Med et el-løbehjul kommer du nemt og hurtigt frem til kolonihaven

Hvis du ejer din egen kolonihave, kan du være meget heldig med, at den ligger placeret i gåafstand fra dit hjem. Hvis du ikke er nær så heldig, kan den daglige cykeltur – eller endda køretur – føles som en besværlig og tidskrævende forhindring at overkomme, og det kan i sidste ende afholde dig fra at besøge kolonihaven så ofte, som du ønsker.

Dét problem kan du dog nemt overkomme ved at gøre brug af et alternativt transportmiddel; det kunne for eksempel være et el-løbehjul. Læs her, hvorfor det giver god mening at investere i et el-løbehjul, og hvilke regler du skal være bevidst om, når det kommer til el-løbehjul.

Hvad er et el-løbehjul?

Et el-løbehjul er et tohjulet køretøj, som drives frem af elektricitet. Man har helt simpelt placeret en motor på løbehjulet, som gør dig i stand til at køre på de to hjul uden selv at skulle lægge kræfter i at komme frem. Et el-løbehjul minder på mange måder om en elektrisk cykel, da teknologien er ens, men et el-løbehjul fylder dog bare mindre og er generelt mere handy at have ved hånden.

Du kan nemt tage dit el-løbehjul med ind i dit hjem eller kolonihavehus og sikre det mod tyveknægte. På en regnvåd dag kan du også tage dit el-løbehjul med i bussen.

Kom frem med grøn samvittighed

Mange vælger at investere i et el-løbehjul, fordi det er et meget bæredygtigt transportmiddel. Da et el-løbehjul udelukkende kører på strøm, kan du oplade det derhjemme eller i kolonihavehuset. Hvis du ovenikøbet har abonnement på klimavenlig elektricitet i dit kolonihavehus, udnytter du i sandhed kolonihavehusets potentiale.

Klik her og find mange gode eksempler på bæredygtige el-løbehjul.

Overhold de gældende regler

Når du kører på et el-løbehjul er det vigtigt at overholde de gældende færdselsregler. Du skal anse et el-løbehjul som værende ligesom en cykel, og derfor er du en ”blød trafikant” ude på vejene. Du skal køre på enten cykelstien eller ude i siden af vejen, hvis der ikke er en cykelsti. Du må ikke køre hurtigere end den tilladte fartgrænse, og du skal altid orientere dig til alle sider, når du kører på et el-løbehjul.

Et el-løbehjul er dog på mange måder smartere og hurtigere end en cykel, og det er et oplagt valg, når du hurtigt skal ud til dit kolonihavehus på en effektiv og bæredygtig måde.