Eltruck er billigere end motordrevet truck

Eltrucken vinder mere og mere frem de senere år, i takt med det stigende fokus på grøn energi, grøn omstilling og det grønne aftryk. Virksomheder har et stort ansvar år det kommer til at nedbringe Co2. Eltrucks er generelt dyrere at erhverve sig end truck der kører på gas- benzin eller diesel.

De relativt lave driftsomkostninger der er ved en eltruck, inkluderer energiforbrug ved opladning og serviceomkostninger som gør at din eltruck på lang sigt er et billigere alternativ end en truck der kører på diesel- gas eller benzin. Du kan regne med en tilbagebetalingstid på mellem 1-2 år til eltruckens fordel. På en 2,5 tons eltruck, som kører ca. 1200 timer årligt, kan man spare omkring 214.000 kr.på en 5-årig periode, sammenlignet med en forbrændingstruck med de samme specifikationer.

God komfort og sikkerhed i eltruck

At skifte sine gaffeltruck til eltruck gør ikke alene noget ved det grønne aftryk, en eltruck har også fokus på komfort, førersikkerhed og effektivitet, som gør arbejdet i en eltruck sjovt og behageligt. Hyster eltruck er verdenskendt for deres truck, som er populære og eftertragtede både i Danmark, Europa og resten af verden. For virksomheder der beskæftiger sig meget med truckkørsel, er det især relevant at sørge for, at de truck de vælger til virksomheden er gode at køre i og omkostningslette. At en eltruck er billig i drift er vigtigt for dem, der kører truck i døgndrift.

Men fordi eltruck bliver så effektivt produceret og har så gode batterier, kører på de langt på en opladning. Og derfor er en eltruck billigere i dagligdagens drift end en truck, der kører på brændsel. Fordi mange store producenter sadler o og fokuserer på eltruck i høj grad, bliver eltruck også hele tiden bedre og bedre. Derfor er det også nemt for virksomheder og entreprenører at omstille sig til den grønne energi, ved at vælge en eltruck, fremfor en gas- benzin- eller dieselrevet gaffeltruck.

Eltruck produceret i Europa

Fordi mange eltruck bliver produceret i Europa lever de op til de sikkerhedskrav der er på markedet i Europa. Og du slipper for at skulle installere de manuelle udluftningssystemer, der er står på, hvis man kører med motordrevet gaffeltruck indendørs. Eltruck forurener nemlig ikke, og dine ansatte kan trygt køre i truck indendørs, hvis det er eltruck de kører i.

Positiv oplevelse for føreren

Producenterne går meget op i at operatørernes meninger og erfaringer er positive, når de udvikler på eltruck, og når der er nye tiltag på vej.

Det gør sig også gældende, når producenterne har testet af overfor operatørerne, hvad de godt kunne lide ved eltruck, og hvad der kunne få dem til at vælge en eltruck fremfor en motordrevet gaffeltruck. Det gør at brugervenligheden og populariteten er meget høj når det kommer til trucks. Kilde.