Inviter lidt caribisk stemning ind på terrassen

Kunne du godt tænke dig en terrasse eller have, der virkelig skiller sig ud fra alle de andre i nabolaget? Når du kigger ind på folks terrasser rundt omkring, ser du garanteret et væld af aflange haveborde omgivet af fire til seks stole i træ eller diverse former for flettet materiale. Det er effektivt, simpelt og brugbart, men det er også efterhånden blevet til standardindretningen på terrasser. Måske det ikke lige er det, du godt kunne tænke dig?

Hvis du vil prøve noget sjovt, kan du overveje at lave et lille strandtema. Man kan for eksempel finde et udendørs, overdækket barbord i akacietræ, der virkelig giver en sydlandsk eller caribisk stemning. Hvis du endda har mulighed for at arbejde i at have den stående i noget sand og med en pool i nærheden er stemningen fuldendt, og du kan med garanti være vært for mange sjove fester med Hawaiitema.

Et lille bord til krogen i haven

Har du et lille hyggeligt hjørne i haven, der egentlig ikke bliver brugt? Hvis haven har forskellige kringelkroge, man ikke altid kommer ind i, kan man måske godt have fornemmelsen af, at der er noget god plads, der egentlig går til spilde, og det er ærgerligt, når man i virkeligheden kunne få meget godt ud af det. Derfor kan det også give rigtigt god mening, hvis du kigger lidt nærmere på, om ikke der kunne være plads til et lille havebord.

Et havebord kan sagtens være så lille, at der kun er plads til to simple stole omkring, og man behøver ikke altid en terrasse at stille det på. Et rustikt havebord kan sagtens gøre det rigtig godt direkte i græsset, uden det gør noget, og så kan man sidde der og tage en pause, mens man kan kigge på, at børnene spiller bold i haven. Det er skønt!