
 • Hvad bruges træflis til?
 • Træflis hvornår?
 • Hvad vejer 1 m3 træflis?
 • Hvor meget træflis?
 • Hvad er træflis?
 • Hvilken leveringsudgave er smartest?

  En lang række online forhandlere udlover nu om stunder flere billige leveringsløsninger til træflis. En der er meget populær er i øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, som giver dig mulighed for at hente de købte produkter på et valgfrit tidspunkt. Fragtmetoden er nemlig usædvanlig nem, og endda ydermere den mest prisbevidste leveringsudgave.

  Du burde også foretrække at få produkterne bragt hjem til dig privat eller ud på din arbejdsplads. Den er i mange tilfælde en smule mere pebret, men på den anden side meget ligetil med træflis online. Den mest prisbevidste slags levering er unægtelig at hente pakken selv, som dog beroer på at du er nær e-handlens butikker, for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

  Leveringshastigheden på træflis kan i nogle tilfælde være særdeles bestemmende hvis du har behov for produkterne om få sekunder, og herved er det ret så afgørende at vi ser nærmere på leveringstiden for træflis. En hel del e-butikker i Danmark – fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – stiller udsigt til billig levering efter en enkelt hverdag på utallige produkter online, men vær på vagt da det står og falder med at transaktionen realiseres tidligere end et fastsat klokkeslæt, sådan at de har en chance for at nå at få varen afsendt før pakkemedarbejderne har fyraften.

  En række forretninger på nettet lover gratis levering på træflis online, men for det meste kun hvis du indkøber for en fastsat sum. Desuden må man udvælge den billigste fragttype, som ofte er at få leveret produkterne til en pakkeshop.

  Mange netshops tildeler klik-og-hent hvor du køber billig træflis hjemmefra men selv henter i byggemarkedet. Fx Jem og Fix, Silvan, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark og Bygma. Byggekæderne tilbyder blandt andet click-and-collect på træflis i disse områder:

  Frederikssund, Frederikshavn, Herlev, Brøndby, Fredericia, Værløse, Lillerød, Silkeborg, Nærum, Taastrup, Hjørring, Allerød, Brønderslev, Middelfart, Thisted, Odder, Ikast, Hedehusene, Brabrand, Herning, Esbjerg, Solrød Strand, Søborg, Ishøj, Frederiksberg, Aalborg, Haderslev, Vejle, Ringsted, Hørsholm, Brønshøj, Roskilde, Grenaa, Nakskov, Rønne, Helsingør, Haslev, Korsør, Birkerød, Tilst, Stenløse, Sønderborg, Jyllinge, Gentofte, Skanderborg, Lyngby, Svendborg, Holstebro, Holbæk, Aabenraa, København, Greve, Dragør, Kokkedal, Horsens, Hillerød, Odense, Gladsaxe, Viborg, Tårnby, Virum, Kolding, Charlottenlund, Vanløse, Hvidovre, Risskov, Nørresundby, Vordingborg, Nyborg, Albertslund, Vallensbæk, Randers, Åbyhøj, Struer, Køge, Farum, Nykøbing Falster, Varde, Ballerup, Skive, Slagelse, Lystrup, Aarhus, Rudersdal, Glostrup, Ølstykke, Højbjerg, Hedensted, Næstved, Hobro, Valby, Rødovre, Frederiksværk, og Kalundborg, .

  Klik-og-hent for træflis er en mulighed i de fleste regioner af Danmark: Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn), Sjælland (Midtsjælland, Østsjælland, Nordsjælland, Amager, Bornholm, Hovedstaden, Sydsjælland, Falster, Lolland, Vestsjælland) og Jylland (Sønderjylland, Sydjylland, Østjylland, Midtjylland, Vestjylland, Nordjylland, Syddanmark).

  Når vi ser på tendenserne fremstår det markant, at netshoppere jævnligt leder efter bl.a. billig træflis og træflis tilbud. Vi ser desuden ofte folk søge eksempelvis træflis priser, træflis online og køb træflis, foruden de store byggemarkeder som Davidsen, Bygma, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Stark og Harald Nyborg.

