Giv terrassen masser af liv

Der er intet, der er så skønt, som når det er tid til at rykke ud på terrassen. Det fortæller os nemlig, at sommeren er over os, og med den følger der masser af gode stunder i de lune solstråler. Terrassen bliver derfor i denne periode et meget stort aktiv, der kommer til at danne ramme om mange forskellige aktiviteter. Det er noget, der gør sig gældende lige fra afslapning med en god bog, et godt måltid mad fra grillen med familien og diverse sociale arrangementer.

Terrassen er derfor sommerens samlingspunkt.

Pynt med planter og blomster

Og netop derfor bør den også emme af masser af hygge, og man bør straks føle en god atmosfære, så snart man træder ud på terrassen. Der skal være liv og glade dage, og derfor er det ideelt at fylde den med skønne planter og blomster.

Det kan være i bede, der grænser op til terrassen, hvorfor du kan plante planterne i fri jord, eller det kan være i diverse krukker og potter, som du kan have stående omkring på din terrasse.

Uanset hvad, så handler det om at finde de rette planter, som passer til din stil, dine behov og også dit temperament for eksempel i forhold til pasning.

Vælg en Dværg Blodblomme til terrassen

Særligt én plante er ganske populær at bruge på de danske terrasser, og det er en Dværg Blodblomme, eller Prunus Cistena, som den også kaldes. Lyder det spændende? Så find dem her.

Dværg Blodblomme er en svagt voksende busk, der kan blive op til 2 meter høj samt bred, dog kan du beskære den, som den passer til din terrasse. Løvet er i en mørk rød farve, mens der vil komme svagt rosa blomster på. I maj måned vil blomsterne blive hvide. Planten bør placeres i sol – dog gerne halvskygge og veldrænet jord.