Nyt liv til den gamle garageport

Knirker og knager din gamle garageport, når den åbner og lukker? Er der gået en fjeder eller er fjernbetjeningen holdt op med at virke, så er der hjælp at hente hos en dygtig servicemontør med faglig ekspertise i garageporte. Der kan nemlig ofte skaffes reservedele til ældre garageporte, og hvis porten ellers er af god kvalitet, så den kan den blive godt kørende i mange år endnu efter et besøg af en professionel servicemedarbejder.

Service og vedligehold til Jydeport

Et de af de kendte mærker inden for garageporte er Jydeport, som i flere årtier har leveret porte til mange danske garager. Hvis du har en gammel garageport af dette mærke, så kan du måske købe nye reservedele hos din lokale leverandør af service til jydeport. For eksempel vil man ofte kunne skaffe dele som wirer, beslag, fjedre, køreruller, håndsendere og portautomatikker til ældre modeller, så du igen kan få din garageport til at glide lydefrit op og i. Kontakt blot din lokale garagemontør, så vil de ofte kunne skaffe delene og hjælpe dig med at give din garageport nyt liv.

Få en flot port, der står godt til huset

Er det snarere det kosmetiske udtryk end den mekaniske ydeevne, der ikke er helt tilfredsstillende, er det måske på tide at overveje en ny garageport. Der er i dag mange forskellige muligheder for at få monteret en flot port, der passer til dit hus. Vælger du en solid kvalitet og husker du at vedligeholde den, kan du have glæde af en flot og velfungerende garageport i mange år fremover. Du kan vælge mellem den klassiske vippeport, der typisk er i træ eller en smart ledhejseport, der både fås i stål og træ. Du kan får din nye garageport i standardmål eller i tilpassede mål, så den passer perfekt, uanset målene på din garage.