Sådan får du en mere stabil internetforbindelse

En stabil internetforbindelse er en utrolig vigtig ting, når det kommer til livet som landmand. På landet er dækningen oftest dårligere, og du er derfor mere afhængig af din internetforbindelses kvalitet. Hvis du derudover er selvstændig, er der også mange administrative opgaver, som kræver en stabil internetforbindelse. Hvis du derfor døjer med knas på linjen, kan du med fordel læse videre i de følgende to afsnit.

Investér i en router fra Ubiquiti

Du har måske prøvet det før: Du sidder, og skal til at gå i gang med et onlinemøde i forhold til vigtige beslutninger omkring din gård, og pludselig ryger internetforbindelsen. Du kan ikke melde det til de andre mødedeltagere, for uden internet kan du ikke komme i kontakt med dem. Med en router fra Ubiquiti minimerer du risikoen for, at ovenstående problemstilling opstår. En router fra Ubiquiti er nemlig af høj kvalitet, og samtidig koster den ikke… ja en bondegård. En router fra Ubiquiti kan bestilles på nettet, hvor du samtidig også kan læse mere om, hvorfor en router fra Ubiquiti er en god beslutning.

Placér din router det rigtige sted

Placeringen af din router har også stor indflydelse på stabiliteten af din internetforbindelse. Hvis du har et kontor på din bondegård, og det oftest er her, at du benytter internettet, kan det være en god idé at placere routeren i dette rum. Jo tættere du er på routeren, jo bedre. Derudover kan det være en god idé at få placeret routeren forholdsvist højt i lokalet. På den måde får den en bedre rækkevidde. Det kunne eksempelvis være på skrivebordet, men du kan også montere den endnu højere oppe. Derudover bør du engang imellem slukke din router, så den lige får en pause. Dette forlænger routerens levetid, og dermed vil der gå længere tid, før du skal ud og bruge penge på en ny.