3 tips til at gøre din have flottere

Haven skulle gerne være et skønt sted at opholde sig. En af de ting, som gør haven dejlig at være i, er at den ser flot ud. Hvis du elsker at gå og pusle i haven og altid er på udkig efter nye måder at få haven til at fremstå skønnere, så vil du få meget glæde af nedenstående 3 tips. Dette er nemlig 3 tips, som du kan bruge med det samme, for at gøre din have flottere!

Græskanter giver et skarpt look

Når man skal i gang med sit haveanlæg er en af de ting som mange oplever, at det er svært at skabe skarpe kanter i haven. Dette kunne f.eks. være mellem bedet og græsset. Der findes heldigvis en forholdsvis nem løsning på dette problem – nemlig græskanter. Med Græskanter kan du nemt adskille de forskellige elementer i din have, og dermed sikre, at græsset ikke brede sig ind i de flotte bede. Græskanter er første skridt på vejen til en flot have!

Fæld og plant træerne de rigtige steder

Når du skal enten fælde eller plante træer, skal du tænke dig om. Hvis dine nuværende træer skygger for solen, kan du overveje om de skal fældes. Samme overvejelser om sollyset skal du gøre dig, inden du planter. Det er nemlig træls at finde ud af, at du har spærret for solen på din næste grillaften og fældning af et træ kan være en omfattende affære.

Gør haven eventyrlig med sjove figurer

Planter og blomster er ikke det eneste som du kan bruge til at gøre haven flottere. Du kan ligeledes finde flotte havefigurer, som du kan placere rundt omkring i haven. Her er det kun fantasien, som sætter grænser. Det kunne f.eks. være figurer af fabeldyr, eller noget helt andet, som passer ind i netop din have!