Mangler du idéer til næste års sommerprojekt?

Nogle mennesker trives måske bedst i, at der ikke skal være for meget praktisk at gøre på hjemmefronten. Måske arbejdslivet tager meget plads, og at det så er nok. Andre kan måske godt lide, at der er nogle projekter at se frem til. De fleste kender til de type mennesker, som næsten altid har gang i et gør-det-selv-projekt. Hvad end det er inde i boligen, for eksempel i køkkenet, kælderen eller andet. Eller også er det eksempelvis i udearealet, der altid dukker noget op, som kan fikses.

Handyman og klar på nye udfordringer

Hvis du er det type menneske, som har mod på et gør-det-selv-projekt, når det bliver varmere i vejret, hvorfor så ikke starte uden for og lav en flot og ny terrasse? Det kan eventuelt gøres ved, at du lægger nye havefliser. Havefliser fås i mange forskellige kategorier, som indebærer, at de kan fås i eksempelvis beton eller granit. Foruden materialet kan fliserne også fås i forskellige størrelser. En mulighed er for eksempel at vælge 60×90 fliser, som er en flise, der har en god og solid størrelse. Det du skal gøre op med dig selv er, hvordan helhedsudtrykket skal se ud, når fliserne er lagt. Skal det være i en lys eller mørkere farve, og skal fliserne udgøres af mange små fliser eller derimod store og kvadratiske fliser. Mulighederne er mange – men er du handyman og klar på et projekt, som måske er en ny udfordring for dig, så er det bare at søge inspiration og komme i gang med næste års sommerprojekt.

Pynt terrassen og nyd de danske sommermåneder

Når fliserne er lagt, er der ingen tvivl om, at de på sin vis skal vedligeholdes. Det kan både være i forhold til ukrudt, måske nogle fliser også kræver noget bestemt smørelse eller andet til at bibeholde udtrykket, de havde fra start.