SKAB DE BEDSTE RESULTATER MED ET FRÆSEJERN

fraesejern-carl-ras-vaerktoej

Den højeste kvalitet og øje for detaljer med fræsejern fra CMT

Takket være det omhyggelige håndværk og de materialer af høj kvalitet, der anvendes ved fremstillingen af CMT’s fræsejern og fræserbor, kan du stole på, at du får de allerbedste resultater. Schweizisk stål og luxembourgsk hårdmetal sikrer et holdbart præcisionsværktøj, der gør hurtigt arbejde med selv de mest udfordrende projekter.

Gør-det-selv projekter med din overfræser

Hvis du leder efter et værktøj, der kan hjælpe dig med at løse ethvert træbearbejdningsprojekt, har du brug for en overfræser og nogle fræsere. Med disse værktøjer kan du nemt skabe smukke detaljer, samlinger og meget mere. Uanset om du er en professionel håndværker eller lige er begyndt i træbearbejdningens verden, er disse værktøjer uundværlige.

Uendlige mulighed med et fræsejern

En kuglelejefræser, også kendt som en kantfræser, er en fræser, der kan bruges til fræsning langs en kant. Fræsejern kan bruges til at skære riller i mange størrelser. Fræsejern med kugleleje er fantastiske til at lave profiler i dørkarme eller dit gulv, hvor der skal være spor til varmerør. Du kan også finde overfræsere til træ, hvor du kan trække overfræseren sidelæns gennem træet.