Derfor er spejl med lys så populære

Et af de mest populære indslag på danske badeværelser i disse år, er spejl med lys!

Hos FlotteBade.dk, har vi et stort program af spejle med lys. Så du kan finde et, som passer til dit behov.

Men hvorfor er spejle med lys blevet så populære?

Stemning og praktisk belysning

Et spejl med lys bidrager til 2 ting på badeværelset. Nemlig stemning og selvfølgelig belysning.

Det sidste først; så giver det sig selv at et spejl med lys, bidrager til det lys man har på badeværelset. Ofte vil det endda sørge for at det er nemmere at se noget helt henne ved spejlet, især når der skal lægges make-up, hvor man ofte kan komme til at skygge for loftslyset. Men i kombination med lys i loftet og i spejlet, opnår man en perfekt belysning, fra flere sider, hvilket gør det nemmere at se de små detaljer, uden skygge.

Stemningsbelysning; Handler om at lyset i spejlet både er dekorativt og effektfuldt at se på. Nogle spejle kan tændes for sig selv, enten ved en ekstern kontakt ved døren, eller på selve spejlet. Det betyder at man kan have spejlet tændt, uden at skulle tænde for resten af lyset på badeværelset. Det kan fungere godt, som aftenbelysning, eller blot som hyggelys. Der er nogle modeller af spejle med lys, hvor man oven i købet kan dæmpe lyset, eller ændre farvetonen i lyset, hvilket tilføjer en ekstra dimension till den hyggelige stemning.

LED lys

En anden årsag til at spejle med lys er blevet så populære, er at der med LED lysets indtog, er kommet så mange muligheder for at lave mere elegante spejle med lys og hvor det ikke koster en bondegård, at have spejlet tændt. Desuden er levetiden på LED lys så lang, at det i princippet aldrig når at brænde ud. Tidligere med halogenlys, blev pærerne voldsomt varme, hvilket var meget upraktisk og energikrævende, samt at lyskilderne skulle udskiftes med jævne mellemrum, når de sprang.

Alle disse ting, er med til at gøre, at spejle med lys i disse år er meget populære. Der sker hele tiden udvikling i produkterne, så der efterhånden kommer flere smarte funktioner til.