3 gode råd: Sådan får du mere overskud

Det er et ord, som både er frygtet og elsket på samme tid. Enten har vi det, eller så har vi det ikke. Overskud er blevet meget populært at tale om her de seneste par år og med rigtig god grund. Det er nemlig fantastisk, når du oplever, at du har det.

På den anden side er det også nemt at føle sig tom for overskud i et samfund, der altid presser én til yde det bedste i alle situationer. Der findes heldigvis nogle gode måder at få mere overskud på, og de er overhovedet ikke svære at følge.

Læs med her og bliv klogere med tre gode og simple råd, alle kan følge uden besvær.

1. Få styr på dine ting

Noget af det vigtigste du kan gøre, når du gerne vil have mere overskud, er at få styr på dine ting. Det vil altså ikke kun sige dine fysiske ting, men derimod også dine personlige og relationelle efterslæb, som de fleste af os går rundt med konstant uden at få gjort noget ved.

Hvis du har meget at se til på dit arbejde , kan det være en god idé at finde løsninger hvorpå du kan gøre det nemmere for dig selv. Dette kan eksempelvis være ved at få professional oversættelse af dokumenter, så du ikke står med det selv, men istedet lader eksperter om det. På den måde kan du bruge din tid mere produktivt, og lade andre om opgaver som disse. 

2. Gør noget godt for dig selv

Det kan være en rigtig god idé at gøre noget godt for dig selv for at få mere overskud. Det betyder ikke, at du skal sidde i sofaen og se film og serier hele dagen, mens du spiser slik.

En af de bedste måder at få mere overskud på er at gøre noget godt for sig selv, som du ved kommer til at gavne dig i den lange ende, og som du kommer til at være glad for bagefter. Det kunne for eksempel være styrketræning eller sund kost – ting, der også gavner dig rent fysisk.

3. Lev i nuet

Det er tit, at vi kan komme til at leve i en fortid eller i en fremtid, men det er sjældent, at vi kan bruge det til noget som helst. Derfor skal du huske, at det bedste tidspunkt at leve på er i nuet, mens alting sker.
Prøv at fokuser på samtalen og prøv at lytte til, hvad andre mennesker siger. Du vil komme til at opleve store forandringer.