En totalentreprise er et populært valg

Totalentreprise

Der er altid gang i byggebranchen i Danmark. Nogle år mere end andre. Men når der skal bygges, hvad end det er privat eller erhvervsmæssigt, er situationen ofte sådan, at flere firmaer kommer i spil i løbet af det samme projekt. Hvilke og hvor mange afhænger selvfølgelig af, hvad der skal bygges eller renoveres. Men typisk deltager flere firmaer, da de færreste firmaer har mandskabet eller ekspertisen til at løse alle delopgaver selv. Og netop derfor er totalentrepriser populære.

Hvorfor vælge en totalentreprise?

En totalentreprise betyder groft sagt, at ét firma står for hele bygge- eller renoveringsprojektet. Formålet er blandt andet at gøre det nemmere og mere overskueligt for alle involverede parter, ligesom det også kan gøre kommunikationen og den håndværksmæssige kvalitet bedre.

Vil man som privat boligejer have bygget nyt, er det altså oplagt at få opgaven løst som en totalentreprise. Så slipper man for at være i kontakt med mange forskellige firmaer og kontaktpersoner. Og når alt samles ét sted, kan det måske også give et bedre tilbud og en besparelse på enkelte opgaver. 

En totalentreprise er et populært valg

Bygge- og renoveringsprojekter er ofte meget omfattende. Derfor giver det god mening at samle hele projektet ét sted hos den samme samarbejdspartner. Og det er da også en af de største fordele ved at vælge totalentrepriser. Samtidig er det også en af de største årsager til, at interessen for totalentreprise i Nordjylland og resten af landet vokser. Vi danskere gør simpelthen brug af totalentrepriser som aldrig før. 

En totalentreprise er ikke kun relevant i forbindelse med nybyggeri og byggeprojekter, men er også mulig, hvis man vil have renoveret sin bolig. Pointen er, at ansvaret for hele projektet lægges over på ét firma.

Find en god partner

Vil man gerne have bygget eller renoveret sit hus, giver det altså god mening at få det klaret som en totalentreprise. Alle delopgaver samles og håndteres af det samme firma. Så på den måde bliver det ikke nemmere for dig at følge med på sidelinjen. Du sparer højst sandsynligt tid, energi og penge ved at vælge en totalentreprise – frem for at samarbejde og kommunikere med flere firmaer.

Det er ikke alle firmaer, der tilbyder at udføre opgaver som totalentreprise. Det kan både være murer- og tømrerfirmaer, der kan tilbyde totalentrepriser til private og erhverv. Så som sådan er der ingen begrænsning for, hvem der kan udføre en opgaven som totalentreprise. Men det er en rigtig god idé at undersøge markedet og vælge et firma, der er dygtigt og har et godt renommé.