Spar penge ved køb af fliser med disse gode råd

Er du på udkig efter fliser til dit køkken eller badeværelse? Der findes et væld af forskellige fliser på markedet, så du kan finde de helt rigtige, der passer til dit køkken eller badeværelse.

Dog er fliser ikke helt billige. Derfor finder du her flere gode råd, der kan hjælpe dig med at spare penge, når du er på jagt efter nye fliser. Læs med videre her for at se lære mere om, hvad du kan gøre.

Sådan kan du spare penge på fliser

  • Vælg fliser i en billigere prisklasse – Fliser kommer i flere forskellige prisklasser. Du vil derfor sagtens kunne finde fliser, der er billigere end andre fliser. Så hvis du tænker meget over dit budget, er det værd at kigge efter en billigere løsning.
  • Tænk over placeringen af dine fliser – En anden mulighed er, at du ikke placere fliser på alle overflader i køkkenet eller på badeværelset. Det er ikke altid nødvendigt, og det kan spare dig for en del penge, da du med denne løsning skal bruge færre fliser.
  • Betal ikke andre for at fjerne de gamle fliser – For at spare endnu flere penge kan du vælge selv at fjerne de gamle fliser. Dette kan hjælpe dig med at spare rigtig mange penge. Hvis du har mod på det, kan du ydermere selv sætte fliser op. Det kræver dog, at du ved, hvad du laver.

Kig efter fliser på tilbud – Sidst men ikke mindst kan du holde øje med, om der kommer et godt tilbud på fliser hos en forhandler.