Derfor er en landbrugsforsikring en god idé

Med en landbrugsforsikring kan du få ro i maven

På et moderne produktionslandbrug er der mange ting at tage hensyn til. Det kræver utrolig meget arbejde at holde et landbrug kørende, og ofte involverer driften af et produktionslandbrug mange mennesker, dyr og tungt maskineri. Der er mange forskellige faktorer, der skal gå godt i et produktionslandbrug, hvilket også betyder, at der er mange faktorer, der kan gå galt. Netop derfor er det en utrolig god idé at tegne en landbrugsforsikring, så du som landmand ikke skal gå rundt og bekymre dig om din økonomi, hvis uheldet skulle være ude.

Hvilke ting skal du forsikre?

Hvilke ting du skal forsikre, afhænger af den type landbrug, du driver. Stort set alle landbrug har dog gavn af:

  • En bygningsforsikring, der, alt afhængigt af forsikringstype, dækker brand, storm, pludselig skade, insekter, svampeangreb, lejetab, restværdi osv.
  • En løsøreforsikring, der dækker tab af eller skader på afgrøder
  • En ansvarsforsikring, der dækker, hvis du kommer til at forvolde skade på andre eller andres ejendele
  • En medarbejderforsikring
  • En forsikring af dine køretøjer såsom en traktorforsikring

Der findes dog mange forskellige tilvalg, når det kommer til en landbrugsforsikring. Derfor kan det godt betale sig at sætte sig godt ind i tingene – eller at få hjælp til at gøre det.

Få hjælp til at tegne en landbrugsforsikring

Det kan være svært at gennemskue, hvad der skal inkluderes i din landbrugsforsikring, og hvad der kan udelades. Derfor er det en god idé at få hjælp af en dygtig forsikringsmægler, når du skal tegne din nye landbrugsforsikring. DLBR Forsikringsmægler har stor erfaring inden for området, og de kan med garanti hjælpe dig godt i mål med din nye landbrugsforsikring.