  Den bedste pris på træflis

  Det er efterhånden temmelig bekvemt for enhver at vurdere prisniveauet på billige træflis online på tværs af e-forhandlere, og derfor har massevis af online butikker set sig nødsaget til at nedskære prisen på træflis markant, og derudover sikre billig fragt.

  Dog kan det trods alt vise sig lønsomt at se nærmere på nogle forskellige internet shops i Danmark efter tilbud og udsalg på træflis online inden du færdiggør din shopping, sådan at man er skudsikker på at skaffe sig den bedste pris. Se ikke kun hos de store byggemarkeder som Bygma, 10-4, Jem og Fix, Stark, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og XL-Byg.

  Du må blot være årvågen med, at når en butik på nettet sælger billige træflis online til en pris som kan ses som usædvanlig billig, kunne det undertiden være et fingerpeg om en snydagtig internet butik. Kortbetalinger er imidlertid inkluderet i en orden, der garanterer dig imod fup forretninger på nettet.

  Generelt tilråder vi bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kan du drage nytte af et afdragstilbud fra eksempelvis ViaBill, såfremt du har i sinde at betale omkostningerne til træflis senere. Dette tilbydes som regel ved online nichebutikker, men ikke de store byggecentre som for eksempel Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Davidsen og Stark.

  Ses der på tallene er det klart, at mennesker jævnligt leder efter bl.a. træflis online og billig træflis. Foruden dette oplever vi ofte folk søge blandt andet træflis priser, køb træflis samt træflis tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 2.500 liter kg træflis er 1509 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 2 brugeranmeldelser.

  Super har ikke andet af sige om det.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: under hæk til indkørsel til bede imod dræbersnegle til rhododendron til grill til fugle til indendørs til dyr som faldunderlag til gasgrill mod ukrudt til legeplads til hækken som bunddække til fjernvarme til surbundsbed som brændsel til roser til planter til hestefold til fyring til rygning til ridebane til haven på frugttræer til udendørs omkring træer til ligusterhæk som gødning på skråning til bede til hønsegård til varmeværker som brændsel til ridehus til stauder til dyr til fyr til bøgehæk til stokerfyr

  Varianter: mørk knust natur lys frisk revet groft fint

  Mængder: 60 liter 50 liter 80 liter 3000 liter 2000 liter 70 liter 1000 liter 2500 liter

  Levering: i sække trailer i bigbag i poser hent selv i løs vægt afhentning vognlæs løst leveret

  Brands: Park Lidl Plantetorvet Douglas GreenBio Bilka Jysk Plantorama Billigblomst Prima Holmebo Pindstrup Manstrup Champost Verdo Junckers

  Læs nuværende kunders anbefalinger

  Trustpilot resulterer i ultra hensigtsmæssige genveje til at studere en række eksisterende kunders domme og derved foreslår vi, at du efterforsker online shoppens vurderinger forud for at du placerer din ordre på billige træflis online.

  Facebook giver dig lignende i højeste grad belejlige chancer for at få et kig ind i online shoppens kundefokus. Her ser vi en del webshops som tilbyder kunderne at afgive en kritik af ordreforløbet, som desuden bør drages fordel af til at bedømme tilfredsheden hos kunderne.

  Før folk bestiller billige træflis online hos en internet webshop burde de på en vis måde gennemse butikkens handelsvilkår, men det er ofte ikke videre spændende, især hos de gængse byggecentre som Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Bygma og Stark.

  Et nemmere alternativ kan være at tjekke hvorvidt internet webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, som typisk er en tilkendegivelse af at netshoppen følger dansk lovgivning, samt at e-forretningen løbende kontrolleres af eksperter som er meget bekendte med reglerne på området.

  Derudover tilbydes du lejlighed til at blive assisteret, såfremt du forvoldes dilemmaer i forbindelse med din handel med træflis. I øvrigt slår vi et slag for at køber er obs på de væsentligste vedtægter der har betydning for købet af træflis online, eksempelvis den bytteret online virksomheden bruger.

  På grund af dette er det samtidig afgørende, at man stadig sikrer sin ordremail, således man en anden gang vil kunne vidne om sit køb af træflis, uagtet om man køber ved 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Stark eller Davidsen.

  Anna gav 5 stjerner

  Fornuftig pris

  Rasmus D gav 4 stjerner

  Meget tilfreds med servicen og produkt

  Anne gav 5 stjerner

  Hurtig levering hver gang

  Lene C gav 4 stjerner

  Har handlet der før

  9 tips til online indkøb
  1Trustpilot medfører visse habile genveje til at granske en stor gruppe eksisterende brugeres domme og derfor foreslåes det, at du studerer online webshoppens ratings inden du bestiller billige træflis online. Facebook resulterer i ydermere flere passelige løsninger til at få et kig ind i netbutikkens kundefokus.
  2De fleste forretninger på nettet yder nu om dage alverdens billige fragttyper til træflis. En af dem der er mest anvendt er nu om stunder at få sendt til en pakkeshop, og så kan du blot hente pakken på et valgfrit tidspunkt. Fragttypen er jo særligt smertefri, samt ofte derudover den billigste løsning til levering.
  3Leveringsdygtigheden kan i nogle tilfælde være yderst vigtig ifald man mangler ordren om kort tid, og med det formål er det ret passende at man gransker det forventede leveringstidspunkt for træflis. En stor portion shops på nettet frembyder billig levering på næstkommende hverdag på en lang række af deres varer, men vær vagtsom da det kræver at der bestilles før et givent tidspunkt.
  4Inden folk shopper billige træflis i en webshop kunne man principielt studere forhandlerens handelsvilkår, det er dog i reglen et omfattende projekt. Derudover kan det anbefales at du er omhyggelig omkring de mest betydningsfulde regler der gør sig gældende i forbindelse med shopping af billige træflis online, som eksempelvis den ombytningsret internet selskabet benytter.
  5Vi anbefaler køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Betalinger med kort er omsluttet af en regel, der passer på en imod fup e-firmaer. Som et alternativ bør du benytte en løsning på afbetaling fra eksempelvis ViaBill, hvis du gerne vil afdrage prisen senere.
  6Nogle få firmaer på nettet yder levering uden gebyr på træflis, men undertiden er det så nødvendigt at man aftager for et bestemt beløb. Som alternativ skulle du udse dig den prisbilligste leveringsløsning, der oftest vil være at få kørt dine varer til en pakkeshop. Denne er undertiden samtidig virkelig let. Den mest prisbevidste løsning til levering er utvivlsomt at du selv henter pakken.
  7Vi anbefaler at kigge hvorvidt online forretningen er godkendt af e-mærket, eftersom det ofte er et billede på at e-handlen opererer i overensstemmelse med den officielle danske lovgivning, og at internet selskabet nu og da vurderes af eksperter som forstår reglementet på området. Forud for at folk shopper billige træflis i en internet handler behøver de for at være på den sikre side tyde forhandlerens forretningsbetingelser.
  8Det er jo ekstremt nemt for os alle at finde de bedste tilbud online på billige træflis hos diverse butikker på nettet, og på grund af dette præsterer flere internet varehuse portofri fragt. Derfor kan det stadigvæk blive indbringende at udforske nogle få online forretninger efter udsalg og tilbud inden du bestiller, således at du er sikker på at skaffe sig den skarpeste pris.
  9Den billigste mulighed for fragt vil altid være at du selv henter varerne, men den mulighed står og falder med at du befinder dig lige ved internet selskabets arbejdslager. Den leveringsudgave kan være virkelig essentiel hvis du står og skal bruge træflis inden for få dage. Alternativt så sikrer en række internet foretagender fragtfri levering, men i reglen påkræves det at der købes for en bestemt pris.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